Saturday 13 July 2013

Be creative! {Cum să puneţi în valoare o rochie aparent banală de pe minPrix}

If you are passionate about fashion, like myself, then you definitely know that in summer you have to have at least one white dress. This is not my first attempt to buy a white dress. First, I bought this dress from miniPrix and I really had my hopes high. I had in mind an outfit with leather boots...  When I got it, I was disappointed because it didn't look as I imagined. It was too transparent. I returned it, but didn't lose hope.

Two weeks ago, while browsing the miniPrix website, I saw it. It didn't seem so transparent and I decided to give it a try. The dress had so much potential in my eyes.

When I got it and try it on I realized I wasn't mistaken about it's potential. I knew I couldn't wear it having that length, so I went to my professional friend, Sorina, who also does the Inspired by Zadin dresses, in order to have it made asymmetrical. The attached pictures show you the final result. This is an outfit I wore to a civil wedding ceremony.

Dress :: Fulla Sugah via miniPrix  
Belt :: Vintage | Sandals :: JEKO via Depurtat | Bag :: via JOYZ (local store) | Sunglasses via miniPrix
 





Dacă sunteţi la fel de pasionaţi de modă, ca şi mine, atunci cu siguranţă ştiţi că vara trebuie să aveţi cel puţin o rochie albă. Aceasta nu este prima mea tentativă de a achiziţiona o rochie albă. Prima dată  am cumpărat rochia aceasta de pe miniPrix şi chiar îmi făcusem speranţe. Aveam în minte o combinaţie cu ghete... Când am primit-o însă, am fost foarte dezamăgită. Era prea transparentă. Am returnat-o dar nu mi-am pierdut speranţa.

Acum două săptămâni, în timp ce navigam pe site-ul miniPrix, am văzut-o. Nu mi s-a părut prea transparentă şi am decis să-mi încerc norocul. Rochia prezenta un potenţial atât de mare în ochii mei.

Când am primit-o şi am probat-o am realizat că nu mă înşelasem cu privire la potenţial. Ştiam că nu voi putea să o port la lungimea respectivă, aşa că am mers la prietena mea profesionistă Sorina, cea care face de altfel şi rochiile Inspired by Zadin, şi mi-a făcut-o asimetrică.
Pozele ataşate arată rezultatul final. Combinaţia am purtat-o la cununia civilă a unor prieteni.

P.S. Sunt adesea întrebată cum fac de găsesc atâtea piese cool pe miniPrix.
Răspunsul este simplu. Văd dincolo de felul în care modelul poartă piesa respectivă şi îndrăznesc să încerc, având în minte că pot să returnez întotdeauna ceva ce nu-mi place. Acestea fiind spuse, mai sus găsiţi câteva articole care îmi plac foarte mult la momentul curent. Sper să găsiţi utilă selecţia mea.

25 comments:

  1. In sfarsit o poza in care nu ai ochelari de soare! as vrea sa te vad mai des asa, pentru ca uneori ochelarii iti adauga un dram de seriozitate ce nu are nimic de-a face cu rochia asta diafana! (pastreaza-i doar pentru tinutele in care vrei sa fii bad girl te rog - nu de alta, dar parca nu esti Lucia pe care o stiu eu cu ei, e pacat ca-ti ascunzi frumusetea chipului in spatele lor).
    Ah, si iti sta foarte bine, desigur ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fleur... acesta este punctul tău de vedere şi îţi mulţumesc că l-ai exprimat.

      Delete
  2. Din nou eleganta si rafinament, cum altfel? Eu nu am imaginatia ta (cand vine vorba de haine) si aproape tot timpul ma minunez cand deschid blogul tau. :) Am cateva piese pe care nu le purtam (cred ca am mai spus) dar am vazut la tine cum sa le pun in valoare, le-am dat alt aer si acum le port cu drag. Tinuta este superba si nu se vede ca este rochia de pe pagina MiniPrix, trebuie sa te uiti atent. Acolo nici nu sunt puse deloc in valoare hainele, este drept. Dar tu le transformi aproape spectaculos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că am stimulat spiritul tău creativ. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase.

      Delete
  3. Da, da ... și eu sunt de părere că pozatul fără ochelari de soare te face mai fermecătoare! :) Și aș adăuga și pozatul cu fața de la linia orizontului în sus. În fotografia prim plan cu ochelari de soare ghicesc în spate o privire provocatoare :) Îmi place foarte mult.
    Transformarea asimetrică a rochiei mi se pare o idee excelentă. Cei de la MiniPrix ar trebui să te angajeze pentru punerea în valoare a produselor sau măcar să îți dea produsele gratis.
    Fotografiile 2 ș 3 sunt favorite și cred că și reprezentative.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of, of, of... ce mă fac eu cu voi, fetelor.
      Ochelarii de soare mă ajută să fiu mai dezinhibată la pozat... şi mă simt ca şi când aş fi invizibilă pentru restul lumii. Sunt de acord că uneori sunt mai interesantă fără ochleri şi am să încerc să vă fac pe plac (mă refer aici şi la prima comentatoare, zisă şi Florentina), pentru că ştiu că-mi vreţi binele.

      Delete
  4. cu sau fara ochelari, mie imi place fiecare postare a ta! sincer, ochelari sunt un fel de trademark! :)




    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. Ai un simt estetic, foarte dezvoltat si asta chiar si la preturi accesibile oricui. Ceea este de apreciat si de urmat. Combinatia asta de monoculori si pata aceea de argintiu iti dau un aer casual si totodata sofisticat.
    Big like

    ReplyDelete
  6. Iti sta foarte bine cu rochia, de fapt cam cu orice pt ca ai un corp frumos.
    Cred ca as fi pus o poseta de alta culoare, ca ma gandesc ca ai vrut neaparat sa fie cureaua neagra, ca sa fie black & white, gresesc? Deci, de-aia as fi ales alta culoare pt poseta, pare usor prea "asortata" tinuta cu toate 3 accesoriile pe negru.

    pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Combinaţiile pot fi nenumărate, dar eu sunt adepta unui stil curat şi simplist, chiar dacă uneori asta înseamnă să potrivesc culoarea genţii cu culoarea încălţărilor şi cu culoarea centurii. Mă reprezintă.
      Eu mă uit în oglindă şi dacă am un sentiment plăcut când mă văd şi absolut nimic nu-mi zgârie retina rămân pe simplu.

      Mulţumesc pentru observaţie.

      Delete
    2. Asta e cel mai important, sa te simti bine cu hainele pe care le porti, atitudinea conteaza cel mai mult. Adevarul e ca atunci cand am comentat, am facut-o prin prisma stilului meu, si nu stiu daca e corect.
      Si ca o completare, si mie imi place cu ochelari de soare, e mai fun, mai fashion, e mai de blog, si-ti sta super!
      pupici

      Delete
  7. :) Ai in fotografiile acestei postari niste zambete strengaresti pe care nu ti le cunosteam! Ma bucur ca le-ai dezvaluit!:)
    Imi place mult acea curea vintage.

    Pentru mine sunt realmente utile astfel de articole si iti multumesc, Lucia!
    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  8. Very pretty dress.

    http://thevulgariangirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. o rochita foarte feminina !

    ReplyDelete
  10. Superbe fotografii! Unde le-ai facut? Superba tu, superba combinatia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc Alina, pozele sunt făcute în faţa Universităţii din Galaţi.

      Delete
  11. Cat de frumoasa este rochita! Imi place si mie foarte mult cum ai accesorizat-o. Mi-ai adus aminte, cu aceasta ocazie, ca am si eu o geanta similara pe oranj insa, ar trebui sa o mai scot si eu la lumina. :P

    ReplyDelete
  12. Mi se pare o calitate extraordinara sa reusesti sa faci din "nimic" ceva. Imi place foarte tare tinuta. Sa stii ca si eu sunt genul de persoana care inca mai asorteaza cureaua sau geanta cu incaltamintea , nu de fiecare data , dar de mult ori. Important e , exact asa cum ai spus si tu , sa placa privirii si sa te simti bine in hainele respective. Te pup!! O duminica frumoasa iti doresc!

    ReplyDelete
  13. Tare frumos ai accesorizat rochia! Mie imi plac pozele cu ochelarii de soare pentru ca te prind super bine si mi se par asa very you! :*

    ReplyDelete
  14. Amazing outfit ;) Very beautiful dress :) You are very pretty ;)



    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Foarte finutza!!! Imi place foarte mult ^__^

    Pupici,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  16. E frumoasa rochita dar tu o faci sa arate perfect <3 pupici
    SandraB.ro

    ReplyDelete
  17. Imi place rochia, imi place ca are pliuri si imi place faptul ca ai ales sa o porti cu aceste sandale. Pupici!

    ReplyDelete
  18. Ce rochie perfecta de vara ! :) Imi place mult cum ai ales sa o porti !:)

    te pup

    butterflyeffectbymarina.blogspot.ro

    ReplyDelete
  19. Vazusem acest outfit zilele trecute dar nu am avut cand sa las un comentariu but I`m back.Chiar acum cateva minute ti-am lasat un comentariu pentru alt outfit in care marea vedeta este tot rochia aceasta.Acolo mi-a placut foarte mult cureaua aurie,aici imi plac sandalele si poseta.


    Din selectia ta,rochia maxi este preferata mea!

    Te pup!

    ReplyDelete