Saturday 21 December 2013

Plan de vacanță

Azi a început în mod oficial vacanța de iarnă. Voi avea la dispoziție două săptămâni în care sunt sigură că voi face foarte multe... mai puțin să mă odihnesc. :D
Voi încerca să recuperez la toate aspectele la care simt că am rămas în urmă. Așa că mi-am propus:
  • să văd un film nou în fiecare zi (deja am văzut Captain Phillips (2013) și Café de Flore (2011), filme pe care le-am adorat și care mi-au oferit o perspectivă diferită asupra vieții... exact așa cum îmi place mie să mi se întâmple când văd un film);
  • să fac ședințe foto în fiecare zi, pentru că știu că am neglijat acest aspect al vieții mele de blogger, pe care de altfel eu îl iubesc foarte tare;
  • să mă plimb;
  • să fac activități sportive, dacă nu să slăbesc vreo 5 kilograme, măcar să mă mențin în parametri decenți în această perioadă extrem de tentantă din punct de vedere culinar... sunt sigură că mă înțelegeți din acest punct de vedere; :)
  • să scriu;
  • să citesc;
  • să mă duc la munte; :D
  • să-mi serbez THE BIG 30, ON 30, alături de cei dragi;
  • să mă gândesc la ceea ce am făcut bine, respectiv rău, în anul 2013;
  • să-mi setez rezoluțiile anului 2014;
Voi ce gânduri aveți în acest sfârșit de an?

Haină :: via miniPrix (similară aici) | Top :: Mango | Jeans :: H&M
Ghete :: Mango | Geantă :: Mango | Ochelari de soare & vedere :: Firmoo










Căciulă :: H&M | Geacă :: Reserved | Jeans :: H&M | Ghete :: via miniPrix

30 comments:

  1. Faceti o echipa faina rau. Fain outfitul tau.Imi plac incaltarile!:)

    ReplyDelete
  2. Arati super! N am mai scris nimic de mult insa urmaresc postarile ca de obicei. Imi place ca atitudinea ta din poze pare una foarte hotarata si determinat, ca si cum din momentul asta incepi sa aplici planul de vacanta. Eu iti urez sa le faci pe toate de pe lista si altele la fel de frumoase!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Andreea și te aștept să revii!

      Delete
  3. O tinuta impecabila! Mi-a fost dor de tinutele tale, însă stiu ce înseamnă sa nu ai timp efectiv sa le faci...am avut si eu o perioada f încărcată la serv si am cam neglijat blogul. Imi este ciuda ca nu reusesc sa implementez toate proiectele pe care le am in minte cu blogul, dar din păcate (sau din fericire :) nici nu mai stiu cum sa o iau) jobul imi ocupa din ce in ce mai mult timp. Mai este si partea cand am timp liber dar nu am fotograf...
    Sper din tot sufletul sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus si sa ai un sfarsit de an minunat alaturi de familie si prieteni!
    PS ti-ai găsit si tu blugi negri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg 100% pentru că exact printr-o astfel de perioadă am trecut și încă o să mai trec și eu la serviciu. Acesta are prioritate față de blog și sunt sigură că ești de aceeași părere.

      În ceea ce privește jeanșii... nu pot să-ți spun decât... mulțumesc pentru pont și inspirație. :D

      Delete
    2. De ținute este timp, pentru că ne îmbrăcăm zilnic... de fotografiere și postat, în schimb, nu prea e.

      Delete
    3. Da, am vazut dupa ce am publicat comentariul ca am scris/ m-am exprimat gresit...de fotografiat e mai greu, pt ca ziua e scurta si când iesim de la serviciu, care apropo are prioritate, e întuneric.
      Pupici!

      Delete
  4. ce frumos ai scris, si ce fotografii frumoase ai facut! Parca e mai frumoasa iarna ta :) sau mai degraba ii dai tu farmec cu putin black ;) Eu sigur nu o sa am timp de filme, nici de citit din pacate, de multa vreme nu mi-am mai gasit timp pentru asa ceva, put the blame on Olivia :)) dar macar sper sa ma plimb! O sa mergem de sarbatori sa fim alaturi de parintii mei, iar de Revelion...mai vedem noi pe unde mergem, dar sigur nu vom sta acasa! Un sfarsit de an asa cum iti doresti, Lucia, si la cat mai multe dorinte implinite!!! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doamne ajută, Nadia! Așa să fie la toată lumea. Pupici Oliviei, îmi place acest nume foarte mult.

      Delete
    2. candrea nadia alina22 December 2013 at 20:36

      Mie imi spui? :))
      gata, am pupat-o!!!

      Delete
  5. super chic!
    www.vworldrocks.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ma da ce frumosi sunteti! De-o dragoste sa te uiti la voi!
    Foarte frumosi!

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
  7. Ce te invidiez pentru concediu! Eu am inceput un job nou saptamana asta si n-am liber decat pe 25 si 1. Sarbatori fericite si sper sa reusesti tot ce ti-ai propus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi pare rău să aud asta, dar îți urez mult succes în noua aventură și sărbători împlinite.

      Delete
  8. Vai, cat de frumoase sunt pozele si tinuta! Imi place la nebunie ce vad in postarea asta :X Si concediu placut :*:*

    ReplyDelete
  9. Superbe pozele, superba tinuta :D Botinele tale seamana cu o pereche pe care mi-am achizitionat-o si eu recent. :D
    Eu sincer abia astept sa se termine acest an caci m-a pus la incercare cum nu mi s-a mai intamplat pana acum. Incerc din rasputeri sa caut lucruri bune dar tot cele mai putin bune imi vin in minte caci m-au complesit. Prea multe, prea dintr-odata.
    In aceasta vacanta imi propun sa ma relaxez, sa citesc, sa petrec timp cu parintii mei pe care nu i-am mai vazut de la sfarsitul lui septembrie si sa imi setez rezolutiile pentru 2014 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Încercări am avut și eu cu carul, dar acum că privesc în urmă nu pot decât să mă bucur că am reușit să le depășesc și să învăț ceva.
      Îți urez să faci tot ceea ce ți-ai propus.

      Delete
  10. veronica picioroaga22 December 2013 at 09:14

    oooah, ce simpatici sunteti!! f frumoase tinutele si starea pe care ne-o dai asemenea! ne umpli de energie pozitiva :-) Succes in noul an si Sarbatori Fericite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumim, asemenea și ție Veronica și întregii tale familii.

      Delete
  11. Arati trasnet, tinuta mea preferata din ultima vreme! Imi place mult mai mult cum iti sta cu parul asa, fara breton.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Cătălina. Părul cred că va mai rămâne așa o perioadă, căci și mie îmi dă mai puține bătăi de cap în această variantă.

      Delete
  12. Superb.. oameni frumosi in padurea inghetata.

    ReplyDelete
  13. mi.a fost dor de tine >^^<

    ReplyDelete
  14. Am citit articolul inca de la momentul publicarii. Mi-a dat de gandit si am simtit nevoia sa-l "rumeg" inainte de a comenta!:)
    Dezideratele tale sunt ale unui OM frumos si determinat! Iti doresc sa le implinesti iar daca vor fi ceva "abateri" sa se datoreze unor alte clipe de quality time!

    Gandurile mele...sa scap de agitatie, de un freamat care bate in neliniste; sa petrec clipe de relaxare cu ai mei doi iubiti (Dia si Alex), sa imi vizitez socrii (mi-e dor de ei!), sa primesc cu colindul elevii mai mari care mi-au onorat casa an de an, sa ma intalnesc cu prietenii!

    Lucia, te imbratisez cu tot dragul! Sa fii fericita impreuna cu cei doi flacai ai tai, sa aveti sarbatori binecuvantate!

    Ilda
    Lavender Thougthts

    ReplyDelete
  15. How chic! x

    Edita
    www.pret-a-reporter.co.uk

    ReplyDelete
  16. Am vazut si eu filmul Captain Phillips, m-a tinut bine in priza, si la fel The Impossible, bazat pe fapte reale (tsunami-ul din Tailanda).

    ReplyDelete
  17. Mi-am propus si eu sa vad cat mai multe filme si sa citesc (seara), iar zilele o sa mi le petrec pe partia de ski. Cat despre planurile tale, sper sa faci cat mai mult fotografii, le asteptam cu nerabdare mai ales dupa ce am vazut outfitul superb de azi!

    ReplyDelete
  18. se pare ca esti capricorn ca Monik a mea :)
    La multi ani frumosi!

    ReplyDelete