Monday 31 March 2014

LOVE IS ALL, LOVE IS NEW, LOVE IS OLD, LOVE IS YOU

Someone told me once that children should be shown love only when they are asleep in order not to become too spoiled. I was very disappointed when I first heard that and I sad to myself: how sad is this person's life and how sad is the life of this person's children?

I don't want to give you a lecture about how good of a parent I am, though I'm really trying to be one. Nonetheless, there is one thing I know for sure in this life: my child has to know what love is, my child has to know he is loved, my child needs to be kissed and hugged for a thousand times in a day,  cause this is all he needs to grow beautifully and to become a great man someday... nothing more...

Leather jacket :: Guide Series via miniPrix | Jeans :: H&M via miniPrix 
Shirt :: Vintage Authentic Western Young Bloods | Boots :: Stradivarius via Kurtmann


Jacket :: H&M | Trousers :: H&M | Shoes :: Benvenuti

Mi-a spus cineva la un moment dat că ar trebui să arătăm iubirea copiilor doar atunci când dorm astfel încât să nu devină răsfățați. Am fost foarte dezamăgită când am auzit asta și am spus în sinea mea: cât de tristă poate fi viața aceastei persoane și cât de tristă poate fi viața copiilor acestei persoane?

Nu vreau să vă țin un discurs despre ce părinte bun sunt eu, deși mă străduiesc să fiu unul. Cu toate acestea un lucru îl știu cu certitudine în această viață: copilul meu trebuie să știe ce este dragostea, copilul meu trebuie să știe că este iubit, copilul meu trebuie pupat și îmbrățișat de o mie de ori într-o zi, căci este tot ceea ce are nevoie să crească frumos și să devină un bărbat minunat într-o zi... nimic mai mult.

29 comments:

  1. Ma irita si pe mine ideea initiala despre care vorbesti!

    Esti o femeie minunata, Lucia! Iar prin cuvantul "femeie" cuprind tot ceea ce reprezinti tu in viata atator persoane si pentru tine insati! Handsome boy, gorgeous mom... :)

    Te imbratisez cu mult drag!
    Ilda
    lavender thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sentimentul e reciproc, dragă Felicia.

      Delete
  2. Mie mi-a spus cineva ca trebuie sa le aratam iubire si caldura copiiilor in permanenta si sunt de acord. Eu zic ca rasfatul tine de alte chestii pe care le fac parintii si nu de dragostea pe care i-o arati copilului tau! Ai un baiat tare frumos, ca si tine de altfel, iar rujul rosu este facut pentru tine!! :*:*

    ReplyDelete
  3. Nu am (inca) un copil, dar sunt sigura ca rasfatul nu are nicio treaba cu exprimarea sentimentelor fata de copil! Bine, multi parinti au copii rasfatati pentru ca le permit prea multe (poate tot din dragoste) si nu stiu sa le insufle anumite valori, dar sa ajungi sa afirmi ca nu trebuie sa-i arati piticului cat de mult il iubesti, ca nu cumva sa ajunga rasfatat, mi se pare aberant! Copilul are nevoie de iubire, are nevoie de caldura, are nevoie de tandrete, de timp petrecut alaturi de parinti! Astea il fac fericit cu adevarat! Modelarea celorlalte aspecte ale caracterului sau trebuie facuta tot de parinti, cu mare atentie si tot cu dragoste!
    Ai un baietel asa simpatic si-mi place naturaletea cu care pozeaza! Iti seamana mult! Iar tu esti incredibil de sexy, iti sta foarte bine cu ruj rosu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Andreea, mă bucur că rezonăm.

      Delete
  4. I'm so glad you didn't listen to that someone cos he has no clue. You are the best parent one can tell. Look at your son he's marvelous and he's loved and he'll be a great and loving man one day. He's grown so much wow!! You both look adorable. Give him a hug from me too :D

    xx Mira

    www.glamdevils.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, Mira, for all the beautiful words. I will surely give him a big hug for you. :*

      Delete
  5. La acest post al tau eu simt nevoia sa iti spun ca, destul de greu ce-i drept, am gasit un barbat care de ceva ani imi e sot si care este exact asa cum am visat mereu.....adica un barbat sanatos la cap cu care sa pot construi ceva, care sa fie si puternic si dragastos si educat si asa mai departe. Nu e perfect, care are si lipsuri, ca noi toti de altfel. DAR, pentru ceea ce a devenit el ca om , ii multumesc mereu mamei soacre pentru cum l-a crescut.
    Eu stiu ca tu intelegi perfect ce am vrut eu sa spun aci de fata.
    Te pup, D.
    ps. e tare fashion pustiul tau. dar pt asta tu esti de vina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu pot decât să mă bucur nespus pentru tine. Este un lucru foarte frumos să ajungi să spui asta despre soțul tău, dar și despre soacra ta. Și eu sunt norocoasă la acest capitol, deși succesul over-all al căsniciei mele l-aș pune pe seama comunicării permanente și al luptei continue pentru ceea ce contează cu adevărat în viață. E drept că fără o bază solidă nimic nu ar fi posibil.

      Mulțumesc pentru că mi-ai scris, D.

      Delete
    2. Te rog.....nu imi multumi.Placerea este desigur a mea. In fiecare zi , de mai multe ori cred intru pe pagina ta, numai ca nu iti scriu . Subiectele tale mi se par atat de complexe incat nu pot sa sintetizez ceva in cateva fraze, asa ca aleg sa nu mai zic nimic.

      Delete
    3. Eu zic că am pentru ce să-ți mulțumesc, măcar atât pot să fac.

      Delete
  6. Foarte multi aplica ceea ce au vazut in familiile lor, eu de exemplu am fost foarte "rasfatata" (am pus paranteze pentru ca eu nu consider asta un rasfat) cu foarte multa dragoste (ca nu-s eu perfecta, asta e, nimeni nu e, cu totii le avem pe ale noastre) si nici nu-mi pot imagina ca o sa fiu altfel cand voi avea un copil asa ca sunt total de acord cu tot ceea ce ai scris! Foarte frumoasa sedinta voastra foto, foarte, foarte fashion piciul tau, bine, nici nu ma asteptam altfel :D :*

    ReplyDelete
  7. Sunteţi tare frumoşi! ♥♥

    ReplyDelete
  8. Ce frumosi sunteti!
    Faza asta cu mangaiatul in somn, am auzit-o si eu, vine din partea celor cu o educatie emotionala precara, zic eu..
    Va pup, pe amandoi, asa virtual!

    www.piecesofsoul.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Cătălina, ai dreptate. Şi noi te pupăm pe tine.

      Delete
  9. Se spune ca aplicam ceea ce am vazut, insa vin cu o completare care totusi schimba situatia. Am aplicat tot ceea ce am vazut ca lipseste si mi-am dorit, am incercat sa fiu opusul a ceea ce am considerat rau. Daca mama nu ne-a spus cuvintele "te iubesc" ii multumesc Cerului ca am avut taria si sansa sa-i spun pe patul de moarte a mamei cat de mult o iubesc. (mna ca m-am emotionat)
    Rasfatul (in sens prost) nu are legatura cu dragostea parinteasca, acolo tine de educatie, disciplina si mult bun simt insuflat.
    Ma bucur sa te vad cu ruj rosu, aratati minunat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Şi eu sunt la fel Mihaela şi nu mi-e ruşine să recunosc. Sunt sigură că părinţii mă iubesc, dar uneori nu au ştiut să mi-o arate cu o îmbrăţişare.

      Delete
  10. Ohh cute:)
    Very nice blog.
    Follow?
    http://personalsylviateo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ce frumos ai scris! Si ce frumosi sunteti! Sa fiti sanatosi e tot ce va doresc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doamne ajută, Nadia. Îţi urez acelaşi lucru, din tot sufletul.

      Delete
  12. Sunteti superbi amandoi, pozele sunt ceva pretios <3

    ReplyDelete
  13. pentru cei care iubesc cu toata finta o dragoste nespusa, pura si niciodata deajuns..pt. voi https://www.youtube.com/watch?v=hBKwtvnfYZA, yany / love is all

    ReplyDelete