Tuesday 19 November 2013

S-o lămurim şi cu miniPrix-ul...

În anumite privințe hainele sunt ca şi oamenii...

Ca să pot vorbi cu cineva nu am nevoie ca persoana respectivă să aibă cine ştie ce studii înalte, funcţii sau titluri. Pot vorbi şi învăţa lucruri, cu aceeaşi intensitate şi sinceritate, şi de la un om cerşetor, dar şi de la un manager... DE CE?
E simplu... Pentru că aşa e NATURAL.
Ştiu foarte bine că sunt foarte mulţi oameni cu valoare, care pur şi simplu nu au beneficiat în viaţă de conjuncturile necesare pentru a putea urca pe scara socială, dar asta nu înseamnă că nu sunt inteligenţi, asta nu înseamnă că nu merită trataţi cu egalitate, asta nu înseamnă că nu merită atenţia noastră.

Exemple care să susţină acestă idee îmi vin cu zecile, dar o să mă opresc la unul singur... bunica mea... o femeie de la ţară, de 70 şi ceva de ani, care nu are decât 4 clase, de la care am învăţat şi încă mai învăţ câte ceva de fiecare dată când o întâlnesc şi care prin tot ceea ce a reuşit şi reuşeşte încă în viaţă mă face să înţeleg că nu trebuie să citeşti un milion de cărţi sau să faci un milion de specializări ca să se vadă că eşti un OM cu VALOARE.

Acum să vorbim şi despre haine.
Sunt sigură că mă ştiţi ca pe un fan înfocat miniPrix.
Dar... să o luăm cu începutul...
Ce este miniPrix? MiniPrix este un magazin online, de tip outlet, NU PRODUCĂTOR, care comercializează haine, încălţăminte şi accesorii, de la diverse branduri, unele de factură mondială. Unele din acestea sunt foarte calitative, altele mai puţin calitative...
Dar ce vreau să spun? Vreau să spun că dacă ai fler... poţi să găsești VALOARE într-o piesă trivial de ieftină ca preţ. Repet... dacă ai FLER... Îmi dau seama că nu toată lumea are această capacitate, dar vă garantez că se deprinde prin exerciţiu... Şi este o chestie şi de inteligenţă până la urmă... De ce să plătesc dublu sau triplu pe un produs, doar că are o siglă lucioasă pe el? Nu se uzează la fel? Nu tot Lucia mă cheamă? Sau snobismul și ipocrizia au devenit "valorile" care primează?

Acum să trecem la asocierea dintre haine şi oameni... De ce oare ajung unii oameni să asocieze cumpărăturile pe miniPrix cu lipsa de VALOARE. De ce ajung unii oameni să asocieze valoarea umană cu hainele pe care le poartă? Asta-i limita gândirii lor?

Şi acum concluziile...

Haina face pe om, dar până la gât!
Noi purtăm hainele, nu ele pe noi!
Bunul gust în materie de modă este ca un parfum pe care îl simţi! Nu trebuie să îl citeşti de pe o etichetă.

Cu tot respectul pentru deţinătorii de "piese", am precizat şi în trecut şi reiau... pot să câştig şi la LOTO şi n-am să mă îmbrac vreodată cu haine Coco Chanel, Paul Poiret, Christian Dior, Christian Lacroix, Guy Laroche, Nina Ricci sau Givenchy.
Este o chestie de principiu. Atât timp cât trăiesc într-o lume în care sunt copii orfani care nu au ce mânca sau care îşi petrec nopţile prin cine ştie ce guri de canal, eu nu vreau să dau banii pe articolele comercializate de casele respective de modă și vă garantez că nu am nicio urmă de regret sau de inferioritate când declar asta.

Aștept cu interes opinia voastră cu privire la acest subiect. Doar de curiozitate, voi ce replică i-ați da unei persone care vă spune: "Când ai valoare nu te îmbraci de la MiniPrix." :)


Haină :: Bershka via Kurtmann | Pulover :: Pimkie via Kurtmann (acum şi via miniPrix) | Jeans :: via miniPrix 
Cizme :: via miniPrix | Geantă :: Reserved



54 comments:

  1. You are so damn right!:)
    Sunt in totalitate de acord cu tine.
    Simt ca putem pune problema intr-un mod usor de abordat pentru noi doua, si cu exemple concrete, avand in vedere faptul ca traim in acelasi oras.
    Bine cunoscutul Complex Comercial Promenada Mall si magazinele de care nu a auzit nimeni pana acum...(nu ma intelege gresit, nu ma refer la cele cunoscute precum H& M,New Yorker and so on) reprezinta un subiect destul de interesant zic eu,de altfel...let me count de cate ori m-am plimbat prin acest mall si am vazut lucruri pe care le-am vazut in banalele magazine de pe Regala si inca cate si mai cate.
    De curizitate, daca ai timp...arunca un ochi prin Diana shopping, sus, la etaj...la pantofi, sa vezi cate minunatii gasesti acolo exceptand locul,ingramadeala si aglomeratia care e de obicei.Este imposibil sa nu fi vazut pe anumite site-uri produsele lor,pe site avand un pret de 2 ori mai mare ,poate.
    Banuiesc ca stii destul de bine cunoscutul pub Panze,ai avut vreodata curiozitatea sa intri in banalul magazin de langa?Este un magazin in care poti gasi hainute de la firme foarte cunoscute,la preturi super ok...zara,atmosphere,topshop am vazut acolo.
    Solo textil,un alt exemplu, un magazin cu haine superbe la preturi mai mult decat acceptabile!
    Ar mai fi cateva,dar nu vreau sa iti irosesc din timp povestind despre un subiect care probabil nu reprezinta ceva de actualitate...
    Sper ca te-am ajutat si daca ai timp, sa treci sa verifici ce ti-am scris eu aici.
    O seara frumoasa iti doresc!
    Te pup. :)

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Adevarata valoare nu sta in haine, case, masini sau alte lucruri materiale, adevarata valoare sunt oamenii!

    ReplyDelete
  3. strict la intrebarea din finalul articolului :Ca nu avem aceiasi impresie despre valoare ....

    sunt oameni care nu inteleg ca valoarea unui om sta in ceea ce este , nu in ceea ce are ; pe vremea lui Ceausescu nu aveam, ci eram ; astazi avem BMW-uri si Audiuri si lanturi de aur dar nu mai suntem oameni, nu mai suntem culti,

    ReplyDelete
  4. Draga mea, oamenii din ziua de azi nu mai stiu sa aprecieze valoarea umana...din pacate! Si tot din pacate si copiii sunt crescuti in acelasi spirit: lucruri scumpe, jucarii, gadget-uri nepotrivite varstei. Ce conteaza ca rochia e oribila daca a avut un pret exorbitant si apartine unui brand celebru? Eu personal am vazut lucruri frumoase si calitative pe MiniPrix, si de asemenea pe alte site-uri cu preturi mult mai mici. Nu inteleg de ce ar trebui sa nu aleg cea mai ieftina varianta a aceluiasi articol, din acelasi material si probabil produs in acelasi loc, dar care variaza ca pret in functie de magazinul si numele celebru de pe eticheta. Sa fim seriosi, o groaza de haine sunt produse prin Africa, pleaca de acolo la preturi mizere ( la fel sunt platiti si cei care muncesc in fabrici acolo ) si ajung sa coste cateva sute de euro.
    Da, daca gasesc un articolo care imi place si m-il doresc enorm si consider ca merita o anumita suma de bani, atunci cumpar, daca nu, prefer sa caut cateva zile prin outlet-uri sau magazine online acelasi produs sau variante asemanatoare, deoarece oricum conteaza cum il pui in valoare, cum il porti si ce atitudine ai, intotdeauna o sa fie apreciat intregul, deoarece noi dam valoare hainelor, nu ele noua.
    Apropo, culoarea puloverului tau este superba, de mult caut unul la fel. Iti citesc articolele mereu, si imi pare rau ca in ultima vreme ai avut in jurul tau persoane rau intentionate si fara o viata personala, ma gandesc!

    ReplyDelete
  5. Eu care ma imbrac mult din second-hand-uri ce sa mai zic? :))) Ador sa caut piese deosebite in magazinele si targurile SH din orasul meu si oricat de mult as creste financiar, nu cred ca as renunta la aceasta placere. Daaar, mi s-a spus si mie ca ma imbrac in cârpe, asa ca ... Si pana la urma, daca ma gandesc bine, toate haine sunt simple carpe, indiferent de eticheta si magazinul din care le-ai achizitionat. Totusi valoarea umana nu poarta eticheta Coco Chanel.

    Imi place enorm de mult puloverul si cizmele tale, absolut superbe!
    Pupici!!

    ReplyDelete
  6. E ca si cum ar spune si despre SH, targuri, etc. insa chiar daca se poate sa nu-mi cada bine afirmatia, nu ma afecteaza pe termen lung. I-as raspunde ca sunt multumita de mine si alegerile mele si fiecare este liber sa-si aleaga ce doreste din banii pentru care munceste, valoarea pe care o am nu este data nici de haine si nici de altii. Nu as cumpara un lucru pentru nume, insa as cumpara ceea ce imi place chiar daca e un lucru foarte scump si traim intr-o lume in care multi nu au ce sa manance...

    ReplyDelete
  7. Frumos articolul si bine argumentat! Legat de ultima intrebare, eu cred ca nici nu merita replica o astfel de persoana, cel mai probabil va refuza sa vada realitatea intr-un mod diferit fata de a ei...
    Imi place mult tinuta ta, in special puloverul, planuiesc si eu de ceva vreme sa-mi achizitionez ceva pe aceasta culoare.

    ReplyDelete
  8. chiar am descoperit miniprix nu demult si este o adevarata comoara,imi place sa merg chiar la ei si sa pun mana pe haine sau incaltari. pupp, esti o fata minunata

    ReplyDelete
  9. Mă bucur să-ţi descopăr blogul, Lucia! :-)
    Şi da, sunt o altă fană Miniprix :-)

    ReplyDelete
  10. Legat de intrebare, cred ca nu ar trebui sa te obosesti sa raspunzi, e clar ca are alte pareri cand vine vorba de valoarea, gresite dupa parerea mea, insa sansele sa ii faci sa inteleaga sunt minime.
    Eu cred ca peste tot poti gasi haine calitative daca ai rabdare sa cauti, nu trebuie sa te plimbi numai prin magazine de fite si sa cumperi niste banalitati de haine la preturi exagerate, care le gasesti si la magazinul de cartier...

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  11. Chiar mi se pare aberant! Am o prietena care traieste la Paris si care isi permite in prezent sa poarte toate acele branduri de renume. Si le poarta. Acum 10 ani traia in Romania si nu avea bani decat pentru "Europa". Eu cred ca nu s-a schimbat nimc fundamental la ea , chiar daca traieste la un alt nivel acum. Oriunde am fi si orice am purta suntem in esenta aceiasi oameni, dar sunt de acord sa cumperi daca iti place ceva indiferent de numele magazinului!

    ReplyDelete
  12. In principiu, de acord cu tine! :)

    ReplyDelete
  13. Cred ca daca mi-ar pune cineva intrebarea respectiva m-as uita un pic strab si l-as lua cu un "hai, nu zau?!" :))) Asta e ca in expresia: "Mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam"! Pe acelasi principiu. Daca haina e calitativa si imi place o cumpar, daca este si ieftina deja nu ma mai gandesc daca sa o cumpar sau nu. Nu ma intereseaza eticheta, ci sa imi placa obiectul respectiv. Eu una dupa principiul asta ma ghidez.

    ReplyDelete
  14. Ha, ha, cica nu ai valoare daca te imbraci de la Miniprix. :))
    Dar cam de la ce branduri in sus incepi sa ai valoare? Sunt foarte curioasa!

    ReplyDelete
  15. Banuiesc ca persoanele din partea carora au venit comentariile respective poarta macar etichetele la vedere, sa stie tot privitorul "valorea" obiectelor vestimentare. Iti urmaresc de mult timp blogul chiar daca este primul comment pe care il postez, imi face placere sa-ti citesc postarile si iubesc de fiecare data cand iti deschizi sufletul in fata noastra chiar daca uneori inseamna sa dai apa la moara celor rautaciosi si perfecti.
    Impartasesc si eu placerea de a cauta lucruri frumoase pe minprix (mai mult in magazine decat online) precum si din magazinase de cartier care vand chestioare frumoase la un pret decent chiar daca nu poarta eticheta unei firme cunoscute. Imi plac "sesiunile" de cumparaturi prin second handuri si dulapurile/cutiile cu haine ale bunicii si imi face placere sa cumpar fara sa dau "dauna totala" portmoneului pana luna viitoare. Consider ca la urma urmei conteaza si calitatea materialului nu doar pretul, plus persoana care poarta hainuta care ar trebui sa fie mai importanta si mai "de valoare" decat haina pentru ca asa cum ai spus si tu, haina face pe om, dar pana la gat. O seara frumoasa si sa porti sanatoasa puloverul, gura lumii oricum numai pamantul o astupa.

    ReplyDelete
  16. Cand si valoare nu t îmbraci de la Miniprix?!...Perfect Mon Cher, accept...accept sa fiu o NONVALOARE!:)
    Cred ca asa as reactiona:)).

    ReplyDelete
  17. Interesant subiectul...cu tot respectul, parca imi vine greu sa cred, ca daca ne imbogatim maine, nu ne luam macar o poseta facuta de nenea Karl. Am dubii si va zic si de ce. Cred ca atunci cand ai bani, gandesti altfel, e o alta situatie, nu mai poti gandi si actiona la fel ca acum, cand nu-i ai, sau nu-i ai disponibili pt cheltuieli cu moda.
    Am vazut ca cineva mai sus spunea ceva de haine produse in Africa etc. Nu conteaza unde se fac, ci pt cine, ca doar cei de acolo nu gandesc ei conceptul, ei doar sunt executantii unei idei, n-are nici o legatura una cu alta. Daca designerul este german, nu e musai sa faca hainele in Germania, si tot asa.
    In legatura cu intrebarea pusa de tine, Lucia, as fi cerut mai multe detalii persoanei, la ce anume se refera, poate daca ar fi repetat, si-ar fi dat seama de minunatia scoasa pe gura!

    pupici

    ReplyDelete
  18. Pai nu cred ca merita sa I spui ceva, cred ca pur si simplu as pleca zambind, nu poti sa I explici ce inseamna valoare unei personae care crede ca acesta se poate cumpara. E acelasi lucru cu cei care cersesc respect pentru ca ei sunt... batranai sau doctori sau.... ok te respect pe tine pentru ca ma respect pe mine dar ca om nu valorezi nimic asa si cu hainele, poate in monezi valorezi 100, 1000 sau nu conteaza cat dar odata ce le ai scos nu mai valorezi absolut nimic.

    Imi plac cizmele "ingrozitor" de tare si in general imi place cum arati in jeans, probabil si pentru ca ai picioare interminabile.... ma rog uneori te cam urasc.
    MAri

    ReplyDelete
  19. Vă mulțumesc pentru toate opiniile exprimate. Le-am citit și le-am apreciat deopotrivă pe toate! ♥

    ReplyDelete
  20. Aceasta afirmatie nu merita un raspuns. E clar ca unei astfel de persoane nu vei reusi sa-i schimbi parerea si nici nu e czul sa incerci. Eu iubesc Mini Prix-ul, am ajuns sa-l evit din cauza ca sigur ies cu ceva din el. :) Noi purtam hainele, nu ele pe noi, asa ca important e ce atitudine ai si nu ce brand porti.

    ReplyDelete
  21. Pe mine nu ma mira afirmatia persoanei respective. Avand in vedere ca traim intr-o lume foarte superficiala, ignoranta si care a dat uitarii bunul simt, educatia, buntatea si multe altele e de asteptat ca multe persoane sa gandeasca in felul acesta. Tot ce poti face este sa ii lasi in plata Domnului.

    Cat despre haine, desi mi-as permite sa cheltui destui de multi bani pe ele, am alte teluri in viata, asa ca de cele mai multe ori aleg reducerile sau diverse siteuri.

    ReplyDelete
  22. Gusturile nu se discuta.
    Un designer cu idei valoroase doreste sa castige de pe urma ideilor lui. Automat o haina bine croita, dintr-un material de calitate cu o idee estetica exceptionala care este dorita de public se vinde pe baza raportului firesc dintre cerere si oferta. Toate firmele ieftine de haine au furat idei de la firmele de top si au vandut segmentului de piata interesat de astfel de produse.
    Daca te uiti in jur toti oamenii care se doresc valoroasi, dar nu sunt, fura idei pe care le transmit cu mijloacele de care dispun ei, pozand in persoane foarte interesante. Daca ii extragi din contex si ii lasi fara surse de inspiratie ii descoperi nuli.
    Ai vazut si tu din propria experienta ca nu este totul sa faci un produs frumos, dintr-un material bun si care sa se bazeze pe o idee indrazneata. Te cumpara doar cei care te apreciaza si cred in tine nu si cei care alearga dupa achizitii ieftine. Valoarea noastra este data de oamenii care ne recunos valoarea, de cei cu care reactionam si de cei pentru care ne dovedim utili, cu care avem acelasi sistem de valori.
    Imi pare rau ca ai abandonat proiectul personal facand atata reclama unei firme fara forta creatoare.
    Firmele mari care au facut istorie in moda au in spate multa munca, sacrificii, genialitate care isi merita banii. Puterea creatoare a omului, conexiunile de culoare, tesaturi, croieli si accesorii dau omului buna dipozitie, sarm și il fac sa se imbrace frumos. Modul in care ne imbracam dovedeste valoarea noastra estetica și culturala.
    Iti doresc sa iti regasesti forta creatoare fara sa te justifici pentru gesturi mai putin valoroase.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa este, gusturile nu se discută și întotdeauna această afirmație trebuie să fie bidirecțională.
      Apreciez o părere argumentată într-un mod original, dar în egală măsură profesionist și inteligent. Denotă VALOARE.
      Nu sunt împotriva acestei opinii, dar cred că este fair să recunoaștem că comportă foarte multe nuanțe.
      Proiectul personal nu va fi abandonat niciodată... cel mai probabil va rămâne personal.

      Mulțumesc pentru feedback, l-am apreciat cu sinceritate în trecut și îl apreciez și acum. :)

      Delete
    2. O intrebare simpla cu privire la pretul mic al produselor pe care le discuti este si exploatarea fortei de munca. Cei care cumparati ar trebui sa va interesati si de modul in care sunt facute, cati oameni sunt expoatati in acest proces de productie. Aici ma refer la femeile si la copiii din Asia si din Europa de Est.
      Un om care strigă in gura mare ca are valoare ar trebui sa se gandeasca si la valoarea lui morala, apropo de oamenii saraci.
      Revin cu intrebarea: Cati bani donezi pentru caritate intr-un an? Ce faci cu economiile de la miniPrix? Cat cheltuiești pe haine? Ce faci cu surplusul de haine?
      Diferenta de la VORBE la FAPTE in sprijinirea semenilor este foarte mare.
      Lumea asta este asa cum este pentru ca am contribuit si noi la facerea ei.

      Delete
    3. Exploatare apare atât în ceea ce privește produsele cu preț mic cât și în ceea ce privește pe cele cu preț mare. Cel mai simplu exemplu este iPhone-ul, care se produce în China cu niște costuri de producție derizorii și se vinde cu MARE SUCCES la câteva sute de euro.

      În ultimul an am donat lunar sume între 20 de lei și 1000 de lei către diverse persoane și dacă fac un efort minim de gândire cred că am donat cel puțin 7000 de lei. Anul nu s-a sfârșit însă și urmează și sărbătorile când suntem și mai generoși față de celelalte perioade ale anului. Cu alte cuvinte suma va mai crește un pic.
      Suma nu are nicio relevanță, gestul contează!

      Sunt sigură că cheltui pe haine mai mult decât media și recunosc că este un viciu, dar așa cum le cumpăr, așa le și dau drumul la oameni despre care știu că nu au.

      Valoarea pe care o am eu este la 10% din cât ar trebui să am, iar tristețea mea vine din senzația că sunt oameni care nu nici 10% din cât am eu.

      "Diferenta de la VORBE la FAPTE in sprijinirea semenilor este foarte mare." - total de acord și ar trebui să fie valabil în cazul tuturor. :)

      Referitor la ultima afirmație... Ai mare dreptate, dar putem să contribuim în aceeași măsură și la schimbarea ei.

      Delete
  23. Felicitări pentru implicare!

    ReplyDelete
  24. Posibil, intr-adevar, sa fi insistat cu intrebarea asupra culorilor pozelor, mi s-a mai spus de setarea de la Google+, dar am uitat sa o "rezolv" pana acum. Sper ca nu mai am probleme de-acum incolo.

    ReplyDelete
  25. Personal daca mi-as putea permite haine Coco Chanel, Givenchy etc, haine care sa ma atraga, mi-as cumpara.
    Eu merg pe un anume principiu: sunt pofticioasa cand vine vorba de dulciuri si mancare, la fel de 'gurmanda' sunt cand vine vorba si de haine. Daca imi place ceva foarte mult si imi permit sa mi-l cumpar, atunci mi-l cumpar.
    Nu am nici cea mai mica problema cu Miniprix. Nu am nici o problema cu Givenchy.
    Chiar vineri am vazut un pulover pufos intr-un second hand la doar 8 lei. De culoarea smaraldului, arata ca nou. L-am luat in secunda 2. Daca gaseam acelasi pulover la 150 ron, mi-l cumparam. Norocul meu e ca vizitez si SH-uri, si outlet-uri si magazine de tot soiul, pe langa mall-uri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In acest caz, MiniPrix are totusi un avantaj, te scoate un pic din tipare. Eu daca intru in H&M, C&A, TAKKO sau in niste no-name-uri din mall cu nume englezesc, parca vad aceasi marfa, doar pretul difera 10-15%. In miniprix insa lucrurile stau altfel, sunt multe avantaje pro outlet MiniPrix: https://timez.ro/cateva-pareri-despre-magazinul-outlet-miniprix/

      Delete
  26. LOVE the colour of that sweater! Perfect!

    xx from Brooklyn,
    Davie and Erica

    ReplyDelete
  27. Afirmatia persoanei respective merita, cel mult, ignorata! E vorba despre snobism si de lipsa de gandire/minte!
    Apoi, sunt sigura ca s-ar schimba unele lucruri daca as castiga la LOTO; in ce masura, nu stiu, depinde de o multime de factori!

    Ca ador tinutele tale...o stii deja!
    Fotografiile favorite sunt cele in care apare flacaul tau! Pe prima dintre acestea, inca de cand am vazut-o pe Fb, mi-a intrat la inima! Felul in care sta cuibarit in bratele tale...:)

    Te imbratisez, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  28. Chiar ti s-a intamplat sa ti se reproseze ca te imbraci de la Miniprix??? Sau ca ar fi haine lipsite de valoare??? Nu pot sa cred! Pana unde s-a ajuns cu rautatea, cu invidia??? Lucia, tu arati atat de bine, indiferent cu ce alegi sa te imbraci! AI o frumusete naturala, zic eu, si probabil ea vine din sufletul tau nobil! Eu nu as zice niciodata ca hainele dintr-un outlet online sunt fara valoare, nu cred ca sunt cu nimic mai prejos decat articolele din magazinele fizice...ce pot sa mai spun? Mi s-a intamplat sa-mi cumpar un compleu dintr-un magazin de lux din Vatra Dornei...care a inceput sa se descoase dupa ce l-am purtat o singura data!!! Repet, TU ARATI SUPERB, indiferent ce marca te imbraca! Ai fler, stii sa alegi! Mie imi este teama sa comand haine si incaltaminte online din cauza marimilor relativ mici pe care le port (35 la incaltaminte, dar mai degraba calapod de 34,5). Insa de cate ori mi-am luat de pe net, am avut norocul sa colaborez cu persoane deosebit de bine intentionate, care mi-au oferit sprijin complet, pentru ca articolul comandat sa imi vina manusa! Tu tine fruntea sus asa cum ai facut mereu, si ramai aceeasi Lucia CARE IMI ESTE ATAT DE DRAGA, chiar daca nu te cunosc decat virtual! Te pup :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sentimentul este reciproc, dragă Nadia, și sunt sigură că știi asta deja.
      Mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase, nu cred că le merit. ♥

      Delete
    2. Ba da, le meriti!!! Mai esti si modesta, pe langa faptul ca esti frumoasa si cu suflet mare! Pup!!!

      Delete
  29. Reușești să combini hainele de pe miniprix cu cele de la NewYorker, H&M și ești foarte elegantă ... aici se observă clar că omul, personalitatea și originalitatea lui contează, nu eticheta.
    Geaca ta este superbă!

    ReplyDelete
  30. Gasesti minuni pe acolo... Am cumparat cate ceva! nu - ti bate capul!

    ReplyDelete
  31. Poate au haine frumoase, dar au cele mai PROASTE servicii. Am comandat o singura data si Nu voi mai comanda. Informatiile despre produse sunt incomplete, in special despre marimi, iar cand gresesti comanda, sistemul de retur este greoi si costisitor, astfel incat sa te determine sa renunti.

    ReplyDelete
  32. The French and the English individuals had been fascinated by the mystical
    symbolism of these playing cards. They should take absolutely nothing at face worth.
    You can see the mild at the finish of the tunnel.

    Visit my homepage ... psychics source

    ReplyDelete
  33. i-as zice ca are basini in cap si ca e o trepanata ambulanta.
    oricum, daca esti istet, eviti sa auzi aceasta intrebare, pentru ca trebuie sa stii cu cine te inhaitezi, ca anturaj ma refer.
    din prima se vad basinile in cap, snobismul sau prostia.
    super articol!

    ReplyDelete
  34. Salut!
    Vă rog frumos semnați petiția următoare pentru a îmbunătăți vizual siteul magazinului. Vă mulțumesc!
    http://www.petitieonline.com/miniprix_-_spatii_dintre_detalii_si_filtre_mai_multe

    ReplyDelete
  35. Va recomand http://bit.ly/preturi-mici-ppt dar si http://bit.ly/MYdressing

    ReplyDelete
  36. Hainele no-name de multe ori au material si cusaturi proaste, hainele mai scumpe de brand iti ofera un plus de calitate si de durabilitate. Sigur ca poti sa te imbraci cum vrei, daca gasesti ceva bun si ieftin de ce nu? Dar daca tragi la ieftinaturi doar pentru ca sunt ieftine atunci iti lipseste intr-adevar valoarea.

    ReplyDelete