Friday 17 July 2015

Ce-am făcut când am tăcut... (While beeing silent...)

Ca să răspund simplu. De toate, mai puţin blogging. Am muncit, m-am plimbat, mi-am petrecut timp cu familia, am făcut sport... exact aşa cum mi-a plăcut.

Sunt sigură că ştiţi mai bine decât mine că bloggingul nu este o activitate de ocazie. Este un mod de viaţă şi chiar un job, un job pe care am considerat că nu mai este rentabil să-l fac. Rentabilitatea nu se referă la bani, ci la TIMP. Pentru că timpul... ziceam într-o postare mai veche... este preţios şi trebuie să avem mare grijă cum îl pierdem.

Nu ştiu dacă trec printr-o criză de 30 de ani sau ceva de genul, dar am devenit foarte pretenţioasă cu privire la cum şi cu cine îmi petrec timpul liber... şi nu-mi pare rău. Chiar simt că nu trece viaţa pe lângă mine. ;)

După cum vedeţi mai jos, de fotografie nu mă dezic, fie că sunt în faţa sau în spatele obiectivului.

Aş avea multe să vă mai povestesc despre mine, dar o să mă opresc aici. Mulţumesc Feliciei, dar şi celorlalte fete, care mi-au spus că-mi simt lipsa şi care m-au convins că nu e bine să las vara să treacă fără să fac o postare. Este foarte posibil să mai fie şi altele, dar cel mai probabil după ce voi reveni din vacanţă. Sper ca pe Facebook, Instagram şi Pinterest să rămân activă în continuare (cel puţin la fel de mult ca până acum), aşa că vă invit să mă urmăriţi, dacă vreţi să asistaţi la micile frânturi din viaţa mea.

P.S. Chiar dacă nu comentez la postările voastre să ştiţi că vă urmăresc şi vă apreciez tenacitatea de a continua pe acest drum. <3

33 comments:

  1. Nu stiu daca e neaparat legat de varsta de 30 de ani, dar de la o vreme, intr-adevar calitatea ia locul cantitatii. Si nu doar ca acorzi o mai mare atentie vietii si familiei tale, dar incepi sa te si lipsesti de lucruri/ oameni in care nu te mai regasesti. Si da, prefer un Post sincer, o data pe luna, decat 10 scrise mecanic.
    Ps:arati super!wellcome back

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact pe aceeaşi lungime de undă, draga mea Ana. Te pup!

      Delete
  2. Clar trebuie sa te reintorci mai des, sunt sigura ca iti ofera si tie satisfactie!
    Te pup

    www.descude.com

    ReplyDelete
  3. este superba camasa ta! bine ai revenit!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc frumos! Bine v-am regăsit!

      Delete
  4. Eu zic ca n-ar fi rau sa iti rupi cate 20-30 min la cateva zile si sa ne incanti cu ceva postari :D (eu vorbesc, care de o saptamana n-am mai scris nimic si am atatea postari in stand by :)))) ). Lasand gluma la o parte, arati superb, ca intotdeauna. Te asteptam cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lucrurile sunt un pic mai complicate de atât, dar ai dreptate în mare. Mulţumesc frumos pentru cuvintele frumoase!

      Delete
  5. Lucia, Lucia, Lucia! M-ai emotionat teribil, am facut ochii cat cepele descoperindu-mi numele in postare! :)
    Stii, de fiecare data cand iti spuneam ca mi-e dor de tine si de postarile tale, actionam in mod spontan! Apoi, ma intrebam daca nu gresesc, daca nu cumva e bine sa pastrez doar pentru mine feelingul asta incat sa nu te intorc din drum - stiind ca iti este bine astfel! Apoi, imi spuneam ca nu are cum sa nu te bucure ca cineva te indrageste si iti simte lipsa... Si tot asa, un melanj de ganduri contradictorii!

    Te inteleg foaaarte-foaarte bine, am astfel de ganduri, ma framanta chiar... Cred ca eu nu sunt atat de hotarata cum esti tu! Sau poate ca nu am ajuns inca in acel punct in care sa fiu pregatita sa spun "Stop!". Stiu ca as avea mult mai multa libertate prin timpul pe care mi l-as oferi, dar ar lipsi parte din mine (si tin tare mult la acea parte, m-a ajutat sa ma dezvolt intr-un fel in care nu s-ar fi intamplat daca nu aparea acest minunat "tren" in viata mea)!

    Fotografiile sunt uluitor de frumoase! Am incercat sa-mi stabilesc favoritele si nu am reusit, fiecare imi transmite...
    Tu arati excelent, ai multa prospetime!
    De o postare de-a ta mi-era mult mai dor decat credeam, acum constientizez asta... prin urmare, iti multumesc pentru acest semn frumos pe care ni l-ai dat in stilul tau... atat de tu!!! :)

    Te imbratisez cu mult drag, Lucia!
    Take care, girl!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faptul că ai rupt din timpul tău preţios să-mi scrii aceste gânduri frumoase spune foarte multe despre felul tău de a fi. Eşti un OM mare.
      Nu-mi pare rău că am scris şi nu am considerat-o o presiune sau un stres, ci mai degrabă o eliberare. :) De aceea îţi mulţumesc încă o dată.

      Sunt sigură că vei simţi momentul, dacă e să vină, că e bine să te opreşti sau să scazi ritmul... pentru că pentru poate nu mai merită sau pentru că e prea obositor... cum la fel de bine poţi lua o pauză şi să realizezi ulterior că vrei să te întorci. Totul e posibil şi nu trebuie să-ţi fie teamă să experimentezi. Oricum tu eşti o super women, mă îndoiesc că ai avea astfel de temeri... :P

      Mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase! Îmbrăţişare înzecită!

      Delete
  6. Ai perfecta dreptate cu timpul! Si noi am fost mai pasive in ultimul an, am avut multe de facut si nefiind in tara ritualul de blogging a ramas in urma.
    Sper totusi sa mai vedem postari de la tine!
    Enjoy life and have fun!

    Pupici,
    Kinga
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi pentru încurajare, Kinga! Mult succes şi vouă! Vă urmăresc cu mare plăcere!

      Delete
  7. Cat de frumoase sunt pozele!
    Sa stii ca si eu continui sa te urmaresc. Mai din umbra ce-i drept caci nu tot timpul pot sa comentez la pozele tale de pe instagram sau facebook dar apas butonul "Like" in semn de vizualizare.
    Observ si eu ca oricat incerc sa imi manageriez timpul cat mai eficient, imi e dificil sa postez atat de des precum imi doresc.
    Categoric simt o diferenta intre momentele cand eram studenta sau lucram part-time si prezent, cand am un job full time si responsabilitatile unui adult.
    Eu m-as bucura sa continui sa publici poze macar pe instagram si facebook, imi plac ideile tale de outfit, imi plac pozele tale si imi place cum gandesti.

    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc pentru cuvintele tale.
      Cum este viaţa cu un job full time şi cu responsabilităţi de adult?
      Faci ceea ce îţi place?

      Te pup, Andreea!

      Delete
  8. oau..ma bucur sa fi alaturi de cititorii si cei care te urmarim cu mult, mult, drag..te imbratisez canicular de tare...multi pupici si o vara frumoasa in continuare, lucia!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. O vară frumoasă ţie şi familiei tale, Maria.

      Te îmbrăţişez!

      Delete
  9. E greu sa scrii a doua oara un mesaj, nu-mi regasesc cuvintele primei citiri... oricum ca idee, spuneam ca si eu am momente cand nu-mi vine sa mai scriu, cand nu mai sunt asa entuziasta la ideea de a scrie pe blog, cand simt nevoia sa ma sustrag si sa ma bucur in sinea mea de tot, apoi iar ma invart... oricum, probabil peste cateva saptamani, inevitabil nu voi mai avea timp de blog si atunci voi lua o pauza :D
    Ma bucura articolul tau, mi-era dor sa te citesc, imi plac pozele la nebunie, sunt exact pe gustul meu, pozele in natura: rapita, grau, floarea soarelui, maci... o incantare <3
    Ador rochia ta ie, una asa imi doresc si eu de ceva timp, n-am cautat inca foarte atent, dar pe viitor neaparat vreau sa ma interesez, sunt superbe!!
    Te pup cu drag si ne mai auzim si altfel decat pe blog :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. La început o să fiu un pic de provocare cu bebe mic. El va avea prioritate!
      La blog poţi oricând să revii după părerea mea, iar cine te-a îndrăgit va fi acolo oricând vei decide să postezi orice.

      Îmi pare rău că a trebui să depui un efort dublu pentr a-mi scrie. Apreciez foarte mult acest lucru. Te pup, Diana!

      Delete
  10. Bine ai revenit Lucia, ma bucur sa te vad. :)

    ReplyDelete
  11. Timpul este, intr-adevar, cel mai pretios bun pe care il avem. Felicitari pentru material si pentru poze.

    ReplyDelete
  12. Si uite ca revin pe blogul tau in 2016, cu gandul ca poate a mai aparut o postare.. :)

    Iti doresc sa ai parte de un an cat mai bun! Si cand vei mai scrie ceva, am sa revin cu drag!

    Andra

    ReplyDelete
  13. Now avail the exclusive offers on buying azani sports underwear online at http://www.azanisport.com/

    ReplyDelete
  14. Mi-a facut placere sa citesc articolul tau mai ales tinand cont ca ma apropii si eu cu pasi repezi de 30 de ani si asa cum ai spus si tu, odata cu aceasta varsta realizezi mai mult cat de pretios este timpul. https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/ghid-de-stiluri-rochii-de-seara/

    ReplyDelete
  15. I enjoyed your post very much, keep sharing dear!
    Please check my last post blog on MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-vara-la-reducere/

    ReplyDelete
  16. Such a great post , love to read your blog :)
    http://www.angelmstyle.com

    ReplyDelete
  17. Beautiful thanks for sharing! I love the simple and beautiful design of the dress! If you want to see the latest designs in bridal and bridesmaid dresses checkout online bridal gown shops like http://www.azazie.com/ and get the best in beauty and elegance.

    ReplyDelete
  18. Foarte interesant articolul!

    ReplyDelete
  19. Interesant articol si frumoase tinute.

    ReplyDelete
  20. https://www.sosyalchat.com/ ve https://www.sohbetone.com/ üçretsiz sohbet siteleri.

    ReplyDelete