Friday 5 July 2013

Inspired by Zadin (final act)

I have kept you in suspense until now and I thank you for all the comments and messages of support. Words are poor to say how much it means to me.

If you are a loyal reader of this blog then you definitely know that one of my greatest desires is to become my own boss. I believe in my ability to manage a business and I have a weakness for fashion.

The instant I received the e-mail from Anamaria I felt it was the spark that lit the fire.
I dare to think that we are becoming closer friends every day and that is why we agreed to meet on August 15, in Paris. Anamaria currently lives in Germany and because, accidentally or not, our holidays overlap, we decided to meet face to face at that time. Until then, intense discussions take place between us, so that Ana's special talent for fashion design, combined with my project manager skills, are not wasted. The story would not be complete if I didn't say that there is a third girl in the picture, named Sorina, who helps with the technical part. She is the professional who gives us advise and implements everything that Ana and I dream about fashion.

Now it's time to ask you...

How many asymmetrical  dresses have you seen? Dozens? Definitely... it's a trend approached by many designers. But did they have a story?

Did you know that this dress was made...


for a woman who doesn't have a perfect figure?
for a woman who doesn't have perfectly flat abs?
for the woman wearing it to feel free?
for the woman wearing it to feel the coolness of the summer mornings?
for the woman wearing it to feel special?
for the woman wearing it to feel sexy?

In fact... this dress is not about me, nor about Ana, nor Sorina...
It's about US, women, and about how can we do something with our lives to improve it, to show that when there is passion, ambition, work and support, ANYTHING IS POSSIBLE.

 I'm looking forward for your feedback.

P.S. This was the final act of the first play, from now on we will write endlessly...









V-am ținut în suspans până acum și vă mulțumesc pentru toate comentariile și mesajele de susținere. Nu am cuvinte să spun cât de multe contează pentru mine.

Dacă sunteți o cititoare fidelă a acestui blog cu siguranță știți că una din cele mai mari dorințe ale mele este să devin propriul meu șef. Cred în capacitatea mea de a gestiona o afacere și am o slăbiciune mare pentru modă.

În momentul când am primit e-mailul Aneimaria am simțit că a fost scânteia care a aprins focul. Îndrăznesc să cred că devenim prietene din ce în ce mai apropiate pe zi ce trece și ne-am dat întâlnire pe data de 15 august la Paris. Anamaria locuiește în Germania și pentru că întâmplător sau nu, concediile noastre se suprapun, ne vom întâlni față în față la data respectivă. Până atunci purtăm discuții intense astfel încât talentul său deosebit pentru designul vestimentar, combinat cu competențele mele de manager de proiect, să nu se irosească. Povestea nu ar fi completă dacă nu v-aș spune că există și cea de-a treia fată în peisaj, pe nume Sorina, care ne ajută la capitolul tehnic. Ea este profesionista care ne consiliază și pune în aplicare tot ceea ce eu și cu Ana visăm în materie de fashion.

Acum a venit momentul să vă întreb...
Câte rochii asimetrice ați văzut până acum? Zeci? Cu siguranță... este un trend abordat de foarte mulți designeri. Dar aveau o poveste?

Știați că rochia pe care o port a fost făcută...

pentru o femeie care nu are o siluetă perfectă?
pentru o femeie care nu are abdomenul perfect plat?
pentru ca femeia care o poartă să se simtă liberă?
pentru ca femeia care o poartă să simtă răcoarea dimineților de vară?
pentru ca femeia care o poartă să se simtă specială?
pentru ca femeia care o poartă să se simtă sexy?

De fapt... rochia aceasta nu este nici despre mine, nici despre Ana și nici despre Sorina...
Rochia este despre NOI, femeile, și despre cum putem să facem ceva cu viața noastră pentru a o îmbunătăți, pentru a arăta că atunci când există pasiune, ambiție, muncă și susținere, TOTUL ESTE POSIBIL.

Aștept însetată feedbackul vostru cu privire la toate acestea.

P.S. Acesta a fost actul final al primei piese, de acum încolo vom scrie la nesfârșit...

29 comments:

  1. A fost frumos joculetul tau, o sa fie si mai frumos dupa ce vi se implinesc dorintele, cand se materializeaza. Ceea ce va doresc sa se intample. Ce frumos, la Paris! Sa faceti poze sa le vedem si noi! Va doresc mult succes!

    ReplyDelete
  2. Rochia este absolut superba, m-am indragostit pe loc. Atat de simpla si totusi, atat de stilata!
    Ma bucur pentru tine, esti cu adevarat o luptatoare si se vede in tot ceea ce faci si impartasesti cu noi. Va doresc mult succes pe noul drum pe care ati pornit voi, cele trei " muschetare". Aaa, sa nu uit - sa va distrati si pentru noi la Paris :)

    ReplyDelete
  3. i love your dress!!!!!!!!
    kissses

    ReplyDelete
  4. inca o dovada ca simplul este frumos!! ♥

    ReplyDelete
  5. E de vanzare?

    ReplyDelete
  6. Culoarea rochiei este superba, forma imi place si ea foarte mult iar tie iti vine de minune.
    Si acum o sa iti raspund la intrebarea care ai adresat-o cu cateva postari in urma, un alt motiv pentru care comentez des pe diverse blog-uri consta in sentimentele pe care blogger-ul le poate produce prin taria cuvintelor. Tu reusesti sa transmiti forta, bunatate, speranta, iubire si lista ar putea continua.
    Abia astept pozele din Paris. Mi te imaginez cu un look parisian chic savurand o cafea si-un croissant pe Champs-Elysees. Ti-ar sta foarte bine!

    ReplyDelete
  7. Frumoasa povestea din spate, si prietenia care se para ca s-a infiripat intre voi.
    Daca imi permiti o parere...Rochia este cam scurta, o varianta mai lunga ar face-o mai interesanta si mai accesibila cat mai multor tipuri de siluete. O rochie scurta nu e la indemana oricui, cu atat mai putin femeii careia va adresati voi, " femeii cu o silueta mai putin perfecta, femeii cu un abdomen mai putin plat etc"
    In rest toata admiratia pentru ceea ce faceti!

    ReplyDelete
  8. Mi se pare o idee geniala, iti admir curajul. Sper sa aveti succes , imi place foarte mult modelul rochiei. Iar inceputul este unul promitator si sunt sigura ca vei avea toate sustinerea cititoarelor tale fidele.
    Faptul ca iti doresti mult acest lucru , ti-l va aduce cu siguranta. Iti tin pumnii in tot ceea ce iti propui pe viitor!

    ReplyDelete
  9. este superba rochitica , succes in continuare !

    ReplyDelete
  10. Zadin, este superba rochia, prin culoare, simplitate, largime si se aseaza frumos pe corp.
    La o palma deasupra genunchiului e o lungime potrivita mai multor femei. Imi place povestea, cum ati planuit totul si ma bucur si chiar va doresc rezultate dupa suflet. Intrevad un frumos succes mai ales ca ati bifat cam tot ce trebuia.

    ReplyDelete
  11. Draga mea, nu-mi gasesc cuvintele pentru a-mi exprima sentimentele vis-a-vis de aceasta prima piesa creata de tine, de voi! Sincere felicitari!
    Este minunata rochia, as purta-o cu mare placere si la birou si la un eveniment si la o plimbare.....

    Mult suuces si multa inspiratie!

    ReplyDelete
  12. Lucia, indoiala nu a existat, aveam certitudinea ca ne vei/ne veti surprinde in mod placut!:)

    Rochia e superba - ador culoarea, croiala e simpla dar de mare efect, are si elementul surpriza (data fiind diferenta de lugime intre partea din spate si cea din fata), iar tie iti vine perfect (va puneti in valoare in mod reciproc)! Daca ar fi sa o port, as dori-o o idee mai lunga, doar o idee - caci altfel m-as teme de...neprevazut :)).

    Targetul si cuvintele cu care a fost stabilit m-au dat gata!

    Referitor la tine (care stii ca imi esti foarte draga), la Anamaria si la Sorina...la echipa pe care o formati, va doresc o colaborare frumoasa si fructuoasa, sub semnul prieteniei si al reusitei! Si mai doresc sa vina un moment cand veti ciocni un pahar de sampanie si, cu veselie, veti canta precum microbistii, traind sentimentul muncii implinite: Avem echipa, avem valoare, suntem echipa cea mai tare!:)

    Iti tin pumnii, ma voi bucura la fiecare pas alaturi de tine si de coechipierele tale!
    O imbratisare calda!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  13. Rochia e geniala! Croiala, culoarea, tot!

    Felicitari pentru noul tau proiect si iti urez mult succes! Sunt sigura ca iti va aduce multe impliniri.

    ReplyDelete
  14. Draguta rochia! Mult succes cu noul proiect. Astept celelalte creatii.

    ReplyDelete
  15. Mulțumesc mult pentru toate comentariile, promit că o să răspund punctual la toate într-o postare viitoare.

    ReplyDelete
  16. felicitari pt proiect...rochia este superba!!!
    te pup

    ReplyDelete
  17. Va doresc din tot sufletul ca visul sa devina realitate... as simti ca am luata
    parte la ceva maret pentru ca multa lume a uitat sa viseze si si mai multa lume si-a uitat visele undeva pe drum... un vis devenit realitate va da aripi si altora, va impulsiona imaginatia, va declansa energii, ale voastre, ale celor din jur, ale tuturor care n-au curajul sa indrazneasca.
    Cat priveste mostra-culoare superba, model adolescentin, prea scurta dupa parerea mea, dar asta se poate corecta usor, poti pune un jesns si toata tinuta se echilibreaza... niciodata nu am incurajat tinutele prea scurte-nu are nimic de-a face cu tine, ci cu modul meu de a fi- croiala foarte frumoasa, lucratura fina, bravo fetelor!!!!

    ReplyDelete
  18. PERFECT! N-am cuvinte suficiente acum,nici timp, dar..ma revansez cand ma intorc. Te imbratisez cu mare, mare drag!

    ReplyDelete
  19. Rochița e foarte drăguță ! Îmi place modelul și culoarea :)
    Ochelarii de soare sunt, însă, favoriții mei.

    ReplyDelete
  20. Rochia iti vine minunat, dar eu trebuie sa mai slabesc vreo 10 kg ca s-o pot purta in varianta asta. Multa bafta, sa aveti o colaborare fructuoasa!

    ReplyDelete
  21. Ce rochie frumoasa! Si iti vine tare bine!

    ReplyDelete
  22. superba rochia! forma, culoarea, tot, te prinde de minune :*

    ReplyDelete
  23. revin cu intarziere... insa cu sincere felicitari! E foarte frumoasa ideea si ati realizat un proiect deosebit!

    M-ati surprins intr-un mod foarte placut!

    Andra

    ReplyDelete
  24. Nu pot decat sa te felicit si sa iti urez mult succes! Arata foarte bine rochita, mai ales in culoarea aceasta! :D

    ReplyDelete
  25. Superba, arata bine pe tine, culoarea e perfecta si cred ca o sa arate bine pe multe alte femei.

    ReplyDelete
  26. Imi place descrierea facut rochiei. Bravo!

    ReplyDelete
  27. Splendida initiativa a unor femei talentate! Doar atat am vrut sa spun! Felicitari, am sa va urmaresc cu drag!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  28. Da,rochia nu se potriveste oricarei femei insa daca ne-am deschide un pic la minte sigur am putea purta-o toate.Si de daca unele sunt mai plinute? Si ce daca unele sunt prea inalte,altele prea scunde,altele mai slabute? Increderea in sine ne face sa aratam fantastic indiferent de tinuta.

    Eu as purta asa o rochie,asa scurta cum este in fata.Chiar consider ca m-ar avantaja fiindca nu sunt inalta.

    Felicitari si bafta pe mai departe!Atat in viata profesionala cat mai ales in cea personala iti doresc sa depasesti toate barielele si sa obtii tot ce iti este de folos!

    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ceea ce îmi place cel mai mult la tine, Ela, este că eşti o fată foarte inteligentă care ştie să se exprime şi să pună punctul pe i. Mă înclin în faţa ta!

      Delete