Wednesday 10 July 2013

American blogger

I recently came across a cool and brave initiative called "American blogger".

On short, Chris Weigand, a very talented documentary film maker, will travel (over an 8 week period) across US in his airstream, to meet and interview American bloggers. He will be filming and documenting his journey the entire way as well as taking pictures. The main objective of this journey will be to share the beauty and emotion about the bloggers community. Once he is completely finished, the movie will be sold on iTunes. Follow his activity, I promise you won't regret it.

What's more interesting in the whole story is that Chris's wife, Casey, mother of three, manages with great success her own blog and business. She is a great model in life, a superwoman actually, and worth being followed too.

T-shirt :: ASOS | Jeans :: Frox via miniPrix | Sandals, Bag, Sunglasses :: Local Store

Recent am descoperit o inițiativă foarte tare și curajoasă numită "american blogger".

Pe scurt, Chris Weigand, un producător foarte talentat de film documentar, se va deplasa (pe o perioadă de 8 săptămâni) prin US cu ajutorul rulotei sale, pentru a cunoaşte și intervieva bloggeri americani. El va filma și va documenta călătoria pe tot parcursul ei, dar va face și fotografii. Obiectivul principal al acestei călătorii este să împărtășească tuturor frumusețea și emoția comunităţii bloggerilor. De îndată ce va fi complet terminat, filmul va fi vândut pe iTunes. Urmăriţi-i activitatea, vă promit ca nu veţi regreta.

Ce e mai interesant în toată povestea aceasta este că soția lui
, Casey, mamă a trei copii, gestionează cu mare succes propriul ei blog și propria afacere. Ea este un model de urmat în viață, o superfemeie de fapt, și merită să fie urmărită, de asemenea.

Abia aştept ca fenomenul acesta al bloggingului să capete o amploare similară şi la noi în România. Sunt atât de mulţi oameni care au ceva de spus şi de oferit lumii din jur că este păcat să nu iasă din mulţime şi să vorbească.

Credeţi că există şanse să apară vreodată filmul "Romanian bloggers"? 
Aţi vrea să aveţi un rol în el?

27 comments:

  1. la noi never. nu suntem uniti, multa invidie si rautate . asta e in romania.pupp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai să le combatem...

      Delete
    2. Nu as fi atat de radicala sa dau verdictul "never" insa cu siguranta ca ar merge mult mai greu treaba.La noi in Romania trebuie doborate foarte multe bariere pentru ca oamenii valorosi sa iasa in sfarsit in fata.

      Cred ca se poate dar nu se vrea.Finante se gasesc,creativitate avem iar oameni buni INCA mai exista insa nimic nu se va misc in directia buna daca nu isi vor deschide inimile si nu isi vor intoarce privirea aproape toti.
      Cu o floare nu se face primavara!

      Delete
  2. nu avem noi sanse de asa:))

    ReplyDelete
  3. Suna foarte interesant!
    Nu stiu ce sa spun, poate peste 10-15 ani sa apară si varianta romaneasca!
    Si pentru ca nu am reusit sa-mi spun părerea la postarea anterioara (am o perioada aglomerata la serviciu)...e foarte ok sa fii barbat si sa fii frumos ca o fata, mai rău e sa fii femeie si sa semeni cu un barbat :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca cel mai bine e sa fii asa cum esti :) Sa fii un om "de calitate", sa-ti accepti mostenirea genetica si sa incerci sa devii mai bun atat fizic cat si spiritual pornind de la ce ai.
      Primul exemplu de femeie mai androgina care imi vine in minte este cantareata P!nk - cred ca fizicul se potriveste atitudinii ei rebele si agresive. Nu mai zic de ce cariera are si cine este ea raportat la mii de alte fiinte poate mai feminine dar ... anonime :)
      Plus ca feminitatea/masculinitatea depind de epoca/cultura/clasa sociala etc. Societatile asiatice favorizeaza femeile micute, slabe si cu aspect copilaresc. Sunt convinsa ca multe femei care in cultura romaneasca par frumoase sau cel putin sexy ar fi considerate de coreeni niste adevarate Shrek. Important e sa spargem barierele astea si sa ne simtim bine in pielea noastra :)

      Delete
  4. One day maybe.... si in Romania. E bine sa fim optimisti.
    Sandalele tale sunt superbe. Te pup

    ReplyDelete
  5. Eu spun ca si la noi se va face mai mult in zona asta. Nu stiu daca se va ajunge curand la nievelul de "Romanian bloggers" dar imbunatatiri vor exista. Tinuta, ca intotdeauna, minunata!

    ReplyDelete
  6. love your hair - makes me very tempted to cut mine... love the look too.x

    Thankfifi
    thanks so much for your lovely comment on my post a little while back - just catching up on all my comments now after a little time away.x

    ReplyDelete
  7. As fi curioasa sa vad un astfel de film. Minunata tinuta ta, te pup!

    ReplyDelete
  8. Orice idei bune par sa vina din afara, unde oamenii se preocupa mai mult de starea de bine, se urasc/invidiaza mai putin si vad mai bine imaginea de ansamblu. Sunt convinsa ca asemenea idei sunt si in RO doar ca din diverse motive nu sunt promovate sau nu exista fonduri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este posibil, nu neg că situaţia materială mai bună este posibil să favorizeze aceste iniţiative, dar şi noi putem, nu trebuie decât să vrem.

      Delete
  9. dap, cred ca as vrea un rol;))) de ce nu:D
    Chiar ca super femeie, geniala ideea.Imi place mult tinuta ta,in special tricoul:)

    ReplyDelete
  10. Suna interesant. Imi place tare mult tinuta, imi place combinatia coloristica gri n& negru.

    ReplyDelete
  11. Subscriu la ceea ce a spus Stella...din pacate! Imi place tare mult tinuta, draga mea! Mi se pare ca semeni foarte mult cu o actrita, dar nu reusesc sa-mi aduc aminte cum o cheama :(

    ReplyDelete
  12. As spune...in idealismul meu, never say never!
    Cunosc cateva bloggerite (tu te afli printre ele) care, cu certitudine, ar merita sa apara intr-un astfel de film!

    Tinuta iti vine...manusa!:)

    Pupici, Lucia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  13. Ce bine ti se potriveste tinuta asta, este una dintre preferatele mele la tine :X Cat despre un film cu bloggeri de la noi, i-as da sanse undeva la 50%, si spun asta pentru ca sunt si oameni ok, nu numai bloggeri rautaciosi si invidiosi, si daca s-ar pune un plan cap la cap sunt sigura ca ar putea iesi ceva interesant :P

    ReplyDelete
  14. Ce bine ca ne-ai spus si noua de proiectul asta! Cel putin eu nu stiam, multumesc!
    Si eu mi-as dori sa fim mai pozitivi noi romanii si mai buni, din pacate daca sunt doar cativa se pierd printre...restul. Parerea mea e ca multe nu sunt de facut, caci e o stare generala si o energie destul de negativa si asta vrei nu vrei te influenteaza. Trebuie doar sa-ti propui sa fii vesel, sa te inconjori de oameni pozitivi ( daca ii gasesti) si sa vezi partea plina a paharului cam in orice. Traitul in Romania e o lupta continua.

    ReplyDelete
  15. Imi place sa cred ca exista si oameni pentru care invidia e un termen total necunoscut si cu care poti lucra la un astfel de proiect demn de laudat. Multumesc pentru ca promovezi astfel de lucruri.

    ReplyDelete
  16. imi place tinuta, sandalele sunt superbe
    http://loving-evelyn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  17. great outfit !

    Zapraszam : http://outsidekatte.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Interesanta idee! Imi place tinuta foarte mult, topul combinat cu jeansii, iar sandalele sunt super!

    http://diana.doubleweb.ro/why-not/

    ReplyDelete