Monday 15 July 2013

Shop the second dress "Inspired by Zadin"

Today I'm writing a new page for the Inspired by Zadin story.

I would like to think we made a good impression with the first dress and that you see potential in our initiative to make a dream come true. If not, I assure you that you haven't even seen 10% of what we can achieve. Probably Corina, our first client, thinks... this is arrogance...
Just kidding of course, she knows what I mean and truth be told Corina has become not only our first client but, I dare to say, a close friend, who asks nothing in return and who supports us with sincere and constructive opinions. I repeat... all this is happening by default...
Isn't it nice to know that there are still such people on the face of the Earth? Who give without claiming to receive something in return.

Corina promised she will take a picture in Paris, in front of the Eiffel Tower, with our first dress, and she will send it back to us to see it. Now, while writing, I realize that the dress will get to Paris before me ... Hmmmm ... I'm kidding again :-). It is an honor to know that and I'm asking you to believe in everything I'm writing because it's really happening.

As I told Corina, in a private message, even though I won't sell another dress I'm still a winner... I won her and I hope one day she will be confident enough to show the world how she really is... although I could be really selfish and keep her just for me.

P.S. What do you think about the second dress Inspired by Zadin?
Starting today, the dress can be found in the Shop section of this blog, together with our other creations.

Dress :: Zadin
Sandals :: Manas | Clutch :: Local store | Belt :: is actually the strap of this miniPrix bag (Be creative!)

...and the great man behind the camera
Astăzi scriu o nouă filă din povestea Inspired by Zadin.

Mi-ar plăcea să cred că am făcut o impresie bună cu prima rochie şi că vedeţi potenţial în iniţiativa noastră de a materializa un vis. Dacă nu, vreau să vă asigur că nu aţi văzut nici măcar 10% din ceea ce putem. Probabil că Corina, prima noastră clientă, îşi spune în gând... asta da îngâmfare...
Glumesc bineînţeles :-), ea ştie la ce mă refer şi adevărul este că Corina a devenit nu numai prima noastră clientă ci şi, îndrăznesc să spun, o prietenă apropiată, care nu a cerut absolut nimic în schimb şi care ne sprijină cu păreri sincere şi constructive. Repet... toate astea se întâmplă "din oficiu"...

Nu e frumos să ştiţi că mai există şi astfel de oameni pe planetă? Care dau fără să aibă pretenţia să primească înapoi.

Corina mi-a promis că va face o poză la Paris, în faţa Turnul Eiffel, cu prima noastră rochie, şi ne-o va trimite să o vedem. Acum, când scriu, realizez că rochia va ajunge la Paris înaintea mea... Hmmmm... Din nou glumesc :-). Este o onoare să ştiu asta şi chiar vă rog să credeţi în tot ceea ce relatez pentru că se întâmplă cu adevărat.

Aşa cum i-am spus şi Corinei, într-un mesaj privat, chiar dacă nu voi mai vinde nicio rochie eu tot am câştigat... Am câştigat-o pe ea şi sper ca într-o zi să aibă încredere în forţele ei şi să arate întregii lumi cum este ea de fapt... deşi aş putea să fiu egoistă şi să o păstrez doar pentru mine.

P.S. Ce părere aveţi de a doua rochie Inspired by Zadin?
De azi, ea poate fi găsită în secţiunea Shop a acestui blog, alături de celelalte creaţii ale noastre.

26 comments:

  1. Sa stii ca rochia asta imi place mult, mult mai mult ca prima :X Mult succes inainte, astept si alte modele :*

    ReplyDelete
  2. Aceasta rochie este superba. Iti sta perfect, arati super!!!! Te pup.

    ReplyDelete
  3. Mormocea Mirela15 July 2013 at 21:10

    e perfecta!

    ReplyDelete
  4. Are o culoare superba!Imi plac mânecile si decupajul de la spate...felicitari ca te-ai gandit la ajustarea tivului in functie de preferintele celei care o poarta!

    ReplyDelete
  5. Este superba! Nu stiu daca este sau nu mai frumoasa ca prima, dar mi se potriveste mie mai bine. Ca stil, culoare, imi place foarte, foarte tare! Te felicit !

    ReplyDelete
  6. este superba rochita!
    felicitari!
    te pup

    ReplyDelete
  7. Culoare asta iti vine de minune! Imi place si forma rochiei foarte mult! You look amazing, btw!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  8. Nu pot face comparatie cu prima, nici nu cred ca e necesar. E frumoasa, nu doresc sa scot orice "defect" in fata, sunt doar piticii mei, de la incretitura din talie face putina burta.. mda mai repet sunt obsedata sa nu se vada asa ceva..
    Cred ca s-ar remedia cu o curea in talie, who knows, cert e ca imi place foarte mult croiala ei, lungimea e potrivita si picioarelor mele.. bravo, continuati, visati, construiti!! Ies lucruri minunate!

    ReplyDelete
  9. Am spus în gândul meu ”asta da, încredere” să veniți atât de repede cu a doua rochie. Simplă și elegantă!
    Mulțumesc frumos pentru prietenie. Sănătatea și prieteniile sincere cred că sunt lucruri de preț pentru oricine.
    Sper să mă țin de cuvânt cu fotografia promisă, având în vedere că nimic pe lumea asta nu este sigur.
    Cred că nu încrederea îmi lipsește, mai mult toleranța la lipsa de fair play. Chestiunea cu „întreaga lume” pentru mine este prea mult. Eu am lumea mea, de care sunt mulțumită. Așa cum eu caut sunt convinsă că și alții caută. Mă uit la tine pe blog și văd că oamenii se găsesc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu facem presiune cu poza... dacă e să fie, va fi!
      Înțeleg ceea ce vrei să spui cu lipsa de fair-play. Sunt de acord că oamenii se grăbesc să vadă mai degrabă defecte, decât calități.

      Jos pălăria pentru lumea ta.

      Delete
  10. este foarte frumoasa!as purta-o cu placere daca ar fi putin mai scurtuta:) imi place accesoriul care ii da un aer de eleganta :D

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  11. superba! multa bafta cu acest proiect ;)

    P.s. arati minunat in aceasta culoare!

    ReplyDelete
  12. frumoasa , daca as purta rochite as cumpara-o...eu sunt mai baietoi ...este chiar pe gustul meu , chiar daca nu port rochie decat rar , stiu ce mi-ar placea !

    ReplyDelete
  13. minunata rochita !
    viziteaza-ma : http://nicoraulea.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  14. Felicitari pt a doua piesa din colectie!
    Te prinde f bine!
    \

    ReplyDelete
  15. Cred ca teama asta de a fi gresit interpretat sau mai rau de a fi criticat pana la cel mai mic defect posibil, este un risc pe care trebuie sa ni-l asumam. Cum trebuie sa se asume si faptul ca din partea noastra vine un raspuns, poate dur, dar justificat.
    Rochia este tare faina si o vad la intalnire de afaceri, la o nunta/botez/onomastica sau pur si simplu sa ridice moralul.
    Super treaba fetelor, pentru masuri schimbam mailuri.
    Va pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumim, Ana, e și meritul tău.

      Delete
    2. Am uitat sa felicit omul din spatele camerei de fotografiat. Baietii astia, ma refer in general si la Marian si la Andy si la toti cei din spatele camerelor, dezvolta o finete in timp, in ceea ce priveste pozele, sunt atenti la detalii,samd. Cine ar fi crezut? Hehe
      Eu-s tare mandra de ei!

      Delete
    3. Multumim Ana!
      A crede intr-un proiect (Zadin), cred ca dezvolta aceasta finete de a pune in valoare micile detalii care scot din anominat modelul, piesa, mai este si pasiunea, si mai important, nu toti barbatii sunt la fel (acum fiind un pic lipsit de modestie). Oricum multumim si pentru aportul tau in acest frumos inceput de drum.



      The man behind the camera-de cele mai multe ori!

      Delete
    4. Proiectul Zadin este unul in care se pune extrem de mult suflet si pasiune.Si asta se vede(eu fiind modestia intruchipata).
      Barbatii nu sunt toti la fel, dar noi chiar ii avem pe cei mai buni,sprijinul vostru fiindu-ne de un real ajutor.
      Multumesc eu, pentru ca sunteti faini, suntem la inceput,dar ne facem mari.

      Delete
  16. Lucia, tu cu siguranta stii sa pui in valoare o rochie! Arati minunat! Fii atenta ca deprinzi priviri de Bond Girl!:)

    Dintre cele doua rochii, aceasta mi s-ar potrivi si mie mai mult! M-as simti mai sigura pe mine in ea!
    Are o croiala ce merge pe linia numita generic "eleganta simplitatii", n-ai cum sa dai gres cu ea!
    Sunt hotarata sa stii: nu stiu cand se va intampla dar voi avea o rochie marca Zadin!

    Spor si bafta in toate cele!
    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  17. Buna, nu am mai avut demult timp sa fiu activa pe bloguri, dar tineam neaparat sa vin sa te felicit si sa-ti urez mult succes! Rochia asta imi place foarte mult si tu esti foarte frumoasa!

    ReplyDelete
  18. ohh such cool and chic outfit ;)

    + do you want to follow each other?

    www.izabielaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Felicitari!!! Imi place foarte mult rochita, de fapt imi plac ambele modele, sunt foarte frumoase, de abia astept sa vad si urmatoarele creatii!

    Mult succes in continuare!

    Pupici,
    Julie
    The Lovely Darlings

    ReplyDelete