Thursday 4 July 2013

Inspired by Zadin (act 3)

Today the story begins to take shape...

Have you figured out what's the story about?

Tomorrow it's the final act...

Astăzi povestea începe să capete contur...

V-ați dat seama despre ce este povestea?

Mâine este actul final...

25 comments:

  1. Mormocea Mirela4 July 2013 at 11:46

    O noua rochie? Doamna designer Lucia?

    ReplyDelete
  2. Astept sa vad intreaga poveste!

    ReplyDelete
  3. Povestea este despre o fata foarte inspirata, care aduce mereu in scena tinute frumoase cu buget foarte decent. Si acum are o noua tinuta, dar parca-i mai mult. Un proiect nou, nout?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un proiect nou, cu fete mai multe (daca citesc in urma) si sigur, sigur este despre moda, haine si bun-gust.

      Delete
    2. Dragă Loredana, nu știu de ce am senzația asta, dar vorbești de parcă mă cunoști. ♥

      Delete
    3. Doar de aici, de pe blog. Atat. :)

      Delete
  4. La o rochie marca Zadin m-am gandit de prima data, insa astept actul final :)

    ReplyDelete
  5. Nu vreau sa ghicesc!
    E ca si cum as citi o carte a carei poveste imi place la nebunie si m-as duce sa citesc finalul, pe furis!
    Nu vreau sa stiu, mie imi place povestea si o savurez pagina cu pagina, cuvant cu cuvant!:D

    Aooleuu, daca toti cititorii tai ar fi atat de indisciplinati ca mine?!:) :blushing

    Pupicei, draga Lucia!
    Sunt cu gandul si cu sufletul alaturi...

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  6. Buna,
    iti scriu pentru a doua oara, desi intru pe blogul tau de cel putin doua ori pe zi. Nu ma pricep prea mult la cuvinte, tin doar sa-ti multumesc pentru inspiratia pe care mi-ai adus-o in a purta anumite haine. Prima data ti-am cerut ajutorul pentru a comanda o fusta de pe miniprix. Nu stiam exact ce marime sa aleg, comandam pentru prima data de pe net, dar ajutorul tau a contat foarte mult. De atunci mi-am comandat cel putin 10 articole, si asta in vreo 5 luni, majoritatea recomandate pe blogul tau sau din cele pe care deja tu le ai in garderoba, luate, bineinteles, la reducere. Iti multumesc inca o data pentru sfaturile primite si ramai cu siguranta persoana in care o sa am incredere totala in a alege haine de bun gust si acceptabile ca pret. Nu m-am putut abtine sa nu comentez in aceasta poveste deoarece chiar ma regasesc in persoana ta, in gandurile pe care le-ai exprimat pe blog si in tinutele tale. Si ca sa vezi cat de mult te vizitez si cu ce intensitate citesc ceea ce ai de spus, tin sa-ti precizez un amanunt. Ai scris o data pe blog de momentul in care fiul tau ti-a spus pentru prima data, din proprie initiativa, "mami, te iubesc". In aceeasi saptamana, si fiul meu, care are 4 ani, mi-a spus exact acelasi lucru si tot fara ca cineva sa-l indemne la asta. Mi-au dat lacrimile cand l-am auzit, dar si cand am citit ca ti s-a intamplat acelasi lucru .
    Despre poveste, ce sa spun, abia astept ziua de maine in care, probabil va lua contur o creatie care, cu siguranta, are legatura cu ana si desenele ei.
    Din tot sufletul, succes, oricare ar fi proiectul la care lucrezi!
    Te imbratisez cu drag,
    Mari
    Succes!
    P.S. Iti scriu de pe contul sotului, daca te intrebi cumva de ce "babusu"... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-a întrebat soțul meu dacă am văzut "ce frumos a scris fata aceea pe blog"?

      Am intrat rapid și am rămas impresionată. Îmi amintesc foarte bine când am vorbit despre fustă și m-am bucurat sincer că am putut să-ți fiu e folos... cum de altfel mă bucur și acum.

      Nu știu dacă îți poți imagina, Mari, dar comentariul tău era un impact imens asupra psihicului meu, mai ales că vine într-un moment atât de important.
      Avem nevoie să fim apreciați, dar nu în orice fel. Comentariul tău îmi exprimă, dincolo de orice, sinceritate, solidaritate, prietenie, căldură...

      Întorc o îmbrățișare intensă și mulțumesc din adâncul sufletului meu pentru susținerea continuă și pentru cuvintele pe care ai decis să le împarți azi cu mine.

      Într-o zi, ne vom întâlni... ♥

      Delete
  7. Suspansul creste si trebuie sa recunosc ca abia astept ziua de maine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ești o parte din poveste Ana, o să fie SUPER!

      Delete
    2. Tocmai de aceea, emotiile sunt super mari.

      Delete
    3. Ana are talent. I-am vazut si admirat desenele pe blog. Iar tu Zadin, vrei sa faci ceva cu el, cu talentul pe care ea l-a "ascuns" cumva, oarecum. Ghicesc oare in noaptea asta? :))

      Delete
    4. E ceva adevăr în ceea ce ai scris...

      Delete
    5. Bun, ma culc linistita.:) In fine, glumesc, dar abia astazi i-am rasfoit blogul si a facut click ceva. Succes, draga mea ! Orice ai pus la cale, sigur iese ceva frumos si mai ales... cu suflet.

      Delete
  8. Sunt genul de persoana care prefera sa fie surprinsa. E intradevar fascinant sa iti pui mintea la contributie si sa cochetezi cu diverse idei care uneori se intrepatrund, alteori o iau pe carari diferite. Si totusi, acum prefer sa fiu surprinsa. Si sunt ferm convinsa ca voi fi!

    ReplyDelete
  9. sunt curioasa! N-am zis nimic pana acum... astept sa vad ! Am inceput sa citesc comentarii..cu cine ce crede ca va fi.. si m-am oprit, ca nu vreau sa stric surpriza :P

    ReplyDelete