Wednesday 4 September 2013

To the greatest love of my life...

It's so nice to hear your son saying out of the blue: mommy, I love you or when you are about to leave for work and he comes with watery eyes and gives you a kiss on the hand or on the leg and runs immediately to his room because he knows that if he will delay a second more he will burst into tears or when you come home from work and greets you with a smile and a gives you a tight hug because you're the most important person in his life and the simple fact that you came home is EVERYTHING to him ...

Every time I write a post about my son I have in mind that over the years, he will be able to come and read what I wrote here.
And I see in that a certain privilege, because it is clear that not everyone has this chance.

The last four years of my life have been the hardest that I have lived in all 30 whom I have, but by far the most beautiful. My son is the justification of this statement and those who know me well know why I'm saying this. Not to understand that I'm complaining, under no circumstance ...

Today, when my son turns 4, here are some things I really want to tell him so that he reads over the years: I love you more than anything in this world and I want to thank you for everything you brought into my life. Because of you I learned to have a relationship with God, I learned to appreciate more everything that I have, I learned to enjoy every moment of life and every achievement that I have, no matter how small it may be, I learned to be more patient and to not rush into judging those that I don't know, I learned that there are some wars that last a lifetime.  
You are the most tangible proof of the love that binds me and your father and we will devote our entire life to offer you the moon, if that is what you will want.
Happy birthday, love!

Top :: TOPSHOP | Skirt :: ASOS | Sandals :: via miniPrix | Bag :: via miniPrix | Necklace :: H&M












Este atât de frumos să-ți auzi fiul când îți spune din senin: mami, bebesc sau atunci când ești pe punctul să pleci la serviciu și vine cu ochii umezi și îți dă o sărutare pe mână sau pe picior și fuge în camera lui pentru că știe că dacă mai întârzie o secundă îl vor podidi lacrimile sau atunci când vii de la serviciu și te întâmpină cu un zâmbet larg și îți dă o îmbrățișare strânsă pentru că ești cea mai importantă persoană din viața lui și simplul fapt că ai apărut pe ușă pentru el reprezintă TOTUL...

De fiecare dată când fac o postare despre fiul meu am în minte faptul că peste ani și ani, el va avea posibilitatea să vină și să citească ceea ce am scris aici.
Și văd în asta un oarecare privilegiu, pentru că e clar că nu toată lumea are acest noroc.

Ultimii patru ani din viața mea au fost cei mai grei pe care i-am trăit din toți cei 30 pe care îi am, dar departe și cei mai frumoși. Fiul meu este justificarea acestei afirmații și cei care mă cunosc știu foarte bine de ce spun acest lucru. Să nu se înțeleagă că mă plâng, în niciun caz...

Azi, când fiul meu împlinește 4 ani, îmi vin în minte câteva lucruri pe care vreau neapărat să i le spun și pe care să le citească peste ani și ani: te iubesc mai mult ca orice pe lumea aceasta și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai adus în viața mea. Datorită ție am învățat să am o relație cu Dumnezeu, am învățat să apreciez mai mult tot ceea ce am, am învățat să mă bucur de fiecare clipă de viață și de fiecare realizare pe care o am, indiferent cât de mică ar fi ea, am învățat să fiu mai răbdătoare și să nu mă mai grăbesc să-i judec pe cei pe care nu îi cunosc, am învățat că anumite războaie se duc pe viață. 
Ești dovada cea mai palpabilă a iubirii care ne leagă pe mine și pe tatăl tău și ne vom dedica viața pentru a-ți oferi inclusiv luna de pe cer, dacă asta este ceea ce îți vei dori.
La mulți ani, iubire!

50 comments:

  1. La multi ani! cu sanatate, veselie si zile senine.
    Tinuta este superba. Imaginile emotionante. Mesajul pentru suflet.
    Viata lunga tie, familiei tale si blogului.
    Pentru mine esti importanta. Deschid blogul tau de cateva ori pe zi. In capul meu esti mai mult Zadin, decat Lucia.
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corina, ești una din puținele persoane din viața mea, ale cărei cuvinte atârnă foarte greu. Mulțumesc pentru tot ceea ce ai spus, mi-a ajuns la suflet.

      Delete
  2. Oh, ce dragut! La multi ani!!!! Si sa iti prinzi mai des parul asa pentru ca iti sta super bine! :*:*

    ReplyDelete
  3. Ce frumos spus... La multi ani, sanatate si multa fericire!
    Mi s-a facut pielea de gaina cand citeam postarea si ma uitam la fotografii, foarte emotionant!
    Sunteti asa de scumpi amandoi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Diana, eu plângeam scriind. :D

      Delete
  4. Pfoai... Stii ca am lăcrimat, nu?
    Si eu aștept sa trăiesc clipele astea si sper să reușesc să fiu un tata-model.
    Ce sa-ti spun? Sa trăiască la mulți si fericiti ani, sa fie sănătos și sa va aduca numai bucurii!

    P.S. Îmi place mult tinuta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu a fost intenția mea să emoționez pe nimeni, am vorbit din suflet și probabil că asta m-a ajutat să transmit o stare.

      Sunt sigură că o să fii un tată implicat și un model de urmat.

      Mulțumesc pentru mesaj!

      Delete
  5. LA MULTI ANI puiului tau sa-ti aduca la fel de multe emotii si impliniri :).
    Mari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Mari, să fie. Îți urez mult noroc pe noul drum.

      Delete
  6. La multi ani, fiului tau, m-au impresionat foarte tare destainuirile tale, nu mi-am dat seama niciodata ca un copil iti poate schimba viata in atat de multe compartimente ale sale, sper sa traiesc si eu aceasta experienta cat mai curand...
    Tu esti stilata si rafinata ca de obicei, fusta e absolut superba, imi lipseste o asemenea piesa din garderoba, desi am in minte un model anume. Sper sa am si eu parte de una asemanatoare vara viitoare.
    Te pup! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este o piesă spectaculoasă, prețioasă chiar, dar greu purtabilă. Nu se poate purta decât pe o vreme răcoroasă, evident neploioasă, cu multă atenție la urcat și coborât scări.

      Mulțumim pentru urare!

      Delete
  7. Foarte frumoasa tinuta, dar mai ales cuvintele pe care le-ai scris.
    La multi ani baietelului tau!

    ReplyDelete
  8. Ce frumos ai scris, m-ai emotionat <3
    La multi ani!
    Imi place foarte mult si tinuta :)

    ReplyDelete
  9. la multi ani! ce poate fi mai frumos decat o mama fericita si copilul ei?sa iti traiasca, iar tinuta e frumoasa :)

    ReplyDelete
  10. La mulți ani pentru fiul tău. Sunt convinsa că ești o mama minunata si sunt sigura ca primești o grămadă de satisfacții din partea lui in fiecare zi.

    Imi place fusta ta foarte mult. Te pup.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt o mamă și atât! Nu îndrăznesc să cred că sunt minunată. Îl las pe el să-mi zică asta sau nu, când va fi mare.

      Delete
  11. la multi ani draguteilor :)

    ReplyDelete
  12. muli ani sanatosi!
    cu drag, o alta mamica de puiut de 4 ani...iti impartasesc intru totul gandurile

    ReplyDelete
    Replies
    1. La mulți ani puiuțului, în acest caz! Mă bucur că avem trăiri și experiențe similare, înseamnă că sunteți o familie frumoasă.

      Delete
  13. Cat de mult imi place a doua poza!♥

    La multi ani, ingerasului vostru! Sa fie sanatos si fericit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie îmi place tot aia cel mai mult.
      Mulțumim, Doamne Ajută!

      Delete
  14. Ce frumos, ce frumos, vreau sa iti spun ca mi-au dat lacrimile in timp ce citeam, la multi ani sanatosi si frumosi puiului vostru :X Acum revenind la tinuta: imi place tare mult cromatica tinutei, mi se pare foarte placuta ochiului. Ambele piese vestimentare par facute din meteriale foarte placute, iar fusta mi se pare deosebita, mi-am dorit si eu anul acesta una asemanatoare, dar n-am apucat sa-mi cumpar :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumim pentru cuvintele frumoase!
      În ceea ce privește fusta, așa cum am spus și mai sus, nu este cea mai ușor de purtat piesă.

      Delete
  15. La multi ani sanatosi si plini de bucurii ii doresc copilasului tau si voua alaturi de el!

    Si eu astept sa vad cum mi se va schimba viata cand voi avea un copil. Acum pur si simplu nu-mi pot imagina. Jur ca am emotii legate de momentul venirii lui/ei pe lume.

    Poza 2 este foarte frumoasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg 100%, exact aceeași senzație aveam înainte să am copil. Mă uitam la cei care aveau, dar pur și simplu eram impasibilă și până la urmă nu era ceva anormal.
      Emoțiile sunt inevitabile, dar sunt ca și la examen, din primul moment în care începi să scrii dispar cu totul.

      Și mie îmi place poza 2, foarte mult!

      Delete
  16. Ii urez cu drag baietelului tau: La multi ani!
    Sa fie sanatos si fericit, sa aiba macar acel dram de noroc de care cu totii avem nevoie uneori, sa se bucure cu intensitate de copilarie, sa faca in viata ceea ce il pasioneaza, sa aiba prieteni buni alaturi, sa calatoreasca mult, sa prinda acele trenuri unice pe care viata le trimite!
    Am urat ca pentru fiica mea, sa stii! Si, ca veni vorba de mame...tie, Lucia, iti doresc sa fie ascultate toate rugaciunile pe care i le adresezi lui Dumnezeu ca mama!

    O imbratisare calda!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumim mult, Felicia, mi-aș dori nespus să se îndeplinească tot ceea ce ne-ai urat.

      Delete
  17. La multi ani, stiu ce simti si rezonez cu vorbele tale! Ai un baietel superb si o sa-ti faca viata din ce in ce mai frumoasa! Va pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, asemenea și ție, Georgiana.

      Delete
  18. Iti doresc multa fericire si sanatate pentru fiul tau, prin ei avem o justificare pentru tot ce facem in viata si ei ne dau energie pentru a depasi orice situatie dificila! La multi ani! Sa-ti traiasca!

    ReplyDelete
  19. La multi ani fiului tau, sa fie sanatos, inconjurat de dragostea voastra! :)
    Cei care nu au blog pot avea un jurnal, un album cu poze si ganduri. Sunt de nepretuit!

    ReplyDelete
  20. La multi ani ! Cu putina intarziere, stiu. Ai un baietel minunat, sa-ti traiasca sanatos !

    ReplyDelete
  21. La multi ani! foarte frumoase imaginile si cuvintele :)

    ReplyDelete
  22. Beautiful skirt!


    http://nekinovi-klinci.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Oh, so cute!
    I love the skirt, it has wonderful color!

    ReplyDelete
  24. Foarte frumos scris! La mulți ani fiului tău! Are o mamă grozavă! :)

    Îmi place mult fusta ta și locația aleasă pentru fotografii!

    ReplyDelete
  25. Ce frumos:D La multi ani.:D Esti o mamica foarte chic!

    ReplyDelete
  26. foarte frumos lookul tau,dar culorile nici nu mai zis..le ador!
    http://myabeschieri.blogspot.it/

    ReplyDelete
  27. super articol! sa va traiasca!!

    si fusta e faine rau :)

    noissapym.blogspot.ro

    ReplyDelete
  28. Sa iti traiasca minunataia de baiat!Esti o norocoasa!!!Imi place in inima fusta ta, este magnifica, m-am tot uitat dar nu vad sa scrie marca.

    ReplyDelete