Monday 30 December 2013

30

Primul lucru pe care mi-am propus să NU-l fac este să dramatizez sau să-i dau vreo importanță deosebită. La ce bun? 30 este un număr la fel ca și toate celelalte numere prin care am trecut și prin care evident o să mai trec. Pentru mine cel mai important este să reevaluez anul 29 și să-mi dau seama cu sinceritate dacă am rămas cu CEVA în urma trecerii lui.
Trecerea unui an fără să lase o amprentă asupra noastră, la orice vârstă s-ar întâmpla, este un lucru foarte trist și... DA... puțină dramă s-ar justifica atunci, măcar așa... cu rol de trezire.
La mine însă nu s-a întâmplat aceasta și nu sunt ipocrită să spun că nu s-a întâmplat pentu că așa sunt eu mai norocoasă de felul meu... Nu s-a întâmplat pentru că nu i-am dat voie, nu s-a întâmplat pentru că am muncit la aceasta, nu s-a întamplat pentru că știu că dacă este ceva de care să-mi fie frică, la fiecare jalon, este procesul propriei conștiințe... Și este un proces pe care vreau să-l câștig de fiecare dată, până în momentul când imi voi da ultima rasuflare.

În ultimii 10 ani, de fiecare dată când mi-am întors privirea înapoi am fost mulțumită de tot ceea ce am realizat și m-am bucurat că de fiecare dată am rămas cu senzația că am îndeplinit puțin mai mult față de anul precedent. Asta îmi propun și în continuare, să evoluez de la an la an cu speranța să ajung într-o zi să rememorez toți anii și să pot trage concluzia: A fost mișto!

În încheiere am să vă spun totuși, cum este Lucia la 30 de ani...
Este foarte conștientă și încrezătoare în forțele ei. Știe ce vrea de la viață și se luptă constant să obțină ceea ce vrea de la viață.
Este o mamă fericită. Este o soție împlinită. Este o femeie de carieră.
Este aceeași fată simplă cu minte complicată dintotdeauna...


Haină :: Zadin Tricou :: Zara via miniPrix Jeans :: H&M | Ghete :: via miniPrix







30 comments:

  1. La multi ani fericiti iti doresc!

    In curand fac si eu 29 si la fel ca si tine sunt foarte multumita de aproape tot ceea ce am facut pana la varsta asta. Singura exceptie e faptul ca am tot amanat facerea unui copil, m-am gandit la cariera. Dar varsta de 30 ma va prinde cu un bebe, e deja pe drum, mai are un pic si vine si el pe lume.

    Ador tinuta ta, din cap pana in picioare. Ma reprezinta din cap pana in picoare. Ufff, mai catevaluni si pot sa-mi port blugii mei din nou :D. Mi-e foarte dor de ei.

    La multi ani inca o data, un an nou plin de bucurii in fiecare zi iti doresc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oau, ce bucurie sa citesc ca vei fi mamica. Felicitari si am sa te rog sa profiti din plin de aceasta perioada pentru ca este unica. Sunt convinsa ca vei fi o mama super!
      Multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase si iti multumesc ca esti aproape de mine constant.

      Delete
  2. La multi ani frumosi!
    Imi place foarte mult jacheta, e foarte frumoasa!
    Poate o sa-ti lansezi o colectie vestimentara in curand :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A avea o colectie vestimentara este un vis maret si pentru mine este o onoare ca vezi in mine acest potential. Este un compliment mare. Multumesc, Dorina.

      Delete
  3. La multi ani, draga mea Lucia!!! Este adevarat ca femeia la 30 de ani este cea mai frumoasa, mi-au demonstrat-o surorile mele, tu si multe alte femei pe care le-am cunoscut.
    Jacheta este DEMENTIALA, chiar aseara ma uitam la FashionTV - colectiile primavara 2014 si mi-au atras atentia cateva jachete asemanatoare cu cea pe care o porti tu. You rock girl!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haina mea este o inspiratie dupa un model Burberry de acum vreo 4 ani. Modelul original costa 1000 de euro.
      Ma bucur sa vad ca este inca in trend pentru ca eu o iubesc. Multumesc pentru urari si multumesc ca ma urmaresti constant.

      Delete
  4. La multi ani, draga mea Lucia! Eu iti doresc sanatate si iubire impartasita! Stiu ca acestea, completand calitatile tale, te vor ajuta sa rastorni si muntii daca vrei!

    Vei avea 30 de 10 ori. :) De fiecare data, an de an, vei constata ca e o varsta al naibii de frumoasa!

    Arata de milioane parul tau! Tu arati fantastic! Iti da un aer grozav jacheta asta! Hihii, mi-era dor de poze la linia ferata!

    Te imbratisez cu mult drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Felicia, asa sa fie cum imi urezi tu. Iubirea este esentiala in viata tuturor si, da, are puterea sa rastoarne muntii atunci cand exista si sanatate.
      Cuvintele tale merg direct la suflet, ca de obicei, si ma bucur ca existi in viata mea. Te imbratisez si eu cu mare drag!

      Delete
  5. Replies
    1. Multumesc, Mirela. Ma bucur ca m-ai vizitat.

      Delete
  6. La multi ani cu sanatate si fericire! Azi e prima zi din restul vietii tale! Enjoy! Georgiana Brindusoiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doamne ajuta! Multumesc ca esti aproape de mine in mod constant, Georgiana. Miss u!

      Delete
  7. You look beautiful and amazing as always Lucia!! Happy birthday!! Wish you and your family a Happy New Year and all the best for 2014. May your dreams come true :D

    xx Mira

    www.glamdevils.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you very much, Mira. Your words mean so much to me.

      Delete
  8. La multi ani, draga mea! Din suflet iti doresc tot binele din lume! Esti mai frumoasa si mai stralucitoare!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Anca, ma faci sa rosesc.
      Iti urez mult bine in anul 2014 si iti multumesc ca ma citesti.

      Delete
  9. candrea nadia alina30 December 2013 at 17:53

    la muuuuuuuulti ani!!! Imi place la nebunie jacheta, imi plac ghetele, imi placi tu atat de mult incat nu pot decat sa te felicit, HAPPY the 30th Anniversary!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3 <3 <3 Multumesc mult, esti o fata super si eu ma bucur ca te-am cunoscut anul acesta. Te imbratisez cu mare drag, Nadia.

      Delete
  10. La multi ani si felicitari. Este foarte placut sa privesti in spate si sa te simti efectiv implinit..Tinuta ta este super frumoasa si pozele imi plac mult. Un an nou mult mai bun si ecat cum ti-ai propus sa fie;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Ella, asa sa fie pentru toata lumea!

      Delete
  11. Esti radioasa! Haina camel este foarte frumoasa. La multi ani frumosi!
    xo

    ReplyDelete
  12. La multi ani, plini de sanatate, vise si impliniri!

    ReplyDelete
  13. La multi ani, Lucia draga! 30 este o varsta ca toate celelalte, tu esti superba si nu vad de ce ti-ai face griji! Te imbratisez cu drag!
    P.S. Jacheta este ... to die for!

    ReplyDelete
  14. Ce-mi place ultima fraza, aceeasi fata simpla cu minte complicata dintotdeauna :)
    Ma bucur ca te simti implinita si ca te bucuri de fiecare an care trece... e important sa te bucuri de viata... sper si eu in curand sa pot fi implinita si din punct de vedere familial... adica sa am un copilas! Sa dea Dumnezeu la toata lumea un an excelent!! Te pup!

    ReplyDelete
  15. Frumoasă ținuta :)
    La mulți și fericiți ani !

    ReplyDelete
  16. Drept sa spun nu-mi vine sa cred ca ai 30 de ani , ca esti si mama si sotie ! Arati exceptional ! Si imi place felul cum gandesti , cum privesti viata ... fiecare dintre noi trebuie sa stie ca lasam ceva in urma noastra si trebuie sa ne straduim sa fie ceva bun ; fie ca am schimbat lumea in bine , ca am ajutat la imbunatatirea ei sau ne-am format noi o persoanlitate mai buna , mai iertatoare ... e ceva bun ! Iar faptul ca suntem increzatori in fortele noastre nu face decat sa ai incurajeze si pe cei din jurul nostru ; ii motiveaza si pe ei , ne urmeaza exemplul si astfel formam o lume mai buna ... Stiu ca am fost cam poetica si am spus cam multe despre o lume mai buna , dar asta este tot ce imi doresc. Stiu ca la cei 16 ani ai mei gandesc prea departe , vreau prea multe dar vad in tine un model , vad increderea din privirea ta , apreciez foarte mult ca stii ce vrei de la viata si lupti ca sa castigi acel ceva ... poate suna ciudat , sau poate nu ! Dar as vrea sa ajung ca si tine ! O femeie implinita din toate punctele de vedere : sa am o cariera care sa ma pasioneze si sa ma reprezinte , sa fiu sotie ... dar cel mai mult ma emotioneaza gandul ca o sa fiu mama , candva . Sper ca nu am fost prea filozofica :*

    ReplyDelete