Tuesday 21 January 2014

Like, Love, Need, Want

Like - Kurtmann şi-a updatat stocul de încălţăminte, se pare. Ghetele acestea îmi fac cu ochiul.
Love - De aproape 3 săptămâni mă răsfăţ cu fel şi fel de combinaţii de sucuri făcute cu acest storcător. Vă spun că este una din cele mai bune investiţii, EVER!
Need - MiniPrix are de ceva timp pe stoc genul acesta de încălţăminte, care, apropo, este foarte la modă la momentul curent. Din păcate nu au mărimea mea, dar nu mă dau bătută, până vine vremea să port aşa ceva sigur înnoiesc stocul.
Want - E de la Mango, e de piele, e la reducere şi e BESTIALĂ. Pentru cele care nu aţi avut curajul să comandaţi până acum pe Mango, să ştiţi că aceasta vi se livrează direct la uşă în aproximativ o săptămână. Eu nu am avut nicio problemă, iar mărimile au fost perfecte.


Like - It seems that Kurtmann has updated it's shoe stock. These boots are winking at me.
Love - For about three weeks now I have been spoiling myself with all kinds of juice mixes made with this squeezer. I'm telling you, this was one of the best investments, EVER!
Need - MiniPrix has on stock for a while now this kind of footwear, which, by the way, is very trendy at this moment. Unfortunately they don't have my size anymore, but I won't give up. Until the weather will allow me to wear such shoes, they will surely renew the stock.
Want - It's from Mango, it's leather, it's on sale and it's AWESOME. For those of you who haven't placed an order on Mango until now, I'm telling you that they deliver your products in 7 days, directly to your door. I personally didn't encounter any problems with my order and the sizes were just perfect.

16 comments:

  1. Wow, geaac de piele e o adevarata bijuterie. Chiar acum eram pe shop-ul Mango, asa ca ma bucur sa aud ca livreaza repede. Eu inca astept o comada de la ASOS, pe care am plasat-o pe 7 Ianuarie...E drept ca mi-am luat haine de primavara, insa nu ma asteptam sa si ajunga primavara :|.

    Te pup,

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că dacă ar fi să mai comand pe ASOS aș plăti suma extra pentru livrare rapidă. Ultima mea comandă, din păcate nu a mai ajuns la mine, nu din vina lor, sunt sigură. Mi-am primit și banii înapoi.

      Eu mi-am dat seama relativ recent că mă identific foarte tare cu stilul Mango, efectiv am senzația că creează hainele pentru mine. :D

      Delete
  2. I choose Love...and Want! :)

    Pupicei, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, precum Felicia voi merge si eu tot pe WANT! :):)
      Este superba jacheta si mai mult decat atat, extrem de versatila! Dupa parerea mea, genul de achizitie care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei iubitoare de moda!

      Te imbratisez cu drag,

      Dora

      Delete
    2. Agree with both ♥♥. Este o investiţie de zile mari.

      Delete
  3. Sa stii ca mi-am comandat tenisii, i-am gasit redusi la 65 de lei, numarul meu. Vor fi buni sa ma plimb cu bb.
    Ufff sa stii ca din cauza ta am prins dependenta de miniprix. deja 2 comenzi trebuie sa-mi vina. Ramane de vazut cate din articole imi vor fi bune. Am si eu o gecuta neagra din peile, asemenatoare cu cea ce dus dar fara tine. Aaaa si mai am una pe rosu, pe aia o ador, e facuta dintr-o piele foarte moale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu vorbeşti serios? Uite cum bag eu zâzanie în familie. :D
      Să-i spui soţului că preţul e minimal şi calitatea e maximă.

      Delete
  4. Imi place de mor gecuta asta https://www.miniprix.ro/produs/1072849/Geaca-dama-bleumarin, dar mi se pare cam scumpa :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu are glugă şi mi se pare şi uşor bărbătească, dar nu rea. Nu o văzusem. :D

      Delete
  5. Nu stiam ca se poate comanda de pe site-ul Mango, ma bucur ca ai mentionat! :) Storcator am unul vechi de 10 ani si inca isi face treaba. Incaltamintea sport m-a atras si pe mine de anul trecut, o vazusem pe rosu.

    ReplyDelete
  6. Imi place geaca, e foarte faina. :)

    ReplyDelete
  7. Storcatorul face parte si din rutina noastra :) si ma bucur de el in fiecare zi! Imi place la nebunie geaca, as purta si eu cu mare incantare asa ceva! :-*

    ReplyDelete
  8. Ce mult imi place postarea asta, keep them coming!

    http://www.asparklyhanger.blogspot.ro/

    ReplyDelete