Monday 21 July 2014

No pain, no game

Two weeks ago I attended a wedding. The ambiance was so entertaining and the music was so good that my feet still hurt because of how much I danced. The last time something like this has happen to me it was 6 years ago, at my own wedding. I danced so much that day, that I didn't feel the need to go to the toilet for the entire duration of the wedding, which was at least 15 hours... and two weeks after the wedding I couldn't feel the sole of my feet... Can you imagine that?

Don't get me wrong, I'm not sorry when something like this happens after a wedding. This is somehow normal when you attend a wedding in which you really have fun... but... the thing is that this Saturday I have to attend another wedding and I'm telling you... I'm afraid... I'm very afraid... :D My feet aren't fully recovered...

Did you ever experienced so much fun in a wedding that you had to endure sore feet for two weeks after the event?

Top :: TOPSHOP | Blazer :: Local shop | Trousers :: ZARA via Kurtmann  

Acum două săptămâni am fost la o nuntă. Atmosfera a fost atât de antrenantă şi muzica a fost atât de bună încât mă dor şi acum picioarele de la cât am dansat. Acest lucru nu mi s-a mai întâmplat de la propria nuntă, când la fel... am dansat atât de mult încât nu a trebuit să merg la toaletă niciodată în decursul celor 15 ore de nuntă... şi nici nu am putut să-mi simt tălpile picioarelor timp de două săptămâni după nuntă. Vă puteţi imagina acest lucru? :D

Acum să nu mă înţelegeţi greşit, nu-mi pare rău că s-a întâmplat acest lucru, căci aşa este normal, aşa este frumos... Mergi la o nuntă să te distrezi, nu să-ţi pară rău că ai pierdut noaptea... problema este că sâmbăta aceasta trebuie să mă duc la o altă nuntă. Vă spun... mi-e frică... mi-e frică al naibii de tare! Picioarele mele nu sunt refăcute!

Voi cum staţi la capitolul nunţi? Mergeţi de obligaţie sau cu scop recreativ? Când a fost ultima nuntă la care v-aţi distrat atât de tare încât să vă doară picioarele în zilele de după eveniment?

34 comments:

  1. Îmi place foarte mult cum îți vin pantalonii, iar plicul e adorabil!
    Eu nu mă omor cu nunțile, cred că am fost doar la două sau trei în viața mea, una fiind a părinților mei! :)))

    ReplyDelete
  2. Nunta fratelui meu o asociez cu tot ce ai povestit... zile la rând simţeam că păşesc pe ţepi, nimic mai mult! :-))
    Tu dai culoare ţinutei, Lucia. Seară frumoasă! ♥

    ReplyDelete
  3. Tinuta ta e excelenta iar clutch-ul m-a cucerit!
    N-am mai fost de mult timp la o nunta, nu-mi prea plac (nu stiu de ce) ... :)

    ReplyDelete
  4. Deci mie imi place toata tinuta, dar gentuta si sandalele sunt adorabile! Sa stii ca eu n-am tras chiar asa de tare dupa (dar eu dansez de la 7 ani). Si la nunta mea am reusit sa o tin bine destule ore si am fost la buda de trei ori cred, cu nasa si cu mama dupa mine...adica eram doar noi in buda si ele afara (pe rand), tinandu-mi rochia si juponul (eu nici nu ma mai vedeam sub....). Dar...recunosc ca eu la nunta mea am purtat balerini si din punctul meu de vedere, tare buna idee am avut! Referitor la celelalt capitol, aici in Austria nu danseaza nici cucu la nunti si e nashpa rau...sunt plictisitori! La ultima nunta am fost in tara in 2010 si acolo am fost si domnisoara de onoare si ... cam atat. Nu mai face nimeni nunti, frate! Eu m-as duce, pe bune, ca mie imi place. Si sotul meu vine peste tot ca si lui ii place la noi. Dar parca, nu stiu...; parca nu mai vor, asa...Eu as veni si la nunti si la botezuri, ca nu-i darul problema! Daca ne arati poze de la nunta ta arat si eu poze!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Desigur... chiar un film: https://www.facebook.com/photo.php?v=396367510425232&set=vb.297512306977420&type=3&theater.

      Delete
    2. ce mireasa frumoasa!!! si ce transpirat era sotul tau, saracul :). cine ti-a facut rochia? tu n-ai fi avut probleme cu mersul la buda, cu ea. Imi place si ca ai fost machiata foarte lejer. Na, ca am aparut eu cu 100 de intrebari!

      Cum fac eu sa-ti trimit poze? Ti-am lasat adresa mea la contact pe site. Daca vrei, imi poti scrie un mail si eu imi iau maine cu mine pozili de la nunta.

      Delete
  5. Cum faci tu, Lucia, ca pe zi ce trece te faci tot mai frumoasa!
    Arati superb, imi place ca ai adoptat noul trend cu bretele subtiri la topuri, spaghetti, cum zic americanii, mi se par atat de feminine aceste maieuri! Pantalonii iti vin turnati, sandalele foarte frumoase, o super tinuta!
    Rujul rosu, poarta-l mai des, iti vine extraordinar!

    Te pup!

    www.piecesofsoul.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu rujul roșu e complicat. Parcă devin un alt om când îl port.
      Nu știam că se numește așa acest trend și nici că este un trend. Eu am câteva astfel de topuri, de anul trecut chiar... Cel mai mult îmi place că uneori seamănă cu lenjeria intimă :D... Un alt trend după părerea mea.
      Sunt foarte mândră de pantaloni... Măsura mi s-a potrivit perfect, iar materialul e de vară. Nu găsești foarte des așa ceva.
      Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, sper să le merit.

      Delete
  6. Avand si conformatia potrivita, stilul asta clasic, putin androgin chiar, ti se potriveste foarte bine. Eu cred ca ai ajuns la un nivel destul de inalt si stii ce, cum si cat sa pui in evidenta.
    Big like pentru accesorizarea minimalistica, dar de mare efect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru gestul frumos de a-mi spune acest lucru. Contează foarte mult!

      Delete
  7. Black and white e mereu alegerea perfecta. Imi place foarte mult gentuta!

    ReplyDelete
  8. Frumoasa tinuta. Eu cred ca nu as fi purtat boleroul. E un obiect vestimentar cu care eu nu ma prea impac.
    Cat despre nunti, am fost cred ca la vreo 2-3 in viata mea. Nu-mi plac mai deloc. Nu stiu de ce.Nu ma omor nici cu dansatul. Muzica imi place foarte mult, poate daca as fi facut niste cursuri de dans in copilarie m-as fi simtit mai increzatoare pe ringul de dans. Aaaa urasc dansurile de genul meniaito, pinguinu etc. Horrrooorrr. Singurul acceptabil e zorba. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleroul echilibrează ținuta în acest caz, dar recunosc că nu e o piesă pe care să o port frecvent.
      Sunt fan nunți... Meniaito dansez, pinguinul nu... Mă bag cu drag la hore, sârbe și alte dansuri românești. :D
      Zorba nu se bagă foarte des la nunți, cel puțin nu la cele la care am fost eu.

      Delete
    2. Dupa cum am spus si pe blogul meu, noi doua functionam prin telepatie, se pare :))

      Si eu urasc dansul meniaito!!! Nu stiu de ce mi s-a pus asa de tare pata pe el :))
      In schimb iubesc dansurile populare...oooo, da!!!
      Si eu am dansat la mine la nunta continuu. Ma mir cum de am rezistat, trezita de la ora 5 dimineata si fara sa mananc nimic. Pe la ora 1 noaptea eram terminata de picioare, insa am baut 2 shot-uri si am revenit in forta pe ring.

      Te pup, Lucia draga!

      PS. Imi plac foarte mult sandalele

      Delete
  9. Arati inpecabil din cap pana in picioare in aceasta tinuta!
    Ultima nunta la care am dansat mult, de mi-au durut picioarele a fost chiar a mea :)) de atunci nu prea am fost la nunti sa spunem, cu muzica pe placul meu. De obicei cand ma duc la nunti ma gandesc ca o sa ma simt bine si ma voi distra, dar din pacate nu se intampla acest lucru de fiecare data :( Anul acesta, am cam scapat de nunti!

    ReplyDelete
  10. Imi place foarte mult acest look monocrom si taieturile te avantajeaza extraordinar de bine. Este foarte "curata" tinuta si asta ma atrage si mai mult(cred ca ti-am mai spus acest lucru si, desi nu imi place sa ma repet, trebuie sa o fac iar :) ) . Pantalonii sunt foarte frumosi, si simt cum ma impingi la ispite desi am promis ca pana in Septembrie ma las de sportul numit "shopping" :D

    La nunti imi place sa stau pe ringul de dans in general, si indiferent ca sunt incaltata comod sau nu (de cele mai multe ori nu :D)plec acasa cu basici in talpa de la dansat. La ultimele 2 nunti la care am fost, a doua zi eu stateam cu picioarele intinse pe pereti sa stimulez circulatia sangelui si el era cu 2kg mai zvelt :))

    ReplyDelete
  11. Asa sau mai lung e tipul de pantaloni preferat, in liceu asa purtam cand nu ne batea la cap cu fustele. Superba tinuta, eleganta, misterioasa, sexy!
    Imi plac petrecerile, daca ma simt bine dansez indiferent a cui e nunta, cred ca ultima oara a fost la botezul unui nepotel unde am dansat de toate, cu toate ca am si eu preferintele mele. La nunta mea ajunsesem sa nu mai suport nimic si dansam in picioarele goale.

    ReplyDelete
  12. Iar ma regasesc in cuvintele tale, am amintiri proaspete. 2 saptamani au trecut de la nunta mea la care, la fel ca tine, n-am simtit nevoia sa merg la toaleta si am dansat pana nu mi-am mai simtit talpile zile bune. La capitolul pantofi am fost tare norocoasa, i-am gasit f usor, in primul magazin in care am intrat. N-am avut curajul sa-i cumpar imediat, dar apoi mi-am ascultat intuitia si bine am facut. N-am simtit durerea de picioare pana tarziu dimineata, oricum n-aveam incaltari de schimb.
    Mie imi place sa merg la nunti. Ma emotioneaza insemnatatea cununiei religioase. Cat despre petrecerea de dupa, nu prea inteleg eu rostul multora dintre traditiile legate de nunta sau al celor 4 feluri de mancare(cine poate manca atat noaptea...sau ziua? :))) ). La hore nu ma prea pricep, iar proaspatul sot ma cam tine la masa ca altfel cred ca as dansa toata noaptea.

    ReplyDelete
  13. Foarte frumoase sandalele si clutch-ul, ai dat lovitura pe Kurtmann in ultima vreme <3
    Legat de nunti, in general dansez foarte mult, ador populara, brasoveanca, meneaito, pinguin si orice te invita la miscare, in afara de manele...
    Mi-aduc aminte de nunta mea, nu prea se dansa pinguinul acum 5 ani, i-am cerut solistului sa cante si mi-am invatat invitatii sa danseze, a fost super tare, ne-am distrat maxim... a doua zi dmineata imi parea atat de rau ca se termina, mai voiam o tura, chiar daca dansasem toata noaptea pe tocuri de 10cm :))
    Toate nuntile sunt frumoase, dar propria nunta e cea mai emotionanta... mi-aduc aminte cu drag de nunta mea, dar si de nunta surorii mele, unde am fost nasa prima oara <3 Te pup!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete
  14. If you have a dog that digs you will recognize what an annoying difficulty it CBD oil for dogs be; no matter whether they are digging holes in the yard or trying to escape. If you are going to discover a solution as to why your dog is digging, you will initially need to find why your dog is digging in the first place

    ReplyDelete
  15. Do you go to the gym on a regular basis? Do you have an office job? No matter what type of work you do, you need energy to keep yourself going. Although diet and exercise carry a lot of weight, taking energy supplements is a great way of CBD gummies for sale an energy boost in a natural manner. Let's go through some amazing benefits of energy supplements.

    ReplyDelete
  16. Acquiring a Makati condo or a house in Makati is a good expenditure due to the fact spots in Makati, especially within the CBD, are usually cbd vape People can furthermore choose which marketplace suits them better. The returns just for Manila real estate property might be fast, rendering it worthy of the investment decision.

    ReplyDelete
  17. Why are Americans so worked up about health care reform? Statements such as "don't touch my Medicare" or "everyone should have access to state of the art health care irrespective of cost" are in my opinion uninformed and visceral responses that indicate a poor understanding of our health care system's history, its current and future resources and the funding challenges that America faces going forward. While we all wonder how the health care system has reached what some refer to as a crisis stage. Let's try to take some of the emotion out of the debate by briefly examining how health care in this country emerged and how that has formed our thinking and culture about health care. With that as a foundation let's look at the pros and cons of the Obama administration health care reform proposals and let's look at the concepts put forth by the Republicans? https://royalcbd.com/

    ReplyDelete
  18. 420 mail order at our website, it is possible to chill out realizing that the whole items are created by reliable agents and stick to the high quality criteria. Check out our listing to find the buy cannabis oil on the web that will meet up with all of your wants. legit online dispensary shipping worldwide

    ReplyDelete
  19. There is no secret that cannabis is becoming very common with the legislation of the plant for leisure use within Colorado. Marijuana shops are appearing all around the front range, and over the west coast. How how can you tell that the dispensary workers are remaining safe and keeping product sanitary? One solution might be to research glove use. Buy Moonrock-Clear-Cartridges

    ReplyDelete
  20. Weeds are always present in any lawn and controlling them is part and parcel of lawn care. Here are 7 things that you should not be doing when getting rid of those irritating weeds in your lawn. real weed for sale online cheap

    ReplyDelete
  21. Are you ready to give mystery shopping a serious try? Get some tips on how to get started and where to get the free information you need. where can purchase weed online

    ReplyDelete
  22. There is considerable evidence that marijuana lowers testosterone, nitric oxide, leutinizing hormone, growth hormone and raises cortisol at the same time. Cannabis use appears to be very deleterious to male hormones and sexual health. glo cartridge

    ReplyDelete
  23. Being totally sold on neutraceuticals as being the new age error to holistic health I offer you 13 powerful reasons to consider Turmeric and CBD Oil to your arsenal. Come and check out why fear is now being created around these alternatives. FACE MASK

    ReplyDelete
  24. Last October, a group of Sydney civil contractors and academics delivered a paper at the Australian Geomechanics Society Symposium that called for the establishment of a central, digitised database of geotechnical and geological information pertaining to Sydney's subsurface. Given our long history of delivering tunneling works the paper titled, 'Ground Investigation in the Sydney CBD - a more sustainable model for the future' certainly caught our attention. Comments

    ReplyDelete
  25. During the last fifty years a need to reduce the rate of occupational accidents and diseases, and to address the economic burden that arises from workplace accidents and diseases onto the tax payer through the externalization of costs, has forced the organization of the national infrastructure to support employers to fulfill their legal obligation in health and safety at work. This was to a large extent guided by the International Labour Organization (ILO) conventions. The ILO Occupational Safety and Health Convention, No 155 (13) and its Recommendation, No 164 (14), provide for the adoption of a national occupational safety and... CBD flower shop

    ReplyDelete