Wednesday 31 July 2013

Like, Love, Need, Want

Like - I have just discovered this website with leather handmade accessories. I don't know why, but I developed a big passion for handmade... Maybe it's because since we started the Inspired by Zadin project I became more aware of the necessary effort to design unique things for special people.

Love - Although it's been a year since I bought my DSLR I must admit I still feel love whenever I have it in my hands or whenever is looking towards me... :-)
This might be the best investment I have ever made. Don't think of starting a fashion blog if you don't have one.

Need - Believe it or not, I don't have in my wardrobe a good old pair of Converse sneakers. Luckily I found this cool place where to buy such a pair.

Want - I recently bought a white top. I like it very much and it was a real bargain but I can't wear it without this type of bra, which by the way looks really awesome.


 Like | Love | Need | Want

Like - Am descoperit acest site, cu accesorii din piele, lucrate manual. Nu știu de ce, dar am dezvoltat o pasiune mare pentru lucruri făcute manual ... Poate pentru că de când am început proiectul Inspired by Zadin am devenit mai conștientă de efortul necesar pentru a proiecta lucruri unice pentru oameni speciali. 

Love - Deși a trecut un an de când am cumpărat DSLR-ul Trebuie să recunosc că încă mai simt dragoste ori de câte ori îl am în mâinile mele sau ori de câte ori se uită spre mine ... :-)
Acest lucru ar putea fi cea mai bună investiție pe care am făcut-o vreodată.  

Să nu vă gândiți să începeți un blog de ​​modă, dacă nu aveți unul. 

Need - Fie că mă credeți sau nu, nu am în garderoba mea o pereche de încălțări sport, Converse. Din fericire am găsit acest loc tare de unde cumpăr o astfel de pereche.

Want - Am cumpărat recent un top alb ușor transparent. Îmi place foarte mult și a fost un adevărat chilipir, dar nu-l pot purta fără acest tip de sutien, care, apropo, arată minunat.

10 comments:

  1. Nikon....hmmm love it too. Si eu il folosesc cu mare drag. Converse... nici eu nu am. Eu anul acesta mi-am achizitionat de pe asos doua sutiene de acel gen de la Wonderbra. Si le ador pur si simplu. Se muleaza perfect pe corp. Pot sa fac si bungee jumping si tot nu-l pierd.

    ReplyDelete
  2. Eu am un Nikon D5200, intr-adevar, e alta viata un DSLR...
    Si eu vreau Conversi

    http://diana.doubleweb.ro/summer-wind/

    ReplyDelete
  3. De ceva timp imi doresc un DSLR si sper ca vara aceasta sa achizitionez unul. Intr-adevar , e o investitie a naibii de buna.

    Legat de chestiile handmade , tot timpul am avut un respect pentru oamenii care creeaza. Desi nu am niciun talent in asa ceva si sunt foarte neindemanatica , pot sa apreciez munca depusa in realizarea diferitelor accesorii , haine si nu numai.

    Tenesii nu ma incanta prea tare , poate pentru ca nu-s adepta unui stil tocmai sportiv. Ce-i drept , uneori sunt necesari.

    Te pup si o zi frumoasa!!

    ReplyDelete
  4. Nici eu nu am Converse.
    Cand oare voi reusi eu sa iau un aparat foto de acest gen?
    Sutienul acela...want it too!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thouhgts

    ReplyDelete
  5. Rubrica aceasta mi s epare foarte foarte tare, ti-am mai zis?

    ReplyDelete
  6. si eu as avea nevoie exact de acei tenisi...daca nu am avut noroc cu cei de pe zorile :)

    ReplyDelete
  7. Chiar acum cateva ore ma gandeam ca nu am nici o pereche de tenesi / pantofi sport in garderoba. Nici un trening. Si ca, desi nu-mi plac si nu am rabdare sa stau sa cutreier magazinele in cautarea lor, trebuie sa ma mobilizez si sa imi cumpar. Vine vremea de-o drumetie si eu n-am cu ce sa ma incalt. Ca de imbracat gasesc lejer altceva.

    ReplyDelete
  8. Sotul meu e cel mai mare fan al tenisilor Converse... Eu nu chiar... Si cred ca din cauza ca el a dus la extrem acest trend (ii purta si iarna) :))

    ReplyDelete
  9. need un Nikon și acel sutien. Interesantă ideea de postare !

    ReplyDelete