Wednesday 29 May 2013

That skirt...

I remember 4 months ago, when I bought this skirt, I was very enthusiastic about it. I had another skirt in mind and I wanted badly to create an outfit with a similar one, because I surely wasn't going to pay 481 euros on that one. What could possible justify such a huge price?

Once again I find myself promoting the idea that style and sense of fashion have nothing to do with money. Would you believe me if I told you my skirt was only 5 euros (bought at 50% off)?

Now that you know it cost so little, do you see me differently, do you think less of me? If your answer is YES, you are definitely a snob and you should press the close button of the browser and never come back because we certainly don't have anything in common.  If your answer is NO, you are definitely my kind of person and I advise you to stick around because I promise you won't regret it.

P.S. I want to show my public gratitude to some special girls who managed to make my days better: Felicia, Saci, Anamaria, Georgiana, Debb. Because of people like you, blogging will remain an activity worth keep on doing.


Top :: Bershka via miniPrix | Skirt :: via miniPrix | Sandals :: ASOS 
Necklace :: Local store | Clutch :: Unknown brand | Sunglasses :: New Yorker

 






Îmi amintesc acum 4 luni, când mi-am achiziționat această fustă, că am fost foarte entuziasmată. Rămăsesem cu gândul la o altă fustă şi-mi doream să creez o ținută cu o fustă similară pentru că în niciun caz nu aş fi dat 481 de euro pe aceea. Ce-ar putea oare să justifice prețul acesta imens?

Încă odată mă regăsesc promovând ideea că stilul şi simţul modei nu au legătură cu banii. M-ați crede dacă v-aş spune că fusta mea a costat doar 5 euro, cumpărată la 50% reducere?

Acum că știți că a costat atât de puțin, mă vedeți diferit, mă desconsiderati în vreun fel? Dacă răspunsul este DA, cu siguranță ești un snob şi ar trebui să apeşi butonul de închidere şi să nu mai revii pe acest blog pentru că nu avem prea multe în comun. Dacă răspunsul este NU, cu siguranță ești genul meu de persoană şi te sfătuiesc să rămâi prin preajmă pentru că te asigur că nu vei regreta.

P.S. Doresc să transmit gratitudinea mea publică unor fete speciale, care au reuşit să-mi facă zilele mai bune: Felicia, Saci, Anamaria, Georgiana, Deeb. Datorită oamenilor ca voi, bloggingul va rămâne o activitate ce merită să fie făcută.

26 comments:

  1. Cat de mult imi place tinuta aceasta, arati atat de feminina! Fusta este cu adevarat deosebita, mi-ar placea sa incerc si eu una asemanatoare, oare m-ar avantaja?!

    ReplyDelete
  2. Fusta arata minunat indiferent de pretul ei.Cred ca pana la urma persoana care o poarta si atitudinea fac mai mult decat hainele in sine si pret..poti fi imbracat si de la sh si daca stii cum sa le abordezi, vei arata fashion :D no matter what.
    Pupici!

    ReplyDelete
  3. Ai mare dreptate! Te poti imbraca frumos si poti construi tinute minunate cu haine la preturi normale. Din pacate, atat la noi cat si peste tot, sunt apreciate hainele scumpe si nu neaparat frumusetea unei tinute, nu prea mai conteaza daca hainele alea se potrivesc, important e ca sunt foarte scumpe. Oricum, e foarte frumoasa tinuta, imi plac la nebunie fusta si colierul si imi place ca mereu ne dai si variante de unde se pot cumpara.

    Pupici!
    Julie

    The Lovely Darlings

    ReplyDelete
  4. este foarte frumoasa... si pantofiii...mmm...:)

    ReplyDelete
  5. Nu conteaza cat costa haina pe care o porti, ci cum te face sa te simti... poti da pe ea 500 de euro si sa te simti simpla... poti sa dai 5 euro si sa te simti nepretuita ;) Banii vin si pleaca, important e ce reusesti sa cumperi cu ei... o simpla carpa, sau un sentiment.

    ReplyDelete
  6. Nu stam in pretul unui obiect vestimentar ci in felul cum acel obiect te face sa te simti ... de milioane :) De exemplu, port cu placere o bluza din voal cu animal print si adesea sunt intrebata de unde o am. Cand le spun ca dintr-un magazin no name si ca am luat-o la pretul de 20 RON, unele stramba din nas, altele se minuneaza ca am gasit o asemenea piesa acolo.

    ReplyDelete
  7. In weekend am vazut un reportaj despre viata "grea" a unei sotii de milionar. N-am sa ma refer la faptul ca, desi neavand un job sau o preocupatie utila, nu avea grija de copii, dar am sa ma refer la faptul ca: avea doar haine,genti,bijuterii de firma si arata, ca un clovn imbracata, fara logica, bun-gust, nimic.
    In schimb Blair Eadie, arata impecabil in majoritatea outfiturilor, asta pana cand vad pretul outfitului, care mie, personal, mi se pare extrem de ridicat.
    Si da,ca si tine, consider ca nu pretului hainelor si accesoriilor conteaza ci felul in care sunt purtate, iar tu esti un exemplu in aceasta directie.

    ReplyDelete
  8. Esti o mamica super sexy si cu asta am spus tot! :)

    ReplyDelete
  9. Really awesome girl!!!
    Come back soon to visit me on Cosa Mi Metto???

    ReplyDelete
  10. Draga mea, am spus wow din mai multe motive citind postarea ta!
    Le voi enumera in ordine aleatorie: tu arati fenomenal (fusta e minunata - nu conteaza nici cat negru sub unghie pretul sau, ar fi culmea sa ne schimbam parerea aflandu-l, stii sa faci cumparaturi in mod inteligent; e o combinatie extrem de echilibrata de sexy si decent in intreaga tinuta, imi plac la nebunie accesoriile alese, imi place nuanta lacului de pe unghii); fotografiile sunt grozave, spectaculoase (felicitari atat modelului, cat si fotografului!); mi-ai atins corzi sensibile cu mesajul din P.S.. Iti multumesc la randul meu pentru ca esti, pentru ca esti asa cum esti, pentru ca ne inspiri mereu!:)

    Pupici, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  11. Arati absolut impecabil :) iar fusta e divina, prea putina importanta are pretul ei. Si eu sunt de parere ca se pot crea tinute perfecte cu bani putini, la fel de bine cum se pot crea catastrofe vestimentare cu mult-prea multi bani investiti. In final totul tine de gust si de stil :)

    ReplyDelete
  12. love your cute skirt!!!!

    ReplyDelete
  13. Colierul este o piesa de rezistenta, ofera pretiozitate oricarei tinute. Fusta am admirat-o de la inceput si am vazut potentialul din ea, iar tu i-ai evidentiat frumusetea cu usurinta. Nu ma intereseaza pretul, conteaza sa stiu daca mi-l permit, in nici un caz nu-i scade ratingul daca e mai ieftina decat pare.
    xo

    ReplyDelete
  14. Apreciez foarte mult sinceritatea ta, si faptul ca poti sa creezi niste look-uri asa "scumpe" cu lucrusoare asa ieftine! Bravo

    ReplyDelete
  15. Superba tinuta! m-am indragostit si eu de mini prix, gasesti adevarate comori ;)

    ReplyDelete
  16. Super dragut look-ul tau!
    :D
    Fusta e magnifica.

    ReplyDelete
  17. Imi place fusta, ca deobicei esti o prezenta placuta.

    ReplyDelete
  18. E super draguta fusta! Merge si cu o camasa din denim. Eu una, pun la orice o camasa din denim. Si guess what!? De fiecare data arata altfel! :)
    www.featherinashoe.com

    ReplyDelete
  19. Crede-ma ca nici eu nu prea inteleg preturile astronomice si clar ca si eu sunt adepta achizitionarii de produse la pret mic (cat timp au si calitate, a nu se intelege chestii din supraelastic si impopotanate inutil, chestii de bazar etc) Fusta este adorabila, am mai zis, imprimeul il ador , imi pare rau doar ca nu mi-am luat si eu cand mai era in stoc! :( Super tinuta si super postarea;)

    ReplyDelete
  20. Imi place la nebunie fusta mai ales ca galbenul este una dintr culorile mele preferate <3 iar colierul- no comment= love it!
    SandraB.ro

    ReplyDelete
  21. Imi place totul in aceasta tinuta, colierul cat si fusta sunt superbe; sunt perfect de acord cu tine in ce priveste stilul pe bani putini, iar despre miniprix daca ai timp si rabdare gasesti minunatii, te pup
    http://loving-evelyn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  22. love the skirt! ^^

    http://alovelystyle.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  23. foarte frumoasa fusta!!!
    te pup

    ReplyDelete
  24. Who cares how much you spent on the skirt? You look Fantastic!!! Never worry that someone would think less of you because you don' t spend a fortune on clothes, they are narrow-minded persons with a meaningless life!

    ReplyDelete
  25. Lasand la o parte utilitatea lor in traiul zilnic si in privinta sanatatii,pentru mine banii nu inseamna nimic.Asa am privit lucrurile cand eram mica,am continuat in adolescenta si acum ca tanar adult simt la fel.Ba chiar as vedea o lume fara ei!Ar fi o lume mai buna!

    Colierul este fabulos!

    Poza in care zambesti mi se pare adorabila!

    Te pup!

    ReplyDelete
  26. superba fusta, colierul minunat!

    ReplyDelete