Monday 3 June 2013

Like, Love, Need, Want

Like - bicycle chair for kids. Me and my husband love to ride the bicycle. Since our son is too small to ride at the same rhythm with us, the chair is the best solution.
Love - sandals. Words can't express how I feel about these sandals. 
Need - solar protection cream, SPF15. In less than 3 weeks we are planning a weekend getaway to the Black Sea and I don't want to get sun burned.
Want - dish washing machine. Is there someone who likes to wash the dishes? I didn't think so... Luckily I have a loving husband who often spares me, but I'm a loving wife too and I really think we should make an effort and buy one...



Like - scaun de bicicletă pentru copii. Eu și cu soțul meu adorăm să ne plimbăm cu bicicleta. Și pentru că fiul nostru este prea mic să pedaleze în același ritm cu noi, aceasta pare a fi cea mai bună soluție.
Love - sandale. Nu pot exprima în cuvinte ce simt când mă uit la aceste sandale. 
Need - cremă pentru protecție solară, SPF 15. În mai puțin de 3 săptămâni plănuim o escapadă de weekend la mare și nu vreau să fac arsuri.
Want - mașină de spălat vase. Este cineva căruia îi place să spele vase? Mă gândeam eu... Noroc că am un soț iubitor care mă scutește adesea, dar și eu sunt o soție iubitoare și cred că ar trebui să facem un efort să cumpărăm una...

20 comments:

  1. Like- este foarte practic si caloriile arse sunt mai multe. 2 iepuri dintr-un foc

    Love- uite cum bagi tu funia in casa spanzuratului. Si 29lei. :-((

    Need- SPF doar 15? Trebuie sa rad amintindu-mi de a mea jumatate. S-a dat cu crema doar pe burta,piept si maini(refuzand politicos intentia mea de al da cu crema si pe spate) in concluzie:seara era in degradeuri si a dormit pe burta.De atunci sunt mereu solicitata sa ajut.

    Want- cea mai buna investitie ever! Dupa masina de spalat rufe, blender, cafetiera, samd. Daca,doamne-fereste am pana de curent:sunt terminata!

    ReplyDelete
  2. Minunate sandalele!:)
    Spala si sotul meu vasele, in marea majoritate a timpului si mai spune si ca-l relaxeaza aceasta activitate - lucky me!
    Si eu am nevoie de lotiune cu SPF.

    Pupici, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  3. :)) mi-a placut foarte mult suportul pe care il oferi tu ca o sotie iubitoare ce esti: sa faci un efort si sa luati o masina de spalat vase! Mi-ai facut seara mai frumoasa, merci!

    www.the--street.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Iti confirm ca masina de spalat vase este cea mai buna investitie. Atata doar ca iti decoloreaza si pateaza toate paharele vopsite si nici o farfurie nu mai arata bine dupa 4 ani si jumatate de cand o avem. Cred ca detergentii folositi sunt prea puternici si desi scrie pe vase ca se pot spala la masina totusi nu mai sunt ca la inceput.

    ReplyDelete
  5. mai stiu pe cineva in preajma mea care ma bate la cap cu masina de spalat vase :)...fiica-mea !!!

    ReplyDelete
  6. Sandalele sunt absolut superbe! Genul de sandale care merg la o rochie mai speciala care in mod normal ar impune tocuri.
    Mi-au luat ochii, superbe!

    ReplyDelete
  7. Eu as merge mai degraba pe un SPF 50, pentru a fi sigura ca sunt protejata pe cat de mult posibil de razele soarelui.
    In ceea ce priveste masina de spalat vase, cel putin acum, cat suntem numai noi 2, nu prea ii vad rostul, pentru ca noi spalam orice vas imediat dupa ce-l folosim, n-are cand sa se adune suficiente vase pentru a porni masina de spalat vase.

    ReplyDelete
  8. Paris and the Black Sea!!! Now I'm really jealous ;-)
    The sandals look super cute. I have seen a similar pair at Zara on sale but it so cold over here that I wasn't in the mood to try them on. It's really cool that your sis is in Germany. Hope she's having a great time. Any place close to mine?

    xx

    ReplyDelete
  9. Iti recomand cel putin spf 30. Din aceleasi motive ca si Flori nu as cumpara o masina de spalat vase, cumnatei mele care are un copil ca si tine, da ii este foarte utila pentru ca munceste si in weekend.

    ReplyDelete
  10. Oh, da, masina de spalat vase...un vis spulberat de lipsa de spatiu din bucatarie :)) Dar cred ca in curand o sa imi iau una chiar de trebuie sa dorm cu ea in pat! Prietenul meu se crede Master Chef si ghici cine spala vasele?!? :P

    Sandalele sunt minunate!

    Te imbratisez cu drag!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  11. bestiali pantofiorii!! ii vreau si eu :*

    ReplyDelete
  12. Uuuu, sanaalutele sunt f faine.

    ReplyDelete
  13. Chiar frumoase sandalele!

    CAnd sunt prin vreun parc admir si zambesc cand vad familii cu copilul in spate,pe scaunel.

    Masina de spalat vase ar fi utila dar este prea scumpa si nici nu avem unde sa o strecuram.oricum mie imi place sa spal vasele,ma relaxeaza.Nu potspune acelasi lucru despre iubitul meu :))

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. Cat este de tare rubrica asta! Felicitari!

    ReplyDelete