Thursday 10 April 2014

Out of the ordinary with Borealy Jewelry

Îmi place să cred că niciodată nu am fost o fată comună... nici prin aspect şi nici prin gândire...
Cu toate acestea, de când am început blogul simt că am evoluat foarte mult din ambele puncte de vedere: pe de o parte datorită accesului la atât de multe bloguri de stil şi imagine (uitaţi-vă şi voi la blogeriţele românce din fotografiile de mai jos), pe de altă parte datorită interacţiunii cu VOI, cei care mă citiţi, şi care sunteţi mereu avizi de lucruri spectaculoase şi interesante...
Dacă aceste lucruri nu ar fi 100% adevărate, eu nu v-aş scrie azi acest articol despre bijuteriile Borealy.

Este multă muncă în spatele unui blog, dar în momentele când ajung să scriu şi să port lucruri atât de frumoase de la Ray-Ban, de la Zara, de la Borealy... munca devine o plăcere şi îmi dau seama cât de norocoasă sunt eu. Am să vă rog ca niciodată să nu mă invidiaţi, oricare din voi puteţi face acest lucru, nu trebuie decât să vă doriţi cu adevărat. ♥

Bănuiesc că v-aţi dat seama deja ce au în comun toate fetele superbe din imaginile de mai jos... bineînţeles, bijuteriile Borealy. Sunt incredibil de frumoase şi vă spun cu sinceritate că simt fluturi în stomac când mă gândesc că în curând o să am plăcerea să port această minunăţie de colier... nu ştiu de ce, dar când îl văd îmi amintesc de Heart of the Ocean, din Titanic.

Cea mai recentă colecţie de bijuterii Borealy se numeşte Exqusite Dantelle şi o are ca vedetă pe Larisa Costea, o blogeriţă româncă pe care am descoperit-o exact cu această ocazie şi pe care vă recomand să o vizitaţi, exact aşa cum vă recomand să le vizitaţi pe toate fetele din fotografii.

În final vreau să vă mai spun că în magazinul online Borealy nu găsim doar bijuterii, ci şi o gamă variată de cadouri: cadouri pentru femei, cadouri pentru bărbaţi, cadouri de Paşte... şi... ATENŢIE, apropo de Paşte, ştiu din propria experienţă că intru în pană de idei când vine vorba de cadoul pentru naşi, aşa că vă dau un pont: Borealy a pregătit coşurile de Paşte. Sunt foarte variate şi cred că pot constitui o surpriză foarte plăcută pentru părinţii voştri spirituali.

Sper că v-a plăcut articolul meu, aştept părerile voastre, care mă ajută foarte mult să înţeleg ce şi cum gândiţi vis-a-vis de tot ceea ce vă prezint aici pe blog. Promit că revin cu un shooting de excepţie.
 

14 comments:

  1. Am si eu doua coliere de la ei si sunt asa mandra de ele si ma simt asa bine cand le port, pentru ca stiu ca atrag toate privirile. Chiar au bijuterii frumoase si toate sunt foarte bine lucrate, arata de parca ai purta pietre pretioase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. În acest caz, eşti o fată foarte norocoasă, Andreea. Abia aştept să-l primesc şi eu pe al meu.

      Delete
  2. Sunt frumoase foc! Ai dreptate :). Nu stiam de ele, dar intru si eu pe site-ul lor.

    ReplyDelete
  3. Nu numai ca mi-a placut articolul tau, m-a animat, m-a entuziasmat, m-a inspirat...
    Pe o parte dintre bloggeritele din fotografiile selectate de tine le stiam, pe altele nu!
    Vei purta in mod spectaculos colierul cu pietre albastre ales, sunt convinsa de asta si de-abia astept! :)

    Felicitari pentru articol, Lucia!
    Cat despre invidie... eu consider ca este pentru cei cu gandire ingusta, pentru cei care nu au echilibru si maturitate emotionala, pentru cei care nu stiu sa-si canalizeze constructiv energia!

    Te imbratisez cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect, Felicia. Ai mare dreptate!
      Mulţumesc mult pentru susţinere! :*

      Delete
  4. Modelele de bijuterii sunt spectaculoase atat cele purtate de bloggeritele prezentate dar si cel ales de tine. :)
    Abia astept shootingul, daca tu spui spectaculos, cu siguranta va fi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ca de obicei sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor.

      Delete
  5. este absolut superb colierul pe care l-ai ales cat si toate bijuteriile lor, abia astept sa te vad cu el, te pup
    http://loving-evelyn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. Chia sunt frumoase, felicitate pentru collaborate Lucia, keep up with the good work!

    ReplyDelete
  7. Vai, deci aceasi postare pentru Borealy am scris si eu astazi si am vorbit foarte mult despre arta aceasta de a scrie pe blog, despre norocul pe care il avem si cat de greu este cateodata sa tii pasul cu toate, Ma bucur ca am citit acest articol acum, gand la gand am avut...

    Te pup.

    Andreea

    ReplyDelete
  8. Sincer, habar nu am cine sunt fetele, dar bijuteriile imi plac!

    ReplyDelete
  9. Sunt superbe bijuteriile din cate pot sa vad in fotografii si abia astept sa te vad si pe tine purtand colierul ales!
    Pe fetele de la Fabulous Muses le stiu, de la ele am aflat pentru prima oara de bijuteriile Pandora care m-au fermecat! Fetele acestea...chiar sunt niste muze si le citesc cat de des pot. Le stiu si pe celelalte bloggerite prezentate, Bravo pentru articol, Lucia!

    ReplyDelete