Friday 28 March 2014

Ray-Bans go well with red lipstick... and hats

Every time I'm doing a product review, I'm always thinking to do something special.
I analyze, I mix, I try different things in order to make it memorable, both for me and for you, the people who read me. Why for you? It's obvious that YOU are the reason why I'm doing reviews and I thank you from the bottom of my heart. ♥ ♥ ♥

The special from today's post consist of the combination between the Ray-Ban sunglasses and the red lipstick. As I was telling you in the Facebook teaser, this is the first time I'm wearing red lipstick and from the reactions I got I feel the courage to try it again.

To continue... I wrote in a previous article how I got to know about this well known brand of sunglasses and how I've always wanted to have my own pair. It seems to me that once again confirms that when you really want something sooner or later you'll get it.

Even though I have many pairs of sunglasses (all of them no name) now that I've got the Ray-Bans, I can make an objective comparison between what constitutes a qualitative pair of glasses and a less qualitative one. The difference is huge, it is observed from the first second they are in front of you and is reflected both in the quality of the frame and also of the lens. None of my previous pairs has a UV filter on the lens, which means now I can be stylish, but at the same time protected from the less beneficial sunrays. As far as the price, they are definitely more affordable in comparison to what can be found in malls or other specialized stores.

The package contains a pair of Ray-Ban sunglasses, protective Ray-Ban leather holster, cleaning cloth, Ray-Ban manual with instructions for use and maintenance. And because we're still in March, I also received a Ray-Ban refrigerator magnet. 
Finally but not least, don't forget there's a contest going on in which Rayban-originals.ro offers 5 pairs of sunglasses. I believe you should enter the contest because they are really awesome.

Top :: Reserved | Jeans :: H&M
Bracelet :: H&M | Bag :: Kurtmann | Boots :: Mango | Sunglasses :: Ray-Ban





De fiecare dată când trebuie să fac un review de produs, întodeauna mă gândesc să fac ceva special. Analizez, fac combinații, încerc fel și fel de lucruri pentru a face din acel review ceva memorabil, atât pentru mine cât și pentru voi cei care mă citiți. De ce pentru voi? Este clar că VOI sunteți motivul pentru care eu ajung să fac review-uri și vă mulțumesc din tot sufletul. ♥ ♥ ♥

Specialul din postarea de azi constă în combinația dintre ochelarii de soare Ray-Ban și rujul roșu. Așa cum v-am spus și în teaserul de pe Facebook, aceasta este prima dată când port ruj roșu. Îmi dau seama din reacțiile de pe Facebook că v-a plăcut această schimbare la mine și trebuie să recunosc că îmi dați curaj să încerc din nou.

Dar să continuăm... Am scris într-un articol precedent cum am ajuns să știu de acest brand cunoscut de ochelari și cum mi-am dorit să am și eu perechea mea. Se pare că mi se confirmă încă o dată că atunci când îți dorești ceva cu adevărat mai devreme sau mai târziu îl vei obține.

Sunt o purtătoare înrăită de ochelari de soare și realitatea este că am câteva perechi în dotare, toate din categoria no name. Evident că nu o să le arunc pe acelea... dar acum că îi am pe cei de la Ray-Ban pot face o comparație obiectivă între ceea ce înseamnă un ochelar calitativ și unul mai puțin calitativ. Diferența este imensă, se observă din prima secundă când îi ai în faţă și se reflectă atât în calitatea ramei cât și în cea a lentilei. Niciuna din perechile mele anterioare nu avea filtru UV pe lentile, ceea ce înseamnă că acum pot fi stylish, dar în acelaşi timp şi protejată de razele mai puţin benefice. De preţ nici nu mai zic, căci faţă de ceea ce am văzut în malluri şi în alte magazine de specialitate, categoric sunt mult mai accesibili.

Pachetul conţine o pereche de ochelari Ray-Ban, toc de protecţie din piele Ray-Ban, laveta specială pentru curăţare, manual Ray-Ban cu instrucţiuni de folosire şi întreţinere. Şi pentru că încă suntem în luna martie, eu am primit în plus şi un magnet de frigider Ray-Ban.

Nu uitaţi de concursul activ până pe data de 1 aprilie în care cei de la Rayban-originals.ro oferă ca premiu 5 perechi de ochelari.
După ce am văzut ochelarii pe viu vă garantez că merită să vă încercaţi norocul să participaţi.

28 comments:

  1. Wow, lasand ochelarii la o parte, cat de frumoasa esti cu buze rosii!!!!!!! Absolut superba!
    Pe deasupra semeni tare, tare bine cu o prietena foarte buna, purtand culoarea aceasta! Ce descoperire! :)
    Ma repet, dar este superba!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, Simona. Pentru mine e o mare bucurie să ştiu că rezultatul vă place. :*

      Delete
  2. Daca mi-ai permite, ti-as spune: Sa nu cumva sa mai iesi fara ruj rosu pe strada!!!
    Cum sa ai buze atat de frumoase, cum sa iti puna atat de bine in valoare tenul si parul o nuanta de rosu si sa renunti la acest truc la-ndemana?!

    Pur si simplu, stralucesti! M-am uitat la poze on and on!

    Am uitat bine ca vei face echipa perfecta cu ochelarii Ray Ban, aratati minunat impreuna! :)
    De la A la Z, fara repros!

    Lucia, mi-a placut la nebunie postarea asta, cu tot ceea ce aduce ea frumos!
    Te pup si te imbratisez!

    Ilda
    Lavender Thoughts


    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc Felicia, apreciez foarte mult laudele, mai ales când vin de la tine.
      Sper să folosesc rujul roşu din ce în ce mai des. :*

      Delete
    2. :)) Stii ca "n-am uitat bine" ci "am intuit bine"...sunt figura!!!
      Asa sa faci, iti vine de minune! :*

      Delete
  3. Ma inscriu si eu in categoria celor care spun ca arati superb cu ochelarii si cu buzele rosii. Looks like Blair(doar ca un fel de alte produse).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, comparaţia este un compliment mare.

      Delete
  4. cum ai putut pana acum sa nu folosesti ruj rosu? :) iti sta perfect!ar trebui de acum inainte sa fie un fel de semnatura a ta :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Realitatea este că deşi am încercat de "amorul artei" în această postare, nu mă simt bine purtând ruj roşu.
      Am senzaţia când îl port că sunt dezbrăcată şi am şi eu reflector asupra mea, în timp ce toată lumea din jur se holbează. Habar nu am de ce, e posibil să fiu dereglată... nu cred că o să devină o semnătură a mea. :( O să mai încerc totuşi.

      Delete
    2. hei...nu esti dereglata,pur si simplu asa simti oricum poate s-a cam exagerat treaba cu rujul rosu,pentru simplu fapt ca te-am vazut pentru prima data,a fost o premiera:)))eu oricum te urmaresc de cand ti-ai deschis blogul,si nu ratez nici o postare de a ta pentru ca, am chiar foarte multe de invatat de pe blogul tau...chestii de viata de suflet...oricum se vede ca esti o femeie frumoasa si outside si inside cred:) Gia

      Delete
    3. Mă bucură să citesc astfel de cuvinte şi mă bucură că nu te-am plictisit până acum. :D
      Cu frumuseţea interioară ce să zic... e greu să o afişăm într-o poză sau într-o postare pe blog, dar mă străduiesc să o am, nu de alta dar e singura netrecătoare. :)

      Delete
  5. Sunt superbi ochelarii si iti sta foarte bine cu ei! Rujul rosu se afla in topul preferintelor mele cand vin vorba despre rujuri <3

    ReplyDelete
  6. Ohhh, dar trebuie sa ne spui secretul tau! Pe cuvant ca arati pe zi ce trece tot mai bine...si vreau si eu!!!
    Nici nu mi-am dat seama pana acum ca nu te-am vazut cu ruj rosu, iarta-ma! Se pare ca m-am uitat in alte parti ;)) Tu esti frumoasa, Lucia, emani naturalete in fiecare moment surprins de aparatul foto...dar evident, rosul aduce un PLUS de expresivitate; poti sa ne spui ce ruj este? Te prinde te minune si te sfatuiesc sa ni-l mai "arati" si pe viitor.
    Tricoul, bratara, coafura, ochelarii...toate sunt "ale tale" si pentru tine! Good job!
    M-am inscris la concurs, dupa cum bine ai spus, daca imi doresc un lucru cu adevarat, toate stelele universului ma vor ajuta sa imi ating obiectivul!!!
    pupici, duminica frumoasa draga prietena!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogul reflectă şi va reflecta, atât cât pot eu de mult, partea frumoasă a vieţii mele: atunci când sunt machiată, atunci când sunt aranjată, atunci când sunt veselă. În spatele acestei lumi a bloggingului încerc să fiu la fel, însă sunt momente când nu mai sunt aşa frumoasă şi happy. Până la urma asta e viaţa, cu suişuri şi coborâşuri, şi aici pe blog o să o arăt cu precădere pe cea cu suişuri, nimeni nu are nevoie de stresul meu, în condiţiile în care are propriul stres din viaţa sa cotidiană.
      Mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase, Nadia, fără îndoială ai mereu cuvintele la tine. :*
      O duminică frumoasă să ai, draga mea prietenă.

      Delete
    2. tot nu mi-ai spus ce ruj este? sau ai spus in alta parte si am ratat? :-*

      Delete
  7. Iti stau foarte bine buzele rosii! Imi place.
    Geanta este super, atat forma,cat si culoarea. Te pup!

    ReplyDelete
  8. Te prind foarte bine si ochelarii si rujul si chiar te-as indemna sa il orti pe cel din urma mai des!

    ReplyDelete
  9. Iti sta superb cu ruj rosu si nu pot sa cred ca nu l-ai mai incercat pana acum.
    Si eu eram mai timida la inceput si ii stergeam din intensitate, nu imi placea cum imi statea,mi se parea ca par vulgara, insa acum nu concep sa nu folosesc ruj rosu :P
    Acum ma simt increzatoare si speciala cand port un astfel de ruj.
    Si tinuta e tare frumoasa!

    ReplyDelete
  10. Wow those sexy red lips!! Really it's the first time?? You should wear them more often. They look beautiful on you and same goes for the cool Ray Bans. It's true that no names can't compete with designer sunnies. I haven't tried the Ray Bans yet but Balenciaga and Dsquared. So much better :D

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, Mira, is the first time. Maybe I will try Balenciaga and Dsquared some day.

      Delete
  11. Rosu, alb, albastru cu sau fara negru este o combinatia tare placuta! Pe langa rosu imi place sa port si portocaliu pe buze.
    Imi place cum se reflecta lumina soarelui, sa fie apusul (?), pe lentila ta. :)

    ReplyDelete
  12. Îmi place ținuta și o consider potrivită pentru o plimbare prin oraș.
    Ochelarii sunt frumoși. Să îi porți în continuare cu drag ! ^^

    ReplyDelete