Tuesday 30 December 2014

31

Acum aproape trei luni am spus: timpul este preţios, pierdeţi-l cu chibzuinţă... Se pare că mi-a fost fatidică această afirmaţie. :)
Am zis că nu voi renunţa la blog şi se pare că am făcut şi aceasta... Nu am vrut, dar aşa a fost să fie, căci în viaţă se pare că eu nu le pot avea pe toate. Eu am aspirat să le am pe toate, dar din păcate mi-am dat seama că este imposibil.
Nu regret nimic, am trăit fiecare minut din ultimele trei luni, cum n-am trăit ultimii 5 ani din viaţa mea.
Am făcut multe greşeli, am învăţat multe lucruri, am plâns, am râs... iar acum că trag linie... nu regret şi nu aş schimba absolut nimic.
Sunt sănătoasă, am multe... încă nu ştiu dacă am ceea ce îmi doream... cred că sunt blestemată să fiu permanent nemulţumită de ceea ce am şi ceea ce fac...  dar şi-aşa mă consider un om bogat. Filosofică... perfecţionistă... nu mă dezic. :)

Vă doresc tuturor să trăiţi un 2015 aşa cum vă pofteşte mintea şi sufletul... şi să nu uitaţi vreodată că timpul chiar este preţios... deci... aveţi grijă să-l pierdeţi cu chibzuinţă...

Vă pup şi vă îmbrăţişez cu mare drag... Sper că v-a fost dor de mine...

Coat :: via SportsDirect | Jeans :: H&M | Bag :: Mango | Boots :: Mango



18 comments:

  1. Mare dor, om frumos!
    Ma regasesc in cuvintele tale privind propria persoana. Si eu vreau mai mult si uneori cred ca intind coarda mai mult decat e necesar dar in acelasi timp ma consider un om bogat. Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat si pentru puterea de a obtine ce a fost prioritar pe lista.
    Un 2015 asa cum iti doresti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă înclin. Aşa să fie pentru amândouă, dragă A.

      Delete
  2. Iti doresc ca 2015 sa te duca pe drumul pe care vrei sa mergi! La multi ani!

    ReplyDelete
  3. mi/a fost dor de tine si de scrierile tale, te citesc cu drag si ma bucur ori de cate ori revii la noi, cititorii, printre randuri, cu litere frumoase. iti doresc multa dragoste, pt. ca dragostea le acopera pe toate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, Maria. Love is all... nu te contrazic... deci să fie cât mai multă în 2015.

      Delete
  4. La multi ani, Lucia! Sa ai parte de sanatate, idei frumoase si putere, ca sa le pui in practica!
    N-am stiut ca impartim aceeasi zodie :)
    E clar ca nu poti avea totul in viata, dar macar sa ai ce e mai important, si aici fiecare isi stabileste prioritatile. Eu, dupa ce l-am avut pe Varro, mi-am dat seama ca el e prioritatea mea, pt ca am incercat sa revin la viata mea de dinainte, insa n-am putut sa traiesc cu ideea ca mi-l creste altcineva, acum cat e crud, si absoarbe totul ca un burete, am ales sa absoarba de la mine, decat de la un strain.
    Desi la inceput am avut impresia ca imi pierd viata, acum am certitudinea ca am castigat ceva de o valoare inestimabila, timpul petrecut alaturi de el, imi va ramane vesnic intiparit in suflet!

    Asta e ce am ales eu si sunt fericita, sper din tot sufletul sa fii si tu la fel, cu alegerile tale!
    Sa ai un an 2015, asa cum il visezi!

    Arati foarte bine, parca intineresti!

    www.piecesofsoul.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu ştiam că suntem amândouă capricorni. :D
      Mă bucur să citesc că Varro îţi aduce împlinirea sufletească pe care ţi-o doreşti. Este cât se poate de normal şi frumos.

      Să avem un 2015 aşa cum visăm!

      Delete
  5. Lucia, ma bucur sa te revad! Mie mi-ai lipsit si tu stii asta! Iti doresc sa fii fericita, sanatoasa si implinita! Pentru mine e ceva normal sa-ti doresti mereu mai mult pentru ca asa evoluezi. Te pup si sper sa ai un an nou mai bun! Georgiana Brindusoiu (Istrate)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, Georgiana. Îţi întorc fiecare urare înzecit. Să avem un an nou cât mai bun!

      Delete
  6. La multi ani draga Lucia, si fie ca 2015 sa fie asa cum ti-l doresti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La mulţi ani! Mulţumesc Victoria, asemenea şi ţie!

      Delete
  7. :) Esti tu, Lucia, tu insati! Iar eu una... te consider o persoana extraordinara si sunt convinsa ca nu-s singura care are opinia asta!
    Uuff... ma bag unde nu-mi fierbe oala, stiu, stiu, dar eu tot cred ca tu le poti face pe toate! Adica pe toate, inclusiv partea asta cu blogging-ul! Insa tu stii cel mai bine care ti-e ordinea prioritatilor si respect aceasta decizie! Ca scrii au ba, ca scrii o data la jumatate de an, o data pe saptamana sau o data la doi ani, pentru mine ramai : Lucia!
    An Nou bun si frumos, asa cum il doresc mintea si inima ta!

    Te imbratisez cu dor!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc pentu aceste cuvinte, le simt ca pe o încurajare, iar încurajările sunt bine-venite oricând. :)
      Sunt genul de persoană căreia nu-i place să facă un lucru dacă nu îl face bine... acest aspect coroborat cu faptul că ziua are în continuare doar 24 de ore m-au determinat să fac pauza.
      Mă bucur că vacanţa mi-a dat prilejul să revin, a fost realmente o bucurie... nu ştiu ce va urma de săptămâna viitoare, dar îmi doresc foarte mult ca timpul să fie blând cu mine şi să-mi dea posibilitatea să mă bucur şi de pasiunile mele, nu doar de muncă.

      Îţi urez să ai un mai bun ca toţi ceilalţi care au trecut până acum şi cu sănătate să ajungem să ne urăm şi la anul viitor.

      Te îmbrăţişez cu multă căldură şi să ştii că chiar dacă nu-ţi scriu te urmăresc cu foarte mare drag.

      Delete
    2. Cu drag! Sunt spuse in mod sincer, din inima! :)
      Pot intelege perfect ceea ce spui, la fel simt si gandesc si eu! Pe de alta parte, stiu ca exista, totusi, cale de mijloc - chiar daca noi am dori sa mergem cu 100 km/h si cu rezultate perfecte in toate!

      Asa sa fie, dupa cum bine spui, draga mea Lucia!
      Calda imbratisare si multumiri din sufletel bucuros pentru o astfel de confirmare - inseamna mult pentru mine! :)

      Delete
  8. veronica picioroaga4 January 2015 at 13:10

    "Fericirea e sa stii sa iti doresti ceea ce ai deja ." Sf Augustin
    de multe ori uitam asta..si ne pierdem in vise ..timpul trece..ce ce bun toate..daca nu suntem fericiti in fiecare zi ? Daca nu gasim frumusetea in toate lucrurile simple..!?! Eu d efapt am vb mai mult de mine aici , draga Lucia .....dar nu-i asa ca e fain citatul? :-P

    ReplyDelete
  9. sa fii sanatoasa!!! Ai ramas la fel de frumoasa, asa ca sunt sigura ca esti bine si faci ceea ce iti place; se citeste pe chipul tau! Sacrificii facem toti, daca vrem sa ne fie MAI bine SI daca vrem SA SCHIMBAM ceva! Iti doresc tot binele din lume, draga prietena si sa ai parte de tot ce iti doresti in noul an! LA MULTI ANI, LUCIA! LA MULTI ANI ZADIN!!!

    ReplyDelete
  10. La multi ani draga mea! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti tu mai frumos sa se implineasca!
    http://talis.ro/blog/tendinte-pentru-2015-cum-ne-adaptam-garderoba-la-noul-an/

    ReplyDelete