Saturday 26 April 2014

Fields of Gold

I'm sure many of you are anxious to know how went the first week at the new job. Well... it went great! The new colleagues are really helpful and they are doing their best to make my integration as easy as possible.

In the previous post, someone asked me what is my job... and the answer is, in case there are other persons who don't know yet... an IT project manager. This is what I was until a week ago in a small local company and this is what I am now, but at a much bigger scale, in a multinational corporation. I admit with all the sincerity that I still have many things to learn, but I'm not afraid at all, because this is exactly what I had in mind when applying for the job...

I will be very busy in the coming period, but I will do my best to come here on the blog as often as possible, because it's one of my greatest passions and I haven't given up on growing it more and more... so please... bare with me.

Now... about the canola field... If you would ask me, whether you are a blogger or not, the canola field shooting it's a must! Every photo you take in a canola field has the potential of becoming a work of art and I, for one, wouldn't miss it for the world. And not only because of that, but also because I consider it to be a form of therapy. :)

P.S. A special thanks to my loving husband, who took more then 200 hundred photos of me in the canola field, in order to make me happy. :)
I love you!

Top :: TOPSHOP | Skirt :: ASOS | Necklace :: H&M | Sunglasses :: Ray-Ban


Sunt sigură că mulţi dintre voi sunteţi curioşi să aflaţi cum a fost prima săptămână la noul job. Păi... a fost excelent! Noii colegi mă ajută foarte mult şi îşi dau toată silinţa ca integrarea mea să fie cât mai uşoară cu putinţă.

În postarea anterioară, cineva m-a întrebat care este jobul meu... şi răspunsul este, în cazul în care mai sunt şi alte persoane care nu ştiu, project manager în domeniul IT. Asta am fost până acum o săptămână într-o companie locală mică şi asta sunt şi acum, dar la o scală mult mai mare, într-o corporaţie multinaţională. Recunosc cu toată sinceritatea că încă mai am foarte multe lucruri e învăţat, dar nu mi-e teamă deloc, pentru că exact asta am avut în vedere atunci când am aplicat pentru job... să învăţ lucruri noi şi să evoluez.

Voi fi foarte ocupată în perioada următoare, dar voi face tot ce-mi stă în putinţă să vin aici pe blog cât de des posibil, pentru că este una din pasiunile mele cele mai mari şi pentru că încă nu am renunţat la ideea de a-l face să crească din ce în ce mai mult... aşa că... aveţi răbdare cu mine.

Acum... să vorbim despre lanul de rapiţă... Dacă ar fi să mă întrebaţi, indiferent că sunteţi blogger sau nu, o şedinţă foto în lanul de rapiţă este obligatorie! Fiecare fotografie pe care o faceţi acolo are potenţialul să devină o operă de artă şi eu nu aş rata acest lucru pentru nimic în lume. Şi nu numai datorită acestui lucru, ci şi pentru că este o formă de terapie. :)

P.S. Aş vrea să adresez un mulţumesc special soţului meu iubitor, care mi-a făcut mai mult de 200 de fotografii în lanul de rapiţă, astfel încât să mă vadă fericită. :)
Te iubesc!

38 comments:

  1. Exact azi ii spuneam sotului meu ca mereu mi-am dorit sa fac poze intr-un lan de rapita! Sper sa apuc anul asta, anul trecut am ratat ocazia! Bafta in noul job! Stiu ca viata intr-o multinationala nu e tocmai usoara (sunt deja la a treia companie)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să fie! Am auzit foarte multe despre viaţa în multinaţionale, dar nu-mi place să mă ghidez după preconcepţii, vreau să mă conving singură cum este. Până la urmă ceea ce i se pare cuiva greu, nu e neapărat să mi se pară şi mie, nu-i aşa?

      Delete
    2. Eu lucrez de 11 ani si doua job-uri n-au fost in multinationale desi tot cu straini lucram. N-as da pe nimic o multinationala. De 9 ani lucrez in constructii, intr-o multinationala cu 4000 de angajati. Daca e sa fie, e ok pentru oricine, daca nu .... poate ca nu se potrivesc uneori elementele problemei si atunci...dar eu cred ca tu esti o fata desteapta si ca meriti tot ce e mai bun :)

      Delete
  2. Esti superba!
    Mult succes in noul drum profesional!

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoase pozele. Și mie îmi plac câmpurile de rapiță, din păcate aici la munte nu am, în schimb am câmpuri de meri înfloriți.
    Multă baftă cu noul job. Te pup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi imaginez că şi merii înfloriţi sunt un spectacol. Mulţumesc.

      Delete
  4. Ce frumoasa esti! Pozele acestea imi inspira atat de multa liniste! Si noi obisnuim sa facem poze in lanul de rapita. :)
    Bafta multa la noul job, sunt sigura c-ai sa te descurci excelent!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi să le vedem (pozele)... glumesc... dar doar pe jumătate... :D. Mulţumesc mult, Andreea.

      Delete
  5. Exact cum spuneai... fiecare poza e o opera de arta! :) e absolut deosebit peisajul...

    Mult succes in continuare la job :)

    ReplyDelete
  6. Cat de bine gandita cromatica tinutei, arata perfect in lanul de rapita! :D
    Fiecare fotografie are farmecul sau si reuseste sa transmita un alt mesaj.

    Felicitari fotografului pentru rabdare, pricepere si bunavointa! Felicitari modelului pentru ca arata si gandeste atat de bine! :D

    Chiar mi-a fost dor de tine, Lucia!
    Ma bucura mult vestile; cunoscandu-te, puteam conta pe faptul ca va fi totul foarte bine!

    Pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Eu m-am "speriat" ca am avut aproape 300 de poze pentru ultima postare (cea in care apar doua tinute)! In fata fotografilor nostri, jos palaria! :)


    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur să aud că şi tu ai un partener atât de iubitor (răbdător), cum de altfel mă bucur că nu sunt singura obsedată de poze perfecte. :D
      Cromatica a fost gândită intenţionat pentru că mi-a dorit nişte fotografii memorabile.
      Te pup, dragă Felicia.

      Delete
  7. Draga mea, esti SUPERBA!! tare mult imi plac fotografiile, recunosc cu mana pe inima ca nu am facut niciodata nici o poza intr-un lan de rapita si taaaare rau imi pare. Acum stau si ma gandesc pe unde as putea gasi unul, prin apropiere:)) Poate in conving si pe sotul meu sa aiba un picutz de rabdare:))
    Totusi...conteaza si aparatul foto...ca o fotografie sa fie atat de reusita:)
    Felicitari voua, ale voastre sunt superbe!!

    In alta ordine de idei, sa sti ca nici nu imi fac probleme pentru acomodarea ta...sunt sigura ca va fi totul bine. Am super mare incredere in capacitatiile tale...zici ca te cunosc de o viata:) Ciudat,nu?
    Pupici...si spor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi, dragă Carmen, ne cunoaştem de ceva timp, nu?... chiar dacă doar virtual... :D
      Ai dreptate, recunosc că fără aparatul foto DSLR fotografiile nu ar fi aşa reuşite şi ca să fiu sinceră orice blogger de fashion ar trebui să îl aibă în dotare în mod obligatoriu. Ştiu că e cam scump, dar îşi merită toţi banii.

      Mulţumesc pentru susţinere! Te pup!

      Delete
  8. Pozele sunt intradevar foarte frumoase! Ai un sot tare rabdator caci precis tu ti-ai facut de cap pe acolo iar el trebuia sa surprinda momentele in fotografii. I-a iesit de minune!
    Cat despre noul job, inca odata felicitari! Stiu ca ma repet dar nu conteaza: esti ambitioasa, esti frumoasa, esti mama si sotie, esti un model demn de urmat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ai dreptate, Andreea, este un soţ răbdător pentru că... zic eu... mă iubeşte.
      Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, sper să mă ridic la înălţimea lor.

      Delete
  9. Minunate poze! Great minds think alike :D Intr-adevar pozele in lanul de rapita sunt un must si mi le-am dorit de ani buni, ma bucur ca am reusit sa le fac intr-un final :)

    www.flashforwards.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Poze incredibile, cu adevarat! Eu visez la un lan de floarea soarelui, sper sa reusesc sa fac sedinta anul acesta si sper sa-mi iasa la fel de bine, o sa-mi trimit fotograful (se intelege ca e vorba despre prietenul meu, evident) catre postarea ta pentru a lua aminte la cadre. :P
    Felicitari pentru noul job, tu esti o femeie puternica, imbratisezi cu entuziasm schimbarile, spre deosebire de mine, care orice iesire din zona de confort, ma zdruncina teribil.
    Bafta multa si enegie iti doresc! :)
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect, Simona, lanul de floarea-sorelui este un alt must do.
      Îmi pare rău să citesc că îţi aduce disconfort schimbarea, cu toate acestea trebuie să te lupţi cu această teamă, altfel s-ar putea să ratezi anumite oportunităţi care ţi se ivesc în viaţă!
      Mulţumesc, ai dreptate, energia este esenţială!

      Delete
  11. Hristos a inviat! Chiar la asta ma gandeam, cand am vazut pozele tale, ca vreau si eu sa ma pozez intr-un lan de rapita! Dar de unde sa il iau?! Cred ca trebuie sa migrez spre sud :)) rapita nu creste asa frumos la munte!!! Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adevarat a inviat! Sa stii Nadia ca eu as da campul de rapita (temporar) cu o priveliste permanenta de munte. Kisses!

      Delete
  12. Frumoase poze si detaliile cromatice ale tinutei :)

    Lucrez de multi ani in multinationale (sa tot fie 8 deja), am avut norocul sa fac parte din echipe cat mai diverse (India, China, Canada, Franta, USA), si fiecare a fost o experienta in sine (domeniul este tot unul IT ;-) ).
    Intre timp am ales sa lucrez departe de plaiul natal, insa, desi imi lipsesc familia si prietenii care sunt inca acasa, cu fiecare nou proiect si locatie am avut placerea sa intalnesc oameni deosebiti, provenind din medii si culturi diferite. Sincer, nu pot decat sa le multumesc pentru tot ceea ce m-au invatat (personal si profesional) :-)
    Acelasi lucru ti-l doresc si tie, cu draga inima - Succes in noua companie si la cat mai multe realizari!

    Gabi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sună foarte frumos tot ceea ce ai scris şi îmi doresc la rându-mi să trăiesc o experienţă frumoasă din acest punct de vedere. Mulţumesc. Asemenea şi ţie!

      Delete
  13. Da, sunt de acord toate fotografiile sunt ca niste opere de arta, unul este mai frumos decat celalat!

    ReplyDelete
  14. Felicitari pentr noul job!!! Iar pentru poze ai un mare LIKE!!! Le ador si sa stii ca nu am ince poze in rapita...asa ca trebuie se pare sa imi fac si eu cateva poze asa fara doar si poate:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt sigură că va ieşi ceva super, dar ai grijă că nu mai durează foarte mult câmpurile de rapiţă.

      Delete
    2. Stiu....:((( dar nu am timp efectiv!:D

      Delete
  15. eu sunt perfect de acord, draga mea, obligatorie, dar de unde sa o iau? Am cautat-o ieri si pe google, sa gasesc un lan de rapita si nimic :)))

    Superbe pozele.

    te pup

    miu-miu.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Off... îmi pare rău să aud asta. La câmpie sunt cu zecile.
      Mulţumesc.

      Delete
  16. Arata minunat tinuta ta!
    Si da, ai dreptate. Lanul de rapita face totul sa devina arta!
    Fotografiile pot fi inramate. Toate arata incredibil.
    Pupici

    ReplyDelete
  17. De fiecare data cand trec pe langa un lan de rapita, ma gandesc cat de bine ar merge niste poze si cumva niciodata nu e momentul sa opresc...asa ca pana reusesc sa imi indeplinesc dorinta, o sa ma delectez cu fotografiile tale extrem de frumoase!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  18. Frumoase poze! Cand am fost acasa la parinti, de Paste, o zona de munte... m-am bucurat de livezile de ciresi infloriti, absolut superbe! Bineinteles ca am profitat de vremea insorita si de splendoarea peisajului si am facut o serie de poze :) Curand vor fi pe blog... iar in drum spre casa, in apropiere de Iasi si de zona de campie, am intalnit minunatele campurile de rapita... din pacate, de fiecare data cand vedeam un loc unde puteam opri, era prea tarziu si am ramas fara poze... oare cat mai tin inflorite? Poate mai ajung totusi prin zona curand si nu raman fara poze anul asta, oricum eu abia astept graul...lanurile de grau, cu maci presarati raman preferatele mele <3
    PS: Macar m-am bucurat de priveliste, am admirat cu bucurie aceste lanuri de rapita... in sfarsit e primavara!

    ReplyDelete
  19. Wow, pozele acestea sunt minunate. Parca simt mirosul de acolo :)

    Pupici,

    Nico

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  20. Ha! Superrrr!!!postarea trecuta si eu m am delectat la fel!!!

    ReplyDelete