Thursday 6 February 2014

Trend alert - rain boots (En&Ro)

If you are a follower on Facebook then you already know that I recently bought a pair of rain boots. This post was very popular and I was thrilled to discover that you like them so much.
I will soon show you my way of styling rain boots, but until then I decided to gather some inspiration on how bloggers usually style them. I hope you like my selection.


Dacă mă urmăriți pe Facebook ați aflat deja că mi-am achiziționat o pereche de cizme de cauciuc cu care intenționez să înfrunt marea topire. Postarea a fost virală și am fost încântată să descoper că vă plac atât de tare.
Evident că intenționez să vă arăt cum le voi purta eu, dar până atunci am zis că ar fi bine să culeg puțină inspirație cu privire la modul în care acestea se poartă în genere. Sper să vă placă selecția mea.

P.S. Habar nu am avut până acum că atâtea siteuri românești comercializează cizme de cauciuc. :D

8. otter.ro | 9. b-mall.ro | 10. mycloset.ro | 11. comodo.ro | 12. otter.ro | 13. depurtat.ro | 14. decathlon.ro
 

29 comments:

  1. Ai un model extraordinar in viata (si ma refer la Mrs Blair ) si ma incanta ca te inspira si ca te regasesti intr-o femeie la fel de frumoasa si delicata ca si tine! Preferatele mele din colajul tau sunt 1, 11 si 13. Abia astept sa te vad intr-o viitoare postare cu noile tale "rain boots"; in orice caz, marea topire cred ca se apropie, asa ca o sa iti prinda tare bine!
    Si eu m-as uita dupa un 35 (masura!) si poate am sanse pe vreun site; i-am cautat celei mici, sa fie si ea in trend, dar fiindca seamana cu mama-sa si poarta deocamdata marimea 20, nu i-am gasit!
    Sa le porti sanatoasa , draga mea! Asteptam poze!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ştii cum se spune... esenţele tari în sticluţe mici se ţin.

      Delete
    2. Nadia a exprimat si opinia mea :) O urmaresc de ceva vreme pe Blair cu minunatele Hunter ;)

      Delete
  2. Sunt foarte dragute cele pe care le-ai cumparat! Sa le porti sanatoasa si la cat mai multe postari cu ele :)
    Mereu mi-au placut cizmele de cauciuc. Sunt si fashion dar si practice pentru cei care nu reusesc sa ocoleasca micile balti hahaha!

    ReplyDelete
  3. Cred ca sunt tare indragite cizmele astea, din moment ce toata lumea le vinde. Intr-adevar,sunt tare practice, mai ales pe o vreme ca asta, caci incaltamintea din piele se deterioreaza destul de rau de la zapada si sarea aruncata pe strazi. Multumesc pt post, asa am mai aflat si eu ce site-uri romanesti mai sunt si ce vand :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că în afară sunt mai îndrăgite decât la noi, cel puţin în ţinutele elegante...
      Din cauză că sunt foarte apreciate la ţară, oamenii de la oraş îşi formează prejudecăţi şi nu le mai cumpără...

      Delete
  4. Ale mele sunt un soi de struto-camila, intre biker si rain boots, ca acestea, dar negre: http://www.depurtat.ro/cumpara/cizme-salve-khaki-7099625
    La acel moment, doream o pereche de biker boots si nu mi-am dat seama din poza ca au partea inferioara din cauciuc, nici nu era precizat. Totusi, nu pot spune ca m-a deranjat prea tare acest aspect. Oricum, sunt in afara zonei mele de comfort cu atatea tinte pe ele. :))
    Imi plac sugestiile tale si ma voi inspira din ele, dar nu sunt singura ca cizmele despre care vorbeam mai sus s-ar potrivi. Mai vedem. :)
    Astept si tinutele tale. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De purtat am reuşit să port cizmele, dar nu am reuşit să fac şi fotografii. Ceaţa a fost împotrivă. :(
      Nu-i bai... o să reuşesc eu.
      Ar fi tare să ne arăţi şi tu o combinaţie cu ale tale :D.

      Delete
  5. Mie mi plac 2, 5, 8 si 13.
    Zicea cineva ca ar fi de purtat pe vremea asta. Nu prea cred, cel putin daca e frig sigur iti ingheata picioarele in ele.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi plac cele cu numarul 13 sau mai bine zis doar cele.Chiar daca cele cu numarul 4 si 6 sunt super haioase si pozitive, nu cred sa-mi fie vreodata pe wish-list.

      Delete
    2. Gusturile nu se discută... clar...

      Delete
    3. Asa este si pe cat de categorica par, parca vad ca-n curand imi cumpar! Stii cum e? Eu-n general n-am nevoi, pana nu intru la tine pe blog! :-))

      Delete
  6. Love all the photos of the wellies

    www.highheelsandtutus.com

    ReplyDelete
  7. 1 si 10 sunt cele mai pe gustul meu, doar ca la 1 le-as scoate tot si le-as purta doar cu tinte, mi se pare de ajuns :)
    Foarte cool combinatiile alese drept model, am inceput si eu sa o urmaresc pe Blair, am impresia ca tot datorita tie, so... thanks!! Sa porti cu placere cizmulitele, stilul e la tine ;) Te pup!

    ReplyDelete
  8. Ohh, ce de ispite!!! Foarte multe sunt pe gustul meu...Imi plac cele lungi, inalte; nu cele scurte, ma trimit cu gandul la...ooppss, gumari! :)) Stii ce sunt gumarii?

    De-abia astept sa vad propunerile tale de tinute! :)

    Pupici, draga mea Lucia!
    Sa ai weekend dupa dorinta!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum să nu ştiu? Mi-am petrecut mare parte din copilărie la ţară... Gumari, galoşi... tot neamul.

      Delete
  9. Eu nu sunt mare fana a cizmelor de cauciuc dar modelul cumparat de tine este foarte cool si imi plac si unele din aceasta postare. Cine stie in viitor probabil o sa-mi achizitionez si eu una :)

    ReplyDelete
  10. Mie nu mi-au placut niciodata in mod special. Nu am fost tentata sa imi cumpar desi prietenele mele isi cumpara ba simple negre, ba cu imprimeu de leopard, ba si ba. Dar vazusem pe strada la o fata extrem de frumusica o pereche de botine de ploaie. Nu te protejeaza ele de nimic cand baltile in Cluj sunt la tot pasul insa erau asa frumos lucrate, asemanatoare cu modelul nr 8 prezentat de tine. De atunci am stat pe ganduri si am inceput sa le vad cu alt ochi.

    ReplyDelete
  11. Eu ador cizmele de cauciuc si ale tale sunt foarte chic. Sunt stramte pe gamba si vin foarte bine cu fuste largi. Si eu am o pereche de vreo 3 ani. Le-as purta numai pe ele caci vin bine in multe combinatii, dar merg doar pe vreme calduta.

    ReplyDelete
  12. Ador cizmele de cauciuc. Mi-am dorit asa mult o pereche cand a inceput moda, incat mama mi-a luat o pereche insa un numar mai mare. :)) Le port si acum cu drag. Sper ca intr-o zi totusi sa imi iau unele simple si numarul corect. Imi plac mult numarul 10 dar si bocanceii nr 5 sunt adorabili ;)

    ReplyDelete
  13. nu am avut niciodata, dar acum cand se va topi zapada cred ca vor fi perfecti. imi plac cele colorate.pupp

    ReplyDelete
  14. N-am purtat niciodata cizme de cauciuc, dar din cele pe care ni le-ai aratat cel mai mult imi plac alea galbene, #3.
    Sa ai o saptamana plina de soare!
    Xoxo,

    ReplyDelete
  15. am si eu albe, mi-ar placea teribil 2 si 5 :)

    ReplyDelete
  16. Am o pereche de cizme negre pe care le port cam de fiecare data cand ploua. Dar uitandu-ma la colajul asta, parca ma tenteaza Ms. Blair sa imi iau si unele verzi...

    ReplyDelete