Monday 7 April 2014

Do you know how happiness feels?

Did you ever have a moment in your life when you felt happiness through every fiber of your body? Attention... I'm not talking about joy, I'm talking about HAPPINESS. That moment when you put your hands together, like in prayer, and the only things you feel like doing is look at the sky and thank God.

I felt it on 2nd of April and it was the biggest sensation ever.

You feel a warmth that invades your body, your knees soften, your flesh begins trembling and for a  moment you feel that you are going to faint. But you don't, you enter in a surreal state of float as if you were in another world. You move left, you move right, but you do it mechanicallythe brain can only process the news that you got and which caused this state of bliss. It's unreal, it's spectacular, it's unique.

Currently, I can't tell you what caused this state, but I promise that I will soon. Nonetheless, I will leave you with some clues about it:

Life begins at the end of your comfort zone. 
Neale Donald Walsch

A dream doesn't become reality through magic; it takes sweat, determination and hard work. 
Colin Powell

Leather jacket :: Guide Series via miniPrix |  Dress :: ZARA 
Shoes :: ASOS | Necklace & Bracelet :: H&M | Sunglasses :: Ray-Ban | Clutch:: via miniPrix


Aţi avut vreodată un moment în viața voastră, când aţi simțit fericirea prin fiecare celulă a corpului? Atenție ... Eu nu vorbesc despre bucurie, vorbesc despre FERICIRE. Acel moment când îţi împreunezi mâinile, ca la rugăciune, și singurul lucru pe care simţi să-l faci este să priveşti spre cer și să spui mulțumesc Doamne.
 

L-am simțit pe 02 aprilie și a fost cea mai mare senzație avută vreodată.

Simţi o căldură care-ţi invadează trupul, genunchii ţi se înmoaie, carnea începe să tremure pe tine şi pe moment ai senzaţia că urmează să te prăbuşeşti. Dar nu te prăbuşeşti, ci intri într-o stare de plutire ireală, ca şi când ai fi într-o altă lume. Te mişti în stânga, te mişti în dreapta, dar o faci mecanic, căci creierul nu poate procesa decât vestea pe care ai primit-o şi care ţi-a cauzat starea aceasta de beatitudine. Este ireal, este spectaculos, este unic.

Momentan nu pot să vă spun ce anume a cauzat această stare, dar promit că am să vă spun în curând. Cu toate aceastea, am să vă las câteva indicii:
Viaţa începe dincolo de zona noastră de confort.
Neale Donald Walsch

Un vis nu devine realitate prin magie; este nevoie de sudoare, determinare şi muncă multă.
Colin Powell

25 comments:

  1. E foarte frumoasa rochia Zara si imi place cum ai combinat-o.
    Mi-am dat seama de cat de versatila si draguta este inca de cand ai pus pozele cu ce ai comandat, insa acum o pot admira si mai bine si intr-adevar nu m-am inselat :)
    Sa o porti cu placere.
    Ma bucur ca ai avut parte de clipe de fericire, pentru ca am vazut la postarea trecuta ca erai cam suparata si dezamagita si nu se merita sa te intristezi pentru niste nimicuri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. *vroiam sa iti spun ca nu se merita sa te intristezi pentru niste nimicuri :)

      Delete
  2. Ce zona frumoasa de facut poze ai gasit, se vad superb pomii infloriti in spatele tau, iar rochia completeaza de minune peisajul.

    Te pup

    Miu-miu.ro

    ReplyDelete
  3. Pozele astea sunt geniale! Rochia e atat de bine scoasa in evidenta si te prinde extraordinat acest galben! M-ai facut tare curioasa, cand ne spui despre ce e vorba? E ceva personal sau profesional?

    ReplyDelete
  4. Si mie imi place foarte mult locatia aleasa pentru poze!
    Din cate imi amintesc, nu prea ai purtat galben pana acum, insa ar trebui sa te gandesti la aceasta culoare in momentul in care vrei sa faci noi achiziții pentru ca iti sta f bine cu ea!
    Ce frumos! Felicitari!
    Astept sa ne spui mai multe!

    ReplyDelete
  5. Of, da, rochia aceasta este divina, dar cum pot spune eu altceva acum cand sunt innebunita dupa galben. Bine ca am gasit si eu una in dulap ca sa imi mai potolesc setea cat de cat :P Imi place la maxim cum ai combinat-o!
    In alta ordine de idei, da, si eu sunt capabila sa fac diferenta intre bucurie si fericirie cu atat mai mult cu cat momentele descrise de tine sunt extrem de rare si prin urmare mult prea pretioase pentru a nu fi tinute minte. Imi este dor sa ma las invaluita de o emotie atat de puternica si sunt tare curioasa sa vad ce anume te-a miscat pe tine intr-o asemenea masura, asa ca asteptam partea a doua a postarii! :)

    ReplyDelete
  6. Ce rochie frumoasa! Si te prinde atat de bine galbenul! Da, am trait fericirea cu fiecare celula a fiintei mele ... si mi-e dor de astfel de momente! Abia astept sa ne spui ce te-a facut pe tine atat de fericita! Sunt sigura ca ti s-a implinit un vis, pentru care ai muncit mult! Nu ne lasa sa asteptam prea mult, da?! :D

    ReplyDelete
  7. Primul lucru la care m-am gandit a fost ca esti insarcinata,ma gandesc ca o astfel de veste iti poate da aceasta stare de fericire,beatitudine.
    Te pup

    ReplyDelete
  8. Marian s-a intrecut pe el cu acest shooting. Foarte bine pus in evidenta outfitul, locatia e de vis si abia astept sa ne spui ce te-a facut asa de fericita! Ma bucur enorm pentru tine, orice ar fi!

    ReplyDelete
  9. Cel mai fericit moment din viata mea a fost cand am tinut-o prima oara pe fiica mea in brate, nu o sa uit toate viata momentul respectiv! Sunt foarte curioasa, pe tine ce moment din viata te-a dus in culmea fericirii!?
    Frumoasa tinuta, imi place mult cum ai combinat plicul cu rochita!

    ReplyDelete
  10. Felicitari, Lucia, cred ca are legatura cu pasiunea ta pentru frumos :). Imi plac rochia si accesoriile aurii.

    ReplyDelete
  11. Rochia este un vis! O ador! Are o culoare...absolut superba! Foarte frumos ai pus-o in valoare!

    Te pup!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  12. Vă mulțumesc pentru toate gândurile și cuvinetele frumoase legate de rochie și de decor, înseamnă enorm pentru mine.

    Nu, nu am aflat că sunt însărcinată, deși cred că dacă aș fi aflat asta cred că aș fi simțit frică mai curând decât fericire. :D
    Andreea s-a apropiat cel mai mult de adevăr: mi s-a îndeplinit un vis la care am muncit în ultimii 9 ani din viața mea.

    Promit că o să vă povestesc toate detaliile, dar abia în două săptămâni când va deveni oficial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dar chiar ai muncit mult timp! Deja incep sa inteleg de ce esti atat de fericita! Dupa o munca de 9 ani, dupa o perioada atat de lunga in care ti-ai urmat mereu visul, chiar meriti sa fii fericita si sa se implineasca! Hai ca mai am rabdare 2 saptamani! :D

      Delete
  13. Si eu primul lucru la care m-am gandit e ca esti insarcinata :D
    Ma bucru sia stept cu nerabdare sa ne spui vestea cea buna.
    Intre timp iti trimit un compliment, arati supeb, rochia e teribil de frumosa si s-a incadrat perfect in backgroundul copacilor in florare.

    ReplyDelete
  14. E atât de faină rochia!

    Mi-e dor să mai simt fericirea!

    ReplyDelete
  15. Sunt sigura ca tu stii ca eu sunt aici - chiar daca nu pot veni sa te vizitez pentru o perioada (ce variaza ca durata)! :)

    Ma incanta teribil contrastul complementar dintre culoarea rochiei si culoarea predominanta a cadrului natural! Rochia nu putea sa vina mai bine pe altcineva si sa fie mai frumos pusa in valoare!

    Astept cuminte si nerabdatoare (daca se poate spune astfel!) sa ne spui vestea ce buna, ma voi bucura impreuna cu tine de fericirea ta! :) Te imbratisez, Lucia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  16. Culoarea solara a rochiei este atat de frumoasa! Imi place! Eu nu as fi putut alege vreo rochie Zara, doar de la categoria copii, insa acolo nu se regasesc modelele de la adulti.

    ReplyDelete
  17. cand am vazut pozele, prima , a doua si restul, mi-am tot zis : wow, wow, si iar wow!!! Esti superba!!!!!!!! Imi place mult de tot tinuta, Lucia! Cat despre subiectul postarii, cred ca DA, pot sa spun ca am "simtit" fericirea, atat timp cat sunt de acord cu sintagma "fericirea sta in lucruri marunte"!
    Am crezut ca ne spui ca esti insarcinata, orice ar fi ma bucur din suflet pentru tine ca e de "foarte bine"! MERITI!!! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Așa este, uneori stă în lucrurile mărunte, dar uneori stă și în lucrurile realmente grandioase pe care le trăim. Evident că sunt destul de rare aceste zvâcuri, tocmai de aceea intensitatea nu se poate compara cu nimic. O să zic, curând... am promis.

      Delete
    2. :-* abia astept! nu mai e mult pana maine!!

      Delete
  18. You look great ! :*:*
    Apropo de faptul ca "fericirea sta in lucruri marunte" te invit sa citesti ultimul meu articol :
    http://rocsii.ucoz.ro/news/think_to_the_future/2014-04-13-2

    ReplyDelete
  19. M-a atins acest articol... mi-am amintit cand am fost fericita ultima data, acum au ramas doar lacrimile... si durerea.
    Am simtit bucuria de multe ori in viata mea, am simtit si fericirea de cateva ori... dar ultima data s-a intamplat aproximativ, acum 5 luni... cand s-a intamplat cel mai frumos lucru din viata mea si intr-adevar, simti ca intri intr-o sfera ireala, parca visezi si totul se intampla in jurul tau mecanic... te simti implinita in sfarsit si nici o rautate nu te mai atinge, esti Zen!
    Sper sa reusesc sa simt din nou fericirea in viata mea, sper sa nu ma fi parasit... o astept.

    ReplyDelete
  20. super tinuta!!imi place f mult cum le combini!! <3 atragi atentia imediat <3

    ReplyDelete