Wednesday 2 April 2014

Dear Romania, ZARA is online for you

Dear Romania,

2nd of April is the official launch day of ZARA online shop in Romania.
Starting this day shopping at ZARA won't be an exclusive experience. Every Romanian citizen will be able to buy ZARA items only by accessing www.zara.com/ro/.

I had the chance to enjoy a bit earlier the shopping experience at ZARA since I was one of the bloggers chosen to promote their entrance on the Romanian online market. I wanted my first ZARA shopping experience to be memorable, so I decided to pick up two statement pieces: an orange dress and a pair of pointy sandals with ankle strap. At this moment the products are in my hands and I can't describe how excited I am to get to wear them... but all in good time.

Meanwhile, I will leave you with some of my favorite ZARA items at this moment.

Happy shopping,
Zadin














Dragă România,

2 Aprilie este data la care are loc lansarea oficială a magazinului online ZARA în România.
Începând cu această zi shoppingul la Zara nu va mai fi o experiență exclusivistă. Fiecare cetățean român va putea să-și achiziționeze piese accesând www.zara.com/ro/.

Am avut șansa să mă bucur un pic mai devreme de experiența de shopping la ZARA deoarece am fost unul din bloggerii aleși să promoveze intrarea lor pe piața online din România. Am vrut ca această experiență să fie memorabilă, prin urmare am decis să-mi achiziționez două piese statement: o rochie portocalie și o pereche de sandale cu vârf ascuțit și cu baretă în jurul gleznei. La momentul curent produsele au ajuns şi nu pot să vă spun cât de dornică sunt să le port... dar toate la timpul lor.

Între timp, vă las cu câteva din piesele mele favorite ZARA la momentul curent.

Spor la shopping,
Zadin

16 comments:

  1. oh, dar ce bine arata toate!!! Nu-mi vine sa cred, rochiile sunt atat de simple, dar atat de frumoasa in acelasi timp!!! Am deschis si eu link-ul, sa vedem ce au pe site!
    Alegerile tale sunt cu adevarat deosebite, marcand momentul lansarii lor pe piata online in romania :) abia astept sa te vad cu noile achizitii!!!
    :-* spor la shopping in continuare!

    ReplyDelete
  2. E foarte frumoasa rochia pe care ai ales-o! <3

    ReplyDelete
  3. Imi plac mult de tot alegerile tale :X Si eu mi-am ales ceva pe galben :D :*

    ReplyDelete
  4. O sa iasa un outfit foarte reusit, avand in vedere statura si culoarea parului si pot sa pariez ca vor exista si niste accesorii, de curand primite, care vor integra tinuta. Abia astept sa vad daca am intuit bine. :-*

    ReplyDelete
  5. Felicitari, Lucia! Recunosc ca sunt putin invidioasa pe tine :), pentru ca sunt asa frumoase lucrurile alese de tine! Cat despre magazinul online ma bucur nespus de mult! Chiar daca am Zara in oras, nu gaseam mai deloc modelele de pe site, mai ales la incaltaminte. Te imbratisez cu mae drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact asta mi se întâmplă mie cu H&M. Foarte rar găsesc lucruri cool, în schimb pe site toate arată de vis. Poate doar mi se pare. Mulțumesc, Anca, nu trebuie să fii invidioasă, nu ai de ce.

      P.S. Te-ai gândit vreodată să-ți faci blog?

      Delete
    2. Sa stii ca da, dar stiu cata munca este sa il intretii si sa scrii articolele. Totusi, poate imi fac curaj si o sa incep! Multumesc pentru incredere!

      Delete
  6. Reusitele alegerile tale! Imi plac in mod special sandalele insa am si o intrebare, stiind ca si tu esti inalta si probabil porti in jur la 40 la picior. Cum arata in picior sandalele? Esti multumita?
    Eu am vrut sa imi cumpar o pereche de sandale cu varf ascutit de la Stradivarius insa cand le-am pus in picior mi se parea ca imi fac piciorul si mai mare. Am si gleznele subtiri si nu aratau prea ok lucru care m-a suparat tare rau caci imi plac foarte mult genul acesta de sandale/balerini/pantofi stiletto ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate, în general port 40 la încălțări. La Zara acum descoper că aș putea fi chiar un 40.5. Azi am fost încălțată cu ele și am atras multe priviri admirative. Eu zic că arată bestial în condițiile în care ai și piciorul subțire, altfel nu le recomand.
      Eu zic să nu-ți încarci mintea cu preconcepții, ceea ce nu-ți place ție nu înseamnă că nu le place și altora sau ceea ce observi tu nu înseamnă că vor observa și alții. În plus, eu am 1,83m și chiar dacă apar vreo 2cm datorită botului ascuțit nu arată urât, nu ar avea de ce pentru că această lungime este proporțională cu înălțimea mea.
      Sunt fete care face orice să aibă glezne subțiri, Andreea.

      Delete
  7. Tomorrow in Madrid, Spain, Zara will open a exclusive shop!

    Nice new and post..

    I invite you to visit my blog.. and follow if you liked it!! I can follow back if you want. ;)

    :)

    Regards!

    http://enaissoul.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  8. Esti una din norocoase sa inteleg, felicitari. Super faine alegerile facute. Imi plac mult incaltarile.:)

    ReplyDelete
  9. Vreau si eu rochia cu buline dar nu o gasesc nicaieri, ma poti ajuta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu o postasem ca urmare a faptului că o văzusem pe site. Dacă a dispărut de acolo, nu ştiu pe unde ai mai putea să cauţi... poate într-un magazin Zara. Îmi pare rău că nu pot ajuta mai mult.

      Delete