Saturday 19 October 2013

What people do in Paris...

Mă străduiesc de ceva timp să vă mai scriu despre Paris. Au fost atâtea lucruri care mi-au plăcut și am făcut atât de mult fotografii încât ar fi o pierdere dacă nu le-aș împărtăși și cu voi.

Știu că pentru prietenii care mă urmăresc cu fidelitate s-ar putea să spun ceva plictisitor, dar mi-aș dori să repet, pentru aceia care mă urmăresc de mai puțin timp, că în august am avut șansa să petrec 6 zile de vis, la Paris... acesta fiind un cadou în avans cu ocazia aniversării de 30 de ani. THE BIG 30!!!

Imaginile atașate sunt doar câteva din activitățile cu care se delectează parizienii respectiv turiștii. Să-mi spuneți dacă vă plac.

Dacă credeți că este imposibil să ajungeți vreodată la Paris vă spun: Mai gândiți-vă!
Turați motorul ambiției la maximum și o să vedeți că orice este posibil atât timp cât vă doriți și munciți în direcția respectivă...
Dacă... JE... fata simplă cu minte complicată am ajuns la Paris, atunci... ANYONE CAN (oricine poate)!

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. - Walt Disney

Check out, if you like, my other posts from Paris, I'm sure you won't regret it: Vacation to Paris - planning, documentation, transportation, accommodation and first impression, Parisian style in a Romanian interpretation, A 12 hours walk in Paris, Things that caught my attention while being in Paris..., The day I met Ana..., The day I meet Ana... (part II).

3 comments:

  1. Aaaa, cata relaxare! Aerul boem al Parisului!
    In topul meu e imaginea celor care danseaza pe acel ring, in miezul zilei, avand "spectatori"! Apoi, cel care isi face exercitiile fizice sau aplica tehnici yoga, el stie! Nu i-am uitat pe cei care trag cate-un pui de somn...:))

    Multumim, Lucia!
    M-a relaxat postarea ta!

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  2. Cat imi place pozele prezentate! La multe dintre ele as fi spus 'Look at them, not giving a damn. Enjoying the sunny weather'
    Activitatile acestea marunte, faptul ca gasesc oaze de liniste in aglomeratia citadina ma face sa iubesc orasele mari. Si de la noi (simt ca Clujul meu drag se indreapta bine catre Vest) si din afara.

    ReplyDelete
  3. Francezii au definit foarte bine fericirea prin expresia „Joie de vivre”.
    Dacă vrei să te delectezi cu o lectură relaxantă http://www.elefant.ro/carti/lecturi-motivationale/dezvoltare-personala/bonjour-fericire-micile-secrete-ale-marilor-bucurii-188036.html
    Deși Parisul îți dă o stare euforică numai când îi pronunți numele nu pot să nu observ cum iarba din parcurile lor a început să chelească sau cum lumea se plimbă pe malul Senei pe lângă burți goale. Sincer, îmi plăcea Podul Artelor mai mult fără lacăte și picnicuri. Francezii au dat tonul la eleganță. Acum am senzația că țiganii i-au învățat să mănânce pe jos în stradă. Vara asta am văzut o familie cu mulți copii așezată cu păturile într-o zonă pietonală între strada principală și o bretea de dreapta în apropierea Turnului Eiffel. Făcuseră picnic!

    ReplyDelete