Tuesday 29 October 2013

If you can't change the world change yourself!

În genere sunt o persoană optimistă şi sunt foarte puţine lucruri care au reuşit, de-a lungul existenţei mele de până acum, să mă doboare cu adevărat. Îmi place să cred... chiar şi atunci când sunt la pământ, că mai găsesc resurse care să mă ajute să mă pun la adăpost şi să supravieţuiesc.

Cu toate acestea, am senzaţia în ultima perioadă, că primesc zilnic un extemporal la rezistenţă psihică, răbdare, perseverenţă, încredere, optimism. Aş îndrăzni să spun că azi am primit de-a dreptul o teză, prin urmare marţea a devenit oficial ziua din săptămână pe care aş vrea să o scot din calendarul meu.

Nu aş vrea să rămână cineva, care citeşte ceea ce scriu, cu ideea că mă plâng. Nu, în niciun caz, blogul este pentru mine o modalitate de eliberare şi am să apelez la el oridecâteori voi simţi nevoia să mă mărturisesc. În plus... este sfârşitul zilei, sunt încă în viaţă, iar mâine dimineaţă e un nou început... când am să fiu din nou fresh, ca o panseluţă.

Vă doresc o viaţă uşoară şi ca de obicei mă voi bucura să vă citesc opinia.
Geacă :: via miniPrix (veche) | Pulover :: Pimkie via Kurtmann | Jeans :: ASOS
Geantă :: Crop | Ghete :: via miniPrix (vechi, dar similare aici şi aici)

23 comments:

  1. Panselutele au devenit florile mele preferate! :P

    ReplyDelete
  2. Chiar nu dai impresia ca te-ai plange, sa stii! Eu observ franchete si atitudine deschisa...Mi-a placut ideea de a fi proaspata ca o panseluta! In ceea ce priveste testele la care simti ca esti supusa si toata presiunea si tensiunea resimtite...tu stii ca vor trece, va veni o perioada calma, linistita si frumoasa; apoi vin altele care vor trece si ele...and on and on! Am ajuns la concluzia ca face parte din firescul vietii!

    Mor de dragul puloverului tau, pacat ca nu mai e pe stoc! Cat de bine iti vine culoarea aceasta a untului!
    Cu ghetele m-ai pus pe ganduri, n-am nimic de felul asta si mi-as lua!:)
    Ca intotdeauna, ma inspiri! Esti impecabila! Parul tau arata superb!

    Pupici, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  3. Stii cand iti scriam ca stau pregatita? La pinda, parca. Stii cand iti spuneam ca nu ma pot bucura de victoria mea? Pentru ca mi-e teama ca nu o sa tina. Sunt vremuri din acestea cand ne simtim asaltate de necazuri zi dupa zi. Am trecut si eu prin aceasta experienta; si ca sa capat puteri si sa nu ma deprim, imi placea sa fug cu gandul in trecut, sa-mi amintesc lucruri marunte si placute , de care m-am bucurat nu demult. Incearca si tu! Imi esti din ce in ce mai draga, ai grija de tine! Te imbratisez cu admiratie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. După furtună întotdeauna iese soarele, cu toate acestea eu recunosc că mă simt mai creativă când vorbesc despre lucruri triste decât despre lucruri happy.
      Am o viață decentă, cu multe lucruri pozitive în ea... e bine să mă uit și în trecut, dar cel mai bine este să conștientizez prezentul, căci de cele mai multe ori este mult mai bun decât la mulți alții.

      Mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă. Te îmbrățișez la rându-mi, Nadia!

      Delete
    2. Draga mea Lucia, m-am saturat de atatea si atatea furtuni...si, in ceea ce ma priveste, nu m-am inselat; stiam ca mi se "coace" ceva si asa este. Mi s-a confirmat. Am noroc cu o intuitie de invidiat, pentru care multumesc Bunului Dumnezeu. MI-a dat un har, acela de a "citi "oamenii; macar stiu dinainte ce le poate mintea...Intr-adevar se poate si mai rau decat atat, ai dreptate. Dar in egala masura, nu ma pot impaca deloc cu gandul ca eu nu merit ceea ce mi se intampla. S-ar putea ca in plina iarna, la inceputul lui 2014, sa fiu data afara din casa, cu un copil care abia a implinit un an si jumatate :( SI II MAI PUTEM NUMI OAMENI PE CEI CARE NE INCONJOARA NUMAI CU INVIDIE, DISPRET SI RAUTATE???

      Delete
    3. Offf, îmi pare rău să aud că acesta este riscul. E atât de păcat, nimeni nu merită, cu atât mai puţin prinţesa de un an şi jumătate, care are nevoie de stabilitate, căldură, bucurie. Îţi ţin pumnii şi îţi doresc să fie bine până la urmă!
      Te îmbrăţişez.

      Delete
    4. Multumesc, draga Lucia! Doamne ajuta! Te pup si iti doresc numai bine.

      Delete
  4. As putea sa iti preiau cuvintele cu un simplu copy-paste. La fel ma simt si eu. Si caut cu multa ambitie sa ies din cercul vicios in care ma regasesc in acest moment.
    Imi place licarirea ta de optimism, o caut si eu si sper ca n-am pierdut-o.
    Imi esti tare draga si de fiecare data revin cu placere sa-ti citesc blogul.
    Sa speram la zile pline de zambete!


    Botinele sunt pe placul meu si imi place tare mult si geanta! :)

    ReplyDelete
  5. Parca ma aud pe mine vorbind in timp ce iti citesc postul. Cam asa este si pentru mine ultima perioada, nu trece una ca vine alta, sau chiar vin mai multe in acelasi timp si efectiv te doboara. Un lant nesfarsit de probleme. Dar ce sa facem trecem peste, incercam sa facem fata si la un moment dat trebuie sa se termine :D Eu cel putin asta imi spun.

    P.S.: Imi place mult pulloverul tau, am si eu unul asemanator :X

    ReplyDelete
  6. Îmi place ținuta. Este pe stilul meu. Instantaneu m-am gândit la anii din facultate. Ținute lejere, sufletul ușor.
    În ultimul timp mă surprind că nu mai gândesc în viitor. Seara îmi fac planul strict pentru ziua de mâine. Parca am încremenit în timp. În privința zilelor bune și rele mă gândeam să fac un grafic. Până la urmă m-am lăsat păgubașă pentru că mi-am dat seama ce zilele bune sunt mai puține decât cele stresante și m-aș demoraliza. Așa că am hotărât să las timpul să curgă și să încerc în fiecare zi să-mi bucur sufletul cu ceva. Treaba cu bucuratul sufletului am preluat-o de la o prietenă mai filozoafă ca mine.

    ReplyDelete
  7. Iti apreciez deschiderea si sinceritatea. :)

    O tinuta casual perfecta pentru o zi de toamna!

    Te imbratiseeeez!

    ReplyDelete
  8. Ehehe, si de-ar fi doar martia ori X, Y! Viata e cum e...si pentru cei mai sensibili dintre noi nu e usor deloc.

    Sunt alaturi de tine,

    Pupic

    ^__^

    Nicole

    My new post - Flared Jeans - http://www.nicoleta.me/2013/11/flared-jeans.html

    ReplyDelete
  9. arati foarte bine, draga mea! lovely post.pupp

    ReplyDelete
  10. super poze! imi place mult gentuta!

    ReplyDelete
  11. Nu degeabe se zice ca martea sunt 3 ceasuri rele, se pare. Ai dreptate totusi, ca trebuie sa keep on thinking positive, imi place faptul ca zambesti in poze. And if things are bad, that means they can only go better :)

    Numai bine si sper ca ai avut un weekend placut,
    Costin M

    ReplyDelete
  12. salut,
    citesc de cateva zile postul tau si nu stiam ce sa iti scriu.
    pana azi cand mi-a cazut fisa. :(.
    deci, daca nu pot schimba lumea, sa ma schimb eu. bun...nu pot sa schimb oamenii rai, parsivi, ipocriti,mincinosi, profitori...etc, ca tu stii ce vreau sa zic, atunci ma schimb pe mine, ma dau dupa ei, ma fac rea,parsiva,ipocrita,..etc, dar nici atunci nu as avea sorti de izbanda, pt ca in interior sunt facuta din alt aluat ...asa ca ce mai ramane de facut!?
    d.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am avut în minte chiar asta... Să-ți explic...
      Sunt lupte pe care le duci, și le duci, și le duci... cu scopul de a convinge pe cineva de ceva, cu scopul de a demonstra ceva, cu scopul de face ceva bun... cel puțin în mintea ta... Și încerci, iar încerci, din nou încerci... și realizezi la un moment dat că tot ceea ce ai făcut până acum a fost să împingi un zid gros. Tu ai încercat, nimeni nu te poate condamna, dar e clar că era în zadar... Concluzia... poate ar fi mai bine să ocolești ZIDUL. :D.
      Got it?

      Te pup!

      Delete
    2. mi-a cazut fisa prost. pt ca eram focusata pe titlu. nu-i nimic.
      si eu te pup!

      Delete
    3. Era un punct de vedere. Mulțumesc pentru că ți l-ai exprimat.

      Delete
  13. Draga mea, sa nu spui niciodata ca ai dori sa scoti martea din calendar, martea e superba, sunt 3 ceasuri bune pe Miniprix, martea se intampla lucruri bune ;) You'll see, totul va fi bine!
    Imi place outfitul tau de azi, jacheta "military", puloverele tale ma termina... foarte faine, mereu zic sa-mi comand ceva mai plin si gros si mereu ajung sa cumpar altceva... trebuie sa ma tin de plan ca vine iarna acush :D

    http://diana.doubleweb.ro/forty/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că e singurul lucru pozitiv la zilele de marți...

      Delete
  14. draga mea, orice lectie de viata, are un scop...e bine daca-l intelegi! si da...e bne sa ocolesti cate-odata! te pup!

    ReplyDelete