Tuesday 18 February 2014

Trend alert - ripped jeans

Ripped jeans became a popular trend in the 80's. Now, 24 years later, they are still a popular trend...
It was a time in my life when I didn't have the courage to wear such jeans because I believed that they didn't represent me. Now, I have 5 pairs of ripped jeans (long and short) and I would wear them every day, if I could.
They are so versatile and can be included in so many combinations... after all, they are jeans.

How do you feel about wearing them? Are you afraid people might think less of you if you wear ripped jeans?

Blair Eadie - find similar via mango.comBlair Eadie - find similar via miniPrix.ro

Am avut un profesor de chimie în liceu care era foarte exigent. Era genul de profesor la a cărui oră nu aveai curaj să te duci prea extravagant îmbrăcată, machiată sau accesorizată. Așa se face că omul a observat într-o zi că mi-am potrivit machiajul cu unghiile albastre. Prin urmare a considerat oportun să mă aculte la lecție. Evident că nu m-a prins în offside căci dintotdeauna am fost în top 3 tocilarii clasei, dar gestul în sine sunt sigură că nu vă este străin.

Ce vreau să spun de fapt? Vreau să spun că "Nu contează cât de lung am părul, important e cât și cum gândesc". Și acest lucru a fost valabil atunci și e la fel de valabil și acum, când poate nu-mi mai fac unghii albastre, dar în schimb port jeanși rupți.

Eu îmi dau seama că o persoană care poartă o astfel de pereche de jeans, se poate să aibă și o latură rebelă în caracterul său, dar atât timp cât  rebeliunea sa se manifestă doar la acest nivel, eu zic că totul e în regulă. Nu-i așa?

Zilele în care port jeanșii rupți sunt presărate cu fel și fel de glume și glumițe... Lucia, ce look sauvage ai azi... sau Trebuie să-i mărim salariul fetei ăsteia, să-și permită și ea o pereche de jeanși nerupți... sau Te-au atacat cumva câinii?...  :-) Glumele nu mă deranjează, din contră, uneori le alimentez pentru că nu m-ar ajuta cu nimic să fac contrariul. Eu sunt aceeași persoană indiferent că îmbrac un deux piece sobru (taior și fustă), fie că port o pereche de jeanși rupți.

Voi ce părere aveți despre acest subiect? Aveți prejudecăți? Purtați genul acesta de jeans?

16 comments:

  1. imi plac :)
    mai port din cand in cand, acum cu vremea asta rece mai rarut.
    imi plac mai mult cei "rupti" mai finut asa:))
    cred ca cei cu gaurile alea la genunchi sunt totusi putin... incomozi:)
    te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cei cu găurile la genunchi, din experiența mea, sunt mai comozi așa pentru că oferă o lejeritate mai mare la flexarea genunchiului.

      Delete
  2. ohhh, imi plac la nebunie!!! Din nefericire, acum nu am nici o pereche, dar mi-ai dat de gandit...cine stie? poate deschid un wishlist :) Tu esti frumoasa, rebela si unica...indiferent ce pui pe tine ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu te-aș vedea cu niște boyfriend jeans, rupți ușor... :D. Cred că ai fi foarte cool!

      Delete
  3. Mie-mi plac tare mult acesti jeansi, numai sa nu fie foarte rupti. Mi se par foarte versatili, pot fi purtati casual cat si elegant, important este sa te simti bine in ei.

    ReplyDelete
  4. Nu port genul acesta de jeans si tu m-ai determinat sa ma intreb de ce (avand in vedere ca ii admir chiar la alte persoane)! Probabil nu am descoperit acea latura rebela; daca exista, ar fi cazul sa apara - cred ca n-ar fi potrivit sa iasa la suprafata tocmai la varsta a 3-a! :)))

    Imi plac cele mai multe dintre sugestiile oferite prin selectia foto! :D
    Pupici, cu drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Referitor la profesori, ma tem ca inca se intampla astfel (fireste, la unii dintre acestia) si e-asa de aiurea!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce tare ai fost! M-am amuzat cu soțul meu pe seama comentariului tău, deși o precizare aș vrea să fac.
      Ești în floarea vârstei și dacă nu ai repeta tu mereu ce vârstă ai, eu mai mult de 28 nu ți-aș da! Jur!

      Delete
    2. Spun clar si concis: ♥ !!!

      Delete
  5. Imi plac si-i port des, cand am chef sa ma transform intr-o fata rea! :)) Glumesc! Asa e, ramanem la fel, indiferent de cum ne imbracam. Nu ma intereseaza cum ma catalogheaza oamenii, eu stiu cum sunt, cei din jurul meu ma stiu si ei, asa ca n-am de ce sa ma stresez cu parerile unor superficiali!

    ReplyDelete
  6. am si eu si ii pord des, am doua perechi una dintre ele este foarte rupta dar ii ador,

    ReplyDelete
  7. Am purtat intotdeauna jeansi rupti, indiferent de trend. La mine in garderoba sunt nelipsiti!
    Pupici!

    www.piecesofsoul.com

    ReplyDelete
  8. Cand ma gandesc ca in urma cu vreo 2 ani nici nu vroiam sa aud de ei. E drept ca si acum detin doar o pereche dar au fost o investitie buna si faptul ca i-am prins si la reducere m-a bucurat si mai tare.

    ReplyDelete
  9. Nu am avut niciodată o astfel de pereche de jeanși, dar parcă începe să mă tenteze. Mi-ar plăcea una similară cu cea din prima fotografie. Restul nu sunt tocmai pe placul meu ^^

    ReplyDelete
  10. Mai mult imi plac cei "intregi", more classy pentru mine, inca nu am gasit acea pereche.

    ReplyDelete