Tuesday 6 August 2013

S E X Y N E S S

I've always been a woman who wanted to be noticed by intelligence and not by appearance. To be honest, I haven't been the prettiest girl from the I circles frequented... The entire high school I have been tall beyond measure and thin beyond measure... But this hasn't prevented me from meeting my husband and irretrievable fall in love with each other... 
I guess, because of him, I learned to feel beautiful, not only smart.

Given all that, the first thing he told me when I showed him a photo from today's shooting was... sexy... It is true that the picture that made ​​him say that won't appear here on the blog... but neither can I contradict him, because that is how I felt at this shooting. 

The dress that made me feel special is from DyFashion and it's not the only dress with such potential on their website. To prove that I have selected a few other dresses to show you.

What do you think? What makes you feel sexy?
 

1 | 2 | 3 | 4

Dintotdeauna am fost o femeie care a vrut să se remarce prin inteligenţa şi nu prin aspectul ei. Ca să fiu sinceră, nici nu am fost cea mai frumoasă fată din cercurile frecventate... tot liceul am fost înaltă peste măsură şi slabă peste măsură... acest lucru însă nu m-a împiedicat să-l cunosc pe soţul meu şi să ne îndrăgostim irecuperabil unul de celălalt...
Cred că datorită lui am învăţat să mă simt şi frumoasă, nu numai deşteaptă.

În această ordine de idei, primul cuvânt pe care mi l-a spus când i-am arătat o fotografie de la shootingul de azi a fost... sexy... E drept că acea fotografie care l-a determinat să spună acest lucru, nu va apărea aici pe blog... dar nici nu pot să-l contrazic pentru că eu chiar aşa m-am simţit la acest shooting.

Rochia care m-a făcut să mă simt specială o am de pe DyFashion şi nu este singura rochie de pe site cu acest potenţial. Pentru a vă dovedi acest lucru am selectat alte câteva rochii pe care să vi le arăt.

Ce părere aveţi? Ce anume vă face să vă simţiţi sexy?

36 comments:

  1. Are o culoare superba si face un contrast frumos cu parul tau si complementeaza pielea.
    Rochia rosie se regaseste si in selectia mea. Sexy nu e doar o chestiune de fizic ci si de atitudine. Creierul si in asta joaca un rol foarte important :)

    ReplyDelete
  2. Mormocea Mirela6 August 2013 at 09:53

    E foarte tare rochia, imi mai place si numarul 2. Arati minunat :).

    ReplyDelete
  3. Rochia iti vine perfect si imi place foarte mult culoarea. Cat despre a fi sau a nu fi sexy... multe doamne si domnisoare ar trebui sa inteleaga ca prea multa piele la vedere nu e sexy... Buze pline de botox nu sunt sexy, sani peste masura plini de silicon, nici atat. A fi sexy oricum tine de atitudine. Eu ador acele femei imbracate in rochie lunga de seara, de multe ori fara nici macar un decolteu care sa lase ceva la vedere, dar care sunt extrem de sexy... Prin modul in care merg, se misca, prin coafura sau prin o bucatica din pantof care se intrezareste de sub rochie.
    Eu cred ca o rochie pana la genunchi e mult mai sexy decat o rochie scurta tip centura. Eu zic ca un barbat (nu adolescent cu hormonii la maxim) e mult mai intrigat in a-si imagina, decat a in a avea totul pe tava. Si ca o concluzie finala pot spune ca din punctul meu de vedere o femeie inteligenta este sexy. ;)

    ReplyDelete
  4. Ca sa-ti raspund la intrebare, voi incepe cu un articol mai vechi de-al meu http://clarra.wordpress.com/2010/04/13/despre-frumusete-si-incredere/ Ca si concluzie, ajungi sa te simti sexy atunci cand ai incredere in tine. Nu conteaza daca esti frumoasa sau nu, inteligenta sau nu, inalta sau scunda, slaba sau grasa... nu conteaza daca lasi 80% din piele la vedere sau lasi doar gleznele si fata, daca iti pui silicoane, botox, gene false, tocuri... totul tine de incredere si iubirea de sine. Si da, uneori e nevoie sa ne deschida cineva de langa noi ochii, ca sa vedem in noi ceea ce trebuie sa vedem ;)

    ReplyDelete
  5. Eu subscriu ideilor postate de fete si as mai adauga ca sexy nu inseamna cu posteriorul la vedere si decolteul deschis publicului larg. Eu sunt de parere ca sexualitatea se exprima prin lucruri foarte decente: o rochie sa-ti puna avantajele si nu defectele in valoare, un iz de parfum lasat in urma ta si nu o intreaga sticla, o manichiura si-o pedichiura facuta si cred eu ca cel mai important..atitutdinea.

    Culoarea rochiei mi-a atras in mod deosebit atentia si mai ales combinata cu accesorii aurii.

    ReplyDelete
  6. Atat de bine iti vine bleu-ul asta si accesoriile te complimenteaza asa de bine! Ador colierul, centura si sandalele!

    ReplyDelete
  7. Eu cred ca si in liceu erai frumoasa, trasaturile nu au cum sa se schimbe. Poate nu aveai rochii asa de frumoase atunci. :))Si da, sexy spun si eu, fara sa vad poza(care nu o sa apara).
    Eu spun ca sexy este o atitudine. Imbracata ce-i drept in ceva, dar o atitudine in primul rand.

    ReplyDelete
  8. e draguta rochia ce o porti, imi plac mult accesoriile.
    legat de siteul DyFashion mie mi se pare ca arata atat de kitcios incat nu as putea comanda ceva de pe el. fara nicio supparare. imi lasa o impresie de made in china si de o calitate ft proasta desi poate nu e asa. eu in locul lor as lucra un pic la aspectul paginii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu este nicio supărare şi ai dreptul la o opinie personală. Exact aşa gândeam şi eu, dar ulterior mi-am schimbat părerea. Iată o provocare: presupune că ai la dispoziţie un buget e 120 de lei, din oficiu, să-i consumi pe un produs de pe site.
      Ce faci? Renunţi la bani sau găseşti ceva?

      Eu am avut această oportunitate şi am fost uimită să ajung în postura de a-mi plăcea mai multe piese şi de a nu şti pe care să o aleg.

      Delete
  9. Superba tinuta!! Iti sta foarte bine in bleu! Imi plac foarte mult si accesoriile! Ce sa mai, arati incredibil de bine! :*

    ReplyDelete
  10. Tu oricum esti sexy, intotdeauna! Acum, intr-adevar, e ceva...Pielea si parul iti stralucesc, ai o relaxare care provoaca in mod de cent (daca se poate spune astfel)!:)) Radiezi e cuvantul care rezuma totul!

    Adolescentii de azi ar spune ca "rochia iti vine belea"!:D
    Accesoriile sunt perfecte. Ma gandeam ca trebuie sa fie atat de bine sa fii inalta, cu picioare lungi, incat sa arati super si fara toc (asa va fi fiica mea, hihii)!

    Dintre propunerile tale...imprimeurile florale ma atrag!
    Pup, Lucia!

    Ilda
    Lavender Thouhgts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu, Felicia, eşti foarte bună la casa omului. Ai capacitatea, prin intermediul cuvintelor, să ridici fiinţele la cer.
      Mulţumesc.

      Delete
    2. :))) Mi-ai amintit ceva amuzant: o colega, auzind cum vorbesc la telefon cu sotul meu (incefcand sa-l determin sa faca ceva asa cum doream eu), a spus:" Oh, God, Felix, tu ai VOCEA! Pai cum ar fi putut sa se opuna bietul om la felul in care vorbesti tu cu el?! La strategia pe care o folosesti?! " :)) Si a continuat: " Nu-i de mirare ca al meu ma refuza cand cer mobila de bucatarie! Eu ii zic: hau, hau, vreau mobila de bucatarie!"...

      Lucia, cand nu am de spus ceva bun, cand nu gasesc cui sau cum sa spun o critica in mod constructiv, imi vad de drum!:) In cazul tau, imi e usor: spun ce gandesc si ce simt, ma inspiri! Iar daca as avea ceva de obiectat, nu mi-ar fi teama sa să spun pentru ca ai inteligenta de a discerne, de a intelege, de a asculta o alta opinie!

      Delete
    3. Referitor la ceea ce ti-am povestit, eu sunt sigura ca imi reuseste asta pentru ca ma iubeste! Caci altfel, indiferent de cum ai sti sa-l iei, indiferent de tacticile aplicate...n-ar tine! Am dreptate?:)

      Delete
    4. Eu sunt convinsă că el cunoaşte toate tonalităţile posibile din dotare şi nu se lasă impresionat cu una cu două.
      Da... categoric, te iubeşte şi în plus are şi încredere în solicitările tale, indiferent de modul cum sunt făcute, pentru că te cunoaşte ca om.

      Delete
  11. Ai reusit sa pui foarte bine in evidenta aceasta rochie!☺

    ReplyDelete
  12. Superba rochita si te prinde farte bine :)

    ReplyDelete
  13. superba rochita! ma mir ca ai gasit ceva in numarul tau . si noi am colaborat cu acest site si nu erau numai marimi de XS si S in rochitele care noua ne placea ...



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    ReplyDelete
    Replies
    1. Recunosc că am avut şi eu nişte obstacole în acest sens, dar m-am descurcat.
      Pe viitor aş recomanda siteul fetelor mignone de statură.

      Delete
  14. Eu am aruncat o privire pe site, dar recunosc, nu m-a impresionat prea mult. Dar rochia ta este minunata si tu o pui in valoare prin accesoriile potrivite! Arati superb in ea si te prinde culoarea! Te pup!

    ReplyDelete
  15. Ce frumos iti sta cu rochia asta! Culoarea, dar si modelul ti se potrivesc tare bine!
    Nu conteaza ca nu ai fost draguta in liceu, esti frumoasa acum si asta e mai important! :)

    ReplyDelete
  16. Culoarea e placuta, modelul imi place mult si iti vine tare bine.
    Cunosc sentimentele cu care te-ai confruntat in liceu si rautatile venite din stanga, din dreapta. Bine ca s-au dus.

    ReplyDelete
  17. Foarte frumoasă ținuta ! Întocmai pe gustul meu ! Îmi plac accesoriile și detaliile aurii în mod deosebit, iar sandalele sunt pe wishlist.

    ReplyDelete
  18. Eu merg pe principiul ca atitudinea face totul. Te poti simti sexy in absolut orice fel de haine, de la cele mai acoperite pana la cele mai descoperite. Totul depinde de starea ta de spirit si increderea pe care o ai in tine.

    Legat de ceea ce spui tu - da, si eu cred ca inteligenta e sexy si ar trebui sa constituie un reper in conturarea unei pareri despre o persoana.

    Imi place rochita ta, combinatia dintre auriu si bleu e chiar frumoasa.

    ReplyDelete
  19. Inalta peste masura - I feel you, am fost si sunt inca asa, din pacate slaba nu prea am fost niciodata, dar cum bine zici, cum te simti depinde si de altceva decat de felul in care arati! Imi place rochia, are o culoare superba and you do look hot wearing it!

    Pop Culture&Fashion Magic

    ReplyDelete
  20. Ce frumoasa e rochita ! Iar culoarea e superba ! :)

    te pup

    ReplyDelete
  21. Stii cate fete sunt invidioase pe inaltimea ta?! Eu am mintit cand am completat formularul pentru pasaport si am adaugat 5 cm, doar asa, sa ma simt mai inalta cand se uita vamesii in pasaport :)

    Imi doresc si eu de foaaarte mult timp o curea ca a ta si nu mai gasesc niciunde.


    www.the--street.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eşti foarte tare! Nu aş fi avut curaj să fac asta.

      Cureaua am găsit-o din întâmplare.

      Delete
  22. imi place! culoarea e superba si curelusa se potriveste de minune ;)

    Pup!

    ReplyDelete
  23. E atat de raguta rochia! Ador culoare si vine asa bine pe tine. Cureaua aia e dementiala!

    Roxx~
    http://roxxanaifrim.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  24. Rochia iti vine perfect arati superb in ea si te prinde culoarea! stilul ei, combinatia dintre auriu si bleu e chiar frumoasa.Dar rochia ta este minunata si tu o pui in valoare prin accesoriile potrivite! Arati superb in ea si te prinde culoarea! Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc mult, Aurelia! Cuvintele tale mă flatează.

      Delete
  25. Rochita iti vine perfect! Culoarea ei se completeaza intr-un mod deosebit cu cea a parului, contrastul lor e superb. In ceea ce priveste discutia deschisa de tine, cred ca intr-adevar asa cum au spus si fetele, depinde foarte mult de cum te simti tu cu tine si de increderea pe care o ai, dar tine si de modul in care te imbraci si te faci remarcat.

    The Lovely Darlings

    ReplyDelete
  26. O culoare frumoasa si iti vine foarte bine.Sincera sa fiu,mi-as dori-o.

    ReplyDelete