Saturday 14 December 2013

La asta nu cred că vă aşteptaţi... O | O

Ochelarii sunt o parte foarte importantă din viaţa mea. Singurul moment când nu-i port este atunci când dorm şi... ca să fiu un pic amuzantă... îndrăznesc să spun că fără ochelari sunt ca şi când nu aş purta lenjerie intimă. Clar... sunt extrem de importanţi!

Sunt sigură că nu este prima oară când citiţi pe un blog despre ochelarii Firmoo.
Cei de la Firmoo duc de ceva timp o campanie intensă de promovare a ochelarilor pe care îi produc şi nu pot să nu remarc perseverenţa cu care fac acest lucru. Simplu fapt că au peste 600.000 de fani pe Facebook spune destule, nu-i aşa?

Eu personal sunt la a treia pereche de ochelari Firmoo şi sper să nu fie ultima. Două din ele le-am primit gratis, cu scopul de a face un review sincer, însă una din ele mi-am achiziţionat-o singură prin intermediul campaniei First Pair Free. Da aţi citit bine, prima pereche gratis, ofertă valabilă şi în acest moment. Am plătit costul de livrare, dar a meritat 100% pentru că au venit în aproximativ 5 zile, din Hong Kong, direct la uşă, printr-un curier DHL, fără implicaţii consumatoare de timp cu vama. Am plătit cu ajutorul contului de PayPal. Nu mi-a fost teamă nicio clipă că o să arunc banii pe fereastră pentru că experienţa anterioară fusese foarte bună.

Acum dacă m-aţi întreba dacă e OK să comanzi ochelari de vedere/soare de pe un site, fără să probezi... aş spune că depinde... Eu sunt o mare fană a cumpărăturilor online şi de-a lungul timpului m-am antrenat astfel încât să nu dau greş atunci când comand la distanţă. Ce înseamnă acest antrenament când vine vorba de ochelari? E simplu, înseamnă să ai prescripţia medicului cu privire la tipul de lentile de care ai nevoie.
De asemenea mai înseamnă să ştii ce te avantajează ca şi tip de ramă. Şi în acest sens aş spune că eu de exemplu, care am faţa lată, mă uit de fiecare dată ca rama să aibă o lăţime cuprinsă între 13 şi 14 cm şi o înălţime de aproximativ 4 cm. Ca fapt divers, aş vrea să vă spun că ei pun la dispoziţie un soi de simulator - Virtual Try-On System - ce presupune să uploadezi o imagine portret, pe care apoi să faci tot felul de încercări pentru a-ţi face o idee cât mai bună cu privire la ceea ce ţi se potriveşte. Nu îl consider 100% relevant, dar eu l-am încercat şi vă recomand şi vouă acelaşi lucru.

Prima oară când mi-am comandat, nu am fost atentă la înălţimea ochelarilor şi, deşi am primit multe complimente purtându-i, nu am fost pe deplin mulţumită de felul cum îmi stătea cu ei. Mi se păreau prea înguşti. Dar acest lucru l-am remediat când mi-am luat cea de doua pereche de ochelari de vedere, cea pe care o port în viaţa de zi cu zi.

Acum, la a treia experienţă, am reuşit să-mi îndeplinesc un vis mai vechi, acela de a fi stylish şi în acelaşi timp să am acuitate vizuală. Prin urmare am comandat ochelari de soare cu dioptrie. Rama aleasă este foarte similară cu cea a altei perechi de ochelari de soare pe care eu o deţin şi am ales aşa intenţionat. Este o ramă foarte la modă după părerea mea şi care îmi dă un aer de bad girl... şi nu este numai aer... doar ştiţi că eu aşa sunt în fapt... :D.

În speranţa că nu v-am plictisit... vă recomand să-i vizitaţi pentru că sunt serioşi, prompţi şi chiar fac ochelari OK.

P.S. Dacă sunteţi blogger şi nu aţi fost încă contactaţi de cei de la Firmoo, îi puteţi contacta voi cu scopul să primiţi o pereche de ochelari gratis, în schimbul unui review sincer sau cu scopul de vă sponsoriza un giveaway.
Aş încerca:
1 (sursa) | 2 (sursa)

11 comments:

  1. Am si eu o pereche de la ei si imi plac la nebunie! Sa nu mai spun ca am ramas surprinsa de cat de repede au venit! Acum la mine problema este ca nu imi port ochelarii, desi ar trebui :)) In cei 5 ani de zile de cand am descoperit ca am miopie, nu am putut sa ma obisnuiesc cu ei de fel, desi am 2 perechi tare dragalase!
    Iti sta foarte bine cu ochelari, si daca e sa ma intrebi pe mine cel mai bine iti sta cu perechea mai ingusta :D

    ReplyDelete
  2. DRAGA MEA, am vazut si eu modele foarte dragute la Firmoo, mi-as alege ochelari de soare de la ei, pentru ca pentru ochelari de vedere sigur am nevoie de un consult in prealabil ( probabil am nevoie de ceva dioptrii). Cat a costat transportul, poti sa imi spui? pup, sa ii porti sanatoasa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Transportul este 24 de dolari. Coletul vine din Hong Kong în aproximativ 5-7 zile lucrătoare şi este adus direct la uşă.

      Delete
  3. Pari de 15-16 ani in pozele acestea, ce-mi place..!! :D
    Mie imi place cum iti vin ambele tipuri de ochelari de vedere in egala masura. Sunt super faini si cei de soare.
    Sa porti cu placere toate perechile! :)

    ReplyDelete
  4. in curand o sa-mi trebuiasca o rama noua!!!

    ReplyDelete
  5. Mie imi plac toate cele 3 perechi. Mi se pare ca se potrivesc perfect fizionomiei tale!

    ReplyDelete
  6. mi-am luat si eu o pereche prin programul de testare:)
    arata ca cei din ultima poza, doar ca au ramele mov-lila
    te pup

    ReplyDelete
  7. Daca voi mai avea ocazia, neaparat voi lua cu dioptrii! As fi linistita acum, am incredere in seriozitatea lor!
    Imi plac toate cele 3 perechi de "ocheti" :) pe care le ai, iti vin foarte bine!
    Si cele doua propuneri sunt mai mult decat tentante!!!

    Te pup, draga mea Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  8. Ce ochi frumosi ai!!! Mi se pare ac te prind cel mai bine cei de soare si ceilati de vedere cu rame mai mari si mai patrate!:) In definitiv toate iti vin bine, dar cele 2 iti vin perfect;)

    ReplyDelete
  9. Imi plac toate ramele inclusiv cele propuse. Cei ingusti ii gasesc perfect pentru tinutele business. Prima pereche propusa cred ca ti-ar veni fabulos!
    Prima si singura pereche luata de la ei au fost de soare. Ii port de fiecare data cand cred ca se potrivesc tinutei. Sunt oversized. Mi-as lua o pereche cu protectie pentru calculator.

    ReplyDelete
  10. Foarte drăguți ochelarii. Eu aș alege unii de soare, pentru că de vedere nu am nevoie :D

    ReplyDelete