Thursday, 19 July 2012

D.I.Y - Bracelets

Inspired by the DIY (Do it yourself) section from honestlywtf blog, I decided to take on initiative and manufacture a set of 10-15 bracelets to wear constantly on my hand.  I'm a fashion blogger wannabe {and not just that}, so this is justified.

So, I purchased the necessary accessories from specialized websites (e.g.
ornamentea) and I got to work.
The beginning was
quite difficult, but now I'm able to show you my first three works of art.

What are the advantages of such
initiative?
First, financial. The costs for such a bracelet is around 1 euro ~ 1.22 U.S. dollars. The
manual labor is mine. I'm somewhat masochistic to do this, because my spare time is almost zero. However, I started this and I'm going to finish it.
I think that this could be an activity for girls who are currently on vacation or currently don't have a job. It requires a minimum investment and is a good opportunity to win some money, by selling them. Do not be afraid, there are many tutorials.
What are the disadvantages?
At first, the time. Until you realize what accessories you need and how to manufacture the bracelets, it takes a while. The invested time decreases proportional with the increase of experience, but is a time that if you don't have, you will remain without bracelets... so, finally, you get to buy more expensive,
already made bracelets.

 I hope you find my ideas useful. Once I get more experienced I'll show you other ones.
Inspirată de secţiunea DIY de pe blogul honestlywtf am decis să preiau iniţiativa şi să-mi fac şi eu un set de 10-15 brăţări pe care să-l port permanent la mână. Nu de alta dar sunt un fashion blogger wannabe {şi nu numai}.

Prin urmare mi-am achiziţionat accesoriile necesare de pe siteurile de specialitate şi m-am pus pe treabă. Ca să nu irosiţi timpul pe căutare, timp pe care eu deja l-am investit, dacă sunteţi din România, vi le recomand pe acestea: adalee, margele-bijuterii - au un prag minim de comandă de 25, respectiv de 30 de lei, samargelim, simoshop - nu au prag minim de comandă, iar dacă sunteţi din altă ţară un exemplu ar fi acesta: ornamentea.
Începutul a fost destul de greu, dar iată că reuşesc să vă arăt primele mele 3 opere de artă.

Care sunt avantajele acestei iniţiative?
În primul rând financiare. Costul unei astfel de brăţări este sub 5 lei. Manopera e a mea. Eu sunt oarecum masochistă că fac asta, pentru că timpul meu liber este aproape de zero. Cu toate acestea m-am apucat şi o duc până la capăt.
Consider că aceasta ar putea fi o activitate pentru fetele care sunt în vacanţă sau care momentan nu au un job. Necesită o investiţie minimă şi este o oportunitate bună de scos nişte bănuţi, în urma vânzării lor. Nu vă temeţi, tutoriale sunt o sumedenie.
Care sunt dezavantajele?
La început, timpul. Până te prinzi cam ce-ţi trebuie şi cam cum se face, durează ceva. Odată cu experimentarea, timpul scade din ce în ce mai mult, dar e un timp, pe care dacă nu îl ai, rămâi fără brăţări... Prin urmare ajungi să-ţi cumperi, mai scump, brăţări deja făcute.

Sper că v-au fost utile ideile mele. De îndată ce mă mai specializez o să vă mai arăt.

11 comments:

 1. Wow u did an amazing job! I'd love for u to check out my latest post on lace bows and strips (:

  pinklovelaugh.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ce dragut :x Din pacate la noi se gasesc mai greu materialele necesare...am cautat si eu site-uri, dar nu gasesc mereu ce vreau. Pup, congrats!:*

  ReplyDelete
 3. Wow, these look so good

  thesimpleeye.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Totally gorgeous. Love the one with the sea stars. Can´t believe it only
  cost 1 Euro. Should try to make one too :D
  xo

  glamDevils

  ReplyDelete
 5. love them...I'd never have known they are DIY.xx
  NANCIEMWAI.COM

  ReplyDelete
 6. Foarte buna ideea, imi plac micutele tale creatii, cu siguranta o sa incerc si eu, acum ca am mai mult timp liber, kisses

  ReplyDelete
 7. Arata super! Si eu sunt fana DIY!:)

  ReplyDelete
 8. great idea, I can't wait to try it myself

  http://alwand.co.uk/index.php/my-style

  ReplyDelete
 9. Si eu fac accesorii si e tare placut.Din pacate in Romania,orice merge prost.Oamenii cu idei,oamenii care vor sa invete si sa faca o afacere nu sunt incurajati.Roamanii au o mentalitate ciudata si inchisa.


  Foarte dragute bratarile!

  Te pup!

  ReplyDelete