Thursday 27 March 2014

I like matching the bag with the shoes

At first there were the Benvenuti shoes. Practically it was love at first sight. I didn't buy them on 8th March on sale, I bought them 2 weeks later at full price. :|
Then there was the proposal from DressLily to choose something nice from their website and afterwards come here and talk to you about it. Said and done, and the result is the bag I'm wearing in today's combo. It's not leather, but is very well crafted and, from my point of view, has the perfect dimension. It's versatile, both because of the shape and the color. I have the feeling I'm going to wear it very often this Spring.

What's the connection between them? I like matching the bag with the shoes.

This is not my first collaboration with an online shop outside EU and, with all honesty, I'm telling you I've never encountered any problems. Actually, this time I could say it was a better experience since the bag came to the usual postal office and not to the customs postal office. I don't know how is it in your town, but in my town I have to take a day leave to be able to pick up my package. :|

The reason for which the package didn't come at the customs postal office, as far as I can realize, is because it was sent via Rotterdam... that means EU. I don't know how the guys from DressLily came up with this idea, but I'm very glad they did because they spared me a day of stress.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

The site has many interesting and affordable products and I recommend you to visit it.
You should also know that:
  • you can make the payment either via PayPal or directly with the credit card;
  • the delivery cost is proportional with the weight of the package;
  • there are products that have free delivery;
  • if you order, ask them to write on the package that it's a gift, to ensure that you will not pay customs duties, in case the package doesn't come via Rotterdam;
  • the order is delivered in approximately 3 weeks.
If you have any other questions feel free to ask them, I will respond with the greatest pleasure. Enjoy shopping!


Leather jacket :: Guide Series | Cardigan :: ZARA via Kurtmann | T-shirt :: Reserved | Jeans :: H&M
Shoes :: Benvenuti | Bag :: DressLily


La început au fost pantofii Benvenuti. Practic a fost dragoste la prima vedere. Nu mi i-am cumpărat pe 8 Martie la reducere, i-am cumpărat la două săptămâni după aceea, la preț întreg (unde nu-i cap, vai de picioare... nicio aluzie).
Apoi a venit propunerea de la DressLily, să-mi aleg ceva frumos de la ei de pe site pentru ca apoi să vin să povestesc tuturor aici pe blog. Zis și făcut, iar rezultatul alegerii este geanta pe care o port în combinația de azi. Nu este de piele, dar este foarte bine finisată și are dimensiunea perfectă, după criteriile mele. Este versatilă, atât datorită formei cât și culorii. Am sentimentul că o să o port foarte des în primăvara aceasta.

Care este legătura? Îmi place să asortez culoarea la încălțăminte cu cea de la poșetă.

Aceasta nu este prima mea colaborare cu un magazin online din afara UE și în stilu-mi sincer vă spun că niciodată nu am avut parte de o experiență nefericită. De data aceasta pot spune că am fost chiar și mai mulțumită decât de obicei, pentru că deși coletul a venit din afara UE, nu a venit la poșta vamală. Nu știu cum e la voi în oraș, dar la mine în oraș trebuie să-mi iau concediu în ziua când trebuie să ajung la poșta vamală să-mi ridic coletul. :|

Motivul pentru care nu a mai venit la poșta vamală, din cât am putut eu să-mi dau seama, este pentru că acesta a fost trimis via Rotterdam... în speță via UE. Nu știu cum de le-a venit această idee celor de la DressLily, dar mă bucur foarte tare pentru că mi-au scutit o zi de nervi și de justificări care să-mi permită să nu plătesc taxe vamale. Doar este un cado.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Siteul are foarte multe produse interesante și accesibile ca preț și vă recomand să-i vizitați poate vă face ceva cu ochiul.
Înainte de toate însă, ar trebui să știți că:
  • plata o puteți face fie via PayPal, fie direct cu cardul;
  • costul de transport este proporțional cu greutatea coletului;
  • există produse care au livrarea gratuită;
  • dacă faceți comandă, rugați-i să treacă pe colet că este un cadou, pentru a vă asigura că nu veți plăti taxe vamale, în cazul în care coletul nu vine via Rotterdam;
  • coletul vine în aproximativ 3 săptămâni.
Dacă mai aveți și alte întrebări nu ezitați să le puneți, o să răspund cu cea mai mare plăcere.
Spor la shopping!

29 comments:

  1. Frumoasa geanta, frumosi pantofi, frumoasa tinuta! Dar fata e si mai frumoasa! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc Andreea. Iar am crescut câțiva centimetri.

      Delete
  2. Stii ca ma instigi foarte tare?! :))
    Pentru ca nu am o astfel de pereche de pantofi, pentru ca nu am nicio geanta cu astfel de forma/dimensiuni, pentru ca imi place mult ceea ce vad!

    Iti multumesc pentru inspiratie si te imbratisez cu drag, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi nu e bine că te instig... de fapt e bine că te instig... dar să fie la lucruri pozitive, ne-am înțeles?

      Delete
    2. Considera ca avem o intelegere! ;)
      Pup!

      Delete
  3. Să știi că și mie îmi place să mi asortez pantofii la geanta și o fac destul de des. Această geantă este super, imi place ffff mult. Pantofii iți vin de minune.

    ReplyDelete
  4. Inainte nici nu concepeam sa nu asortez cele 2 piese, dar acum nu Mai sunt Asa de fixa la faza asta. Ador tinuta ta lejera, arati super, pantofii sunt frumosi, ceva de genul am cumparat si eu, dar din piele intoarsa cu insertii de piele lacuita ;) Pup!

    ReplyDelete
  5. Uneori asortez uneori nu, dar in cazul asta arata tare bine impreuna :) Si geanta 9 mi-am comandat-o de pe un alt site pe negru abia astept sa ajunga :D

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că e unul și același site, dar are diverși sateliți cu nume diferite.

      Delete
  6. Este superba tinuta ta, practica si sic! Blugii sunt luati de curand de la H&M? Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missed you, Anca. <3
      Da, i-am cumparat acum doua luni.

      Delete
  7. super combinatia, nu stiu dar si eu am acest fix, si mai ales la basic colors. Nu imi place de exemplu sa port pantofi negri cu geanta maro si nici invers!



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu am abordat prea des această combinație, dar cel puțin o dată am făcut-o.

      Delete
  8. Eu aveam acest fix. Momentan ma ghidez dupa impuls creat in legatura cu cromatica tinutei. Sunt si cazuri cand asortez pantofii cu geanta pentru ca simt eu ca arata bine impreuna (gen outfit-ul prezentat de tine) si momente in care intentionat aleg sa evidentiez fie geanta, fie pantofii.
    Ti-am spus si pe facebook, o fac si aici, imi plac tare mult ai tai oxford shoes :D
    Ar trebui sa ii scot si eu pe ai mei la plimbare.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect... te rog să-i scoți, dragă Andreea.

      Delete
  9. f frumoasa tinuta, dar ne-am obisnuit deja :-D frumosi pantofii ...dar nu-mi amintesc sa-i fi vazut ..pe pereti ! :-)) si..blugii, de unde-s blugii? cat ai dat pe ei ?? eu tre sa stiu exact sa-mi fac bugetul ca nu merg f des la shooping la Iasi :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aici m-ai prins în offside, recunosc că nu am mai făcut poza cu picioarele pe pereți... nu am vrut să vă plictisesc cu aceeași postură.
      Jeanșii sunt de la H&M și cred că au costat 150 de lei, cam scumpișori, dar vorba românului... obrazul fin cu cheltuială se ține... :P Realitatea este că i-am văzut, mi-au plăcut, nu am mai raționat. :D

      Delete
  10. da, imi plac si mie pantofii tare mult! frumosi tare!!

    ReplyDelete
  11. Este adorabila geanta, imi place tare mult! Mie toate coletele din afara UE mi-au venit la posta si din ce am observat si eu, este foarte posibil sa fie din cauza ca au trecut mai intai prin Belgia :D
    Si eu vreau de ceva vreme sa imi iau niste pantofi oxford ca ai tai, dar nu am gasit inca modelul perfect, insa nu ma las, mai caut :D :*:*

    ReplyDelete
  12. Eu aș purta non-stop oxforzi, sunt atât de comozi și arată atât de bine! Îmi place combinația ta, foarrte faine ambele piese, geantă și pantofi. :)

    ReplyDelete
  13. Si mie imi place sa asortez pantofii cu geanta, desi dupa cum am inteles nu este la moda acest lucru. Imi place enorm tinuta ta, asi purta-o si eu exact in acest mod, mi se pare super comoda!

    ReplyDelete
  14. Si mie imi place sa asortez incaltamintea cu geanta, cat de cat! Altfel am impresia ca imaginea de ansamblu ar aduce mai mult cu un paun :)) de fapt incerc sa nu pun pe mine mai mult de 3-4 culori.atat.
    Imi plac la nebunie pantofii tai, asa ceva comod imi lipseste mie, pe de alta parte prefer sa ma chinui mai mult pe tocuri, ca deh...mai castig inaltime :))
    Acum m-am intors la serviciu...de miercuri...si am nevoie de inspiratie pentru tinute de tot felul, asa ca Iti MULTUMESC!
    Apropo de produsele primite din afara UE, am primit de trei ori, doua la posta vamala (fara nici un fel de taxe, ca nu as fi conceput totusi sa platesc ceva pentru un cadou, cu atat mai mult ca pierd o zi sa ajung la Suceava; 250 km dus intors, bani de drum si energie irosita ...) si o data direct acasa, prin curier, tot fara taxe. Asa ca a meritat.
    Te pup draga mea, weekend placut!!! Dupa doi ani...ii simt si eu semnificatia!!!! :-*

    ReplyDelete
  15. imi place geanta. as face comana de pe dresslily dar stiu ca trebuie sa platesti transport si taxe vamale sau tva depinde de valoarea coletului. cum ai facut de ai primit toate coletele la posta? ai platit doar valoarea genti sau si alte taxe? corespund produsele cu cele de pe site?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am cerut de fiecare dată să precizeze pe colet că este un cadou şi aşa au făcut. Au scris ceva de genul free sample gift. Acum a fost un caz izolat că a venit la poşta de cartier şi motivul este că pe pachet figurează că coletul vine de la Rotterdam, dar dacă venea par-avion cu siguranţă ar fi venit la poşta vamală.
      Poşeta eu am primit-o gratis pentru că m-au rugat să fac un review, dar eu sunt sinceră şi spun că produsele au fost de fiecare dată OK.
      Dacă este cadou şi ai şi un singur produs nu ar trebui să plăteşti taxe vamale. Dacă coletul este mai mare însă, s-ar putea ca ofiţerul vamal să nu fie aşa indulgent şi să te pună să plăteşti 24% TVA din valoarea produselor.

      Delete
  16. ai comandat de pe lightinthebox sau miniinthebox? am inteles ca au livrare gratuita dar nu stiu daca sunt seriosi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. E prima oară când aud de aceste siteuri. :(

      Delete
  17. O ținută casual, aparent confortabilă...aș purta-o ! ^^
    Îmi doresc și eu o gentuță similară cu a ta, numai să nu fie din piele.

    ReplyDelete