Sunday 30 June 2013

To bloggers

If I were to take part in a blogging conference, one of the topics I would like to talk about is the commenting back routine. To be clear, I'm referring to the commenting back on the other person's blog, not on your own blog.

We all know that many of the persons who comment on blogs have their own blog. So I'm wondering, how do you proceed?
Do you comment back to all the persons who comment on your posts?
When it's OK not to be commented back?
When becomes justifiable not to comment back to your blogger readers?

Let me tell you my own opinion on this matter. I personally comment back to 98% of my blogger readers. I'm not commenting when I don't have anything to say, when I don't resonate in any way with the content of the blog, when I'm too busy with the daily activities, when I feel a bad connection with the person who owns the blog, when I see things I don't like, when I feel the content is made up... and the list could continue.

We all know that blogging is becoming a business nowadays, so I'm wondering do you ever sell your soul to the devil?  
Do you comment to other blogs just to bring a person to see yours?

I would be a hypocrite not to admit that my comments are a way to be known better and thus to be followed. Let me show you an example... A while ago, I left a very sincere comment on Dana Budeanu's blog (a famous Romanian designer) and didn't expect to be taken into consideration, but a few days ago I was amazed because she decided to answer publicly to my comment... so... the impression was made...
Once again, I would be a hypocrite not to admit it was a very welcomed publicity. People asked Google "who is Zadin". How cool is that?

Hope everyone got the essence of this post and I would really appreciate to read you opinion on this matter.


Top :: ASOS | Bag :: Local store (JOYZ) | Jeans :: New Yorker | Sandals :: Depurtat | Sunglasses :: MiniPrix






Dacă aș avea șansa să particip la o conferință legată de blogging, unul din subiectele despre care mi-aș dori să vorbesc ar fi rutina de comentare reciprocă. Ca să fiu limpede, mă refer la acțiunea de comentare pe blogul persoanei care ți-a lăsat comentariu, nu la acțiunea de răspuns la comentariu lăsat pe blogul tău personal.

Cu toții știm că multe din persoanele care comentează pe bloguri au la rândul lor blog. Așa că mă întreb, cum procedați?
Comentați înapoi tuturor persoanelor care vă comentează postările?
Când este OK să nu comentezi înapoi?
Când devine justificabil să nu mai comentezi înapoi pe blogurile cititorilor tăi?

Să vă spun părerea mea cu privire la această chestiune. Eu personal comentez înapoi la 98% din cititorii mei bloggeri. Nu comentez când nu am nimic de spus, când nu rezonez în niciun fel cu conținutul blogului respectiv, când sunt prea ocupată cu activitățile cotidiene, când simt o conexiune negativă cu persoana care deține blogul, când văd lucruri care nu-mi plac, când am senzația că este un conținut inventat... și lista ar putea continua.

Cu toții știm că bloggingul devine o afacere în ziua de azi, așa că vă întreb, vă vindeți sufletul diavolului vreodată?
Comentați pe alte bloguri doar pentru a aduce o persoană să-l vadă pe al vostru?

Aș fi o ipocrită dacă nu aș recunoaște că comentariile mele sunt o modalitate de a mă face cunoscută și în consecință de a fi urmărită. Să vă arăt un exemplu... Acum ceva timp, am lăsat un comentariu sincer pe blogul Danei Budeanu și nu m-am așteptat să fiu luată în considerare, însă acum câteva zile am fost uimită deoarece a decis să-mi răspundă public... așa că... se pare că am făcut o impresie... Încă o dată, aș fi ipocrită dacă nu aș recunoaște că publicitatea a fost binevenită. Oamenii au întrebat Google "cine este Zadin". Cât de tare poate fi acest lucru?

Sper ca toată lumea să fi înțeles esența acestei postări și aș aprecia foarte mult să citesc și părerea voastră cu privire la acest subiect.

116 comments:

  1. Interesant! Eu sunt genul care comenteaza tuturor care-mi scriu mie, pentru ca nu sunt asa multe persoane..si mi-e usor sa urmaresc asta. Insa nu comentez prea des. De cele mai multe ori, pentru ca urmaresc foarte multe bloguri, multe le citesc des de pe telefon si imi ia prea mult timp sa mai scriu ceva. Insa da, din cand in cand, comentez. Si inca o metoda de a-mi arata interestul, e un like pe Facebook - care e mai usor, mai rapid si ajuta si bloggerul respectiv. Si uite, de exemplu, in ultima vreme am fost extrem de ocupata si abia am comentat pe ici, pe colo. Drept urmare de-abia am avut parte de comentarii de la altii. Asa ca da, comentand altundeva iti creste audienta.. sper ca opinia mea e de ajutor!
    Cu drag,
    Andra

    ReplyDelete
  2. Mi-au plăcut la nebunie întrebările pe care i le-ai adresat Danei. Mi-a plăcut onestitatea ta, modul în care gândești și mai ales modul în care ai formulat întrebările. Ai fost sinceră, fără a jigni și...parcă mi-ai citit gândurile! Felicitări pentru ceea ce ești și ceea ce transmiți!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc mult, Alina, apreciez opinia ta.

      Delete
  3. Foarte intersant postul din punctul meu de vedere. Intr-adevar a comenta, este un mod de a te face cunoscut, dar a comenta doar pentru a iti face publicitate blogului este gresit.
    Conteaza enorm cum iti argumentezi comentul si asta se vede in raspunsurile primite(este o senzatie de bine atunci cand comentariul tau primeste raspuns).

    Eu comentez cu placere pe blogurile pe care le frecventez cu regularitate(la unele nu stiu sa raspund, tehnic vorbind, rusine mie) si imi expun punctul de vedere, fie el si negativ intr-o maniera civilizata( o singura data am rabufnit mai acid), dar nu comentez la un post, doar de dragul de o face.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi place că suntem pe aceeași lungime de undă.

      Delete
  4. Eu incerc pe cat imi permite timpul sa raspund comentariilor atat pe blogul meu, cat si pe blogul celui care mi-a lasat comentariul! Nu reusesc sa fac asta intotdeauna, dupa cum spuneam, uneori este extrem de dificil sa raspunzi la zeci de comentarii! Am si momente in care selectez si raspund doar comentariilor care mi se par interesante sau care imi lasa o intrebare :)
    Si de comentat pe alte bloguri, ar fi blogurile pe care le urmaresc frecvent, dar nici acolo nu comentez mereu, depinde de timp si de cat de mult imi place postarea respectiva :D
    Oricum, extrem de interesant acest post, chiar ma gandeam la faza cu comentariile cu cateva zile in urma :))

    P.S.: Tare frumoasa tinuta, imi plac foarte mult sandalele sunt super chic :X

    ReplyDelete
  5. Super postare!Imi place faptul ca nu am mai vazut acest subiect dezbatut pe alte bloguri,un subiect interesant si captivant as putea spune.Sunt de acord cu tot ce ai spus tu aici,cum simplele atentii si comentariile venite din partea unor oameni la care nu te asteptai sa reactioneze,iti fac ziua mai buna.Imi place de asemenea ideea ta de a veni cu ceva nou pe blog.Initiativa,sinceritate,opinie.Nici nu iti imaginezi cat de bine pot impresiona acestea o persoana.

    ReplyDelete
  6. Comentez de cele mai multe ori inapoi celor ce-mi lasa comentarii, cand am timp si rezonez cu ceea ce prezinta catusi de putin, imediat sau mai tarziu. Chiar si atunci cand altii au emis aceeasi parere si stiu cazuri in care nu mai lasa comentarii pentru a nu se repeta, insa mie mi se pare ca x nu poate fi egal cu y chiar daca gandesc la fel uneori, daca intelegi ce vreau sa spun. Parerea mea e doar parerea mea si cred ca omul vrea sa auda cat mai multe pareri. :)

    Ce ne facem insa cu cei care comenteaza insa din comentariu reiese clar ca nu au citit textul. Desigur se mai creeaza confuzii, insa in anumite cazuri e atat de limpede si uneori trist cel putin pe moment.

    Pe blog raspund cititorilor/bloggerilor cand pun o intrebare, trebuie sa lamuresc cate ceva, imi vin anumite idei si contureaza postarea, ofer alte detalii, recomandari, nu tuturor in parte, dupa cum si timpul imi permite. Mai las comentarii care se adreseaza tuturor sau sub forma unei alte postari.

    Seara linistita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred că am înţeles 100% ce ai vrut să spui în prima parte.
      Şi pe mine mă intrigă comentatorii care atunci când tu vorbeşti despre lucruri profunde, ei îţi spun ce frumos e afară...

      Delete
    2. Faptul ca unii se scuza ca nu lasa comentarii pentru ca s-ar repeta, cred eu ca sunt multe feluri de a spune un lucru, o pana de cuvinte avem cu totii cel putin o data.

      Delete
  7. Eu de obicei las comentarii in functie de starea mea de spirit :) Cate o data citesc postarea si nu apuc sa las comentariu sau nu imi vin cuvintele.Alteori revin,alteori nu.Iar la unele bloguri las comentarii mai rar,desi apreciez fiecare postare.As putea da exemplu blogul tau:imi plac foarte mult postarile tale,cele in care ne lasi cateva din gandurile tale si cele cu outfituri,insa nu vad rostul sa las mereu comenatarii de genul " imi place foarte mult"

    Pe blogul meu raspund mereu la fiecare comentariu :)

    O seara minunata !

    ReplyDelete
  8. si eu ma uit la toti cei care comenteaza si raspund , dar ma uit si la cei care nu comenteaza si imi trezesc interesul !

    ReplyDelete
  9. Mai intai cateva cuvinte despre tinuta ta: imi place foarte mult bluza, am zi eu una asemanatoare si ma simt foarte bine atunci cand o port. Si sandalutele sunt superbe.

    In al doilea rand, am citit ceea ce i-ai scris Danei si am constatat ca ai stofa de jurnalist. Foarte bine structurat "interviul". Felicitari!

    In ceea ce priveste comentariile lasate pe alte bloguri, cred ca de 2 sau 3 ori s-a intamplat sa comentez doar de dragul de a o face, pentru a astepta altele in schimb. De obicei comentez doar atunci cand imi place ce vad si ce citesc. Un exemplu: pe blogul Danei Rogoz pe care il urmaresc constant sunt postari(tinute) care nu imi plac si cu toate ca as avea unele "avantaje" sa las un comentariu, nu o fac. Nu mai spun de blogul Laurei Cosoi, de obicei ma abtin sa nu las un comentariu rautacios, pentru ca ma ingrozeste uneori cu alegerile ei vestimentare (opinie personala......simteam nevoia sa o spun :)) )
    Sau unele bloguri de beauty/review-uri....mi se par atat de false...nici vorba sa las un comentariu, doar de dragul de a ma face "cunoscuta".

    Cateodata ma simt si prost pentru ca nu imi gasesc cuvintele si scriu doar "ce frumos/minunat/etc." si imi este oarecum teama sa nu se interpreteze gresit...intelegi tu ce vreau sa spun :)

    Mi-a placut ce a scris si Dora (http://www.fashionpainteddreams.com/2013/05/sunny-leopard.html) vis-a-vis de acest subiect.

    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, îmi place ceea ce ai scris, sunt nişte idei pe care merita să le menţionez şi eu. Şi eu sunt o comentatoare fidelă pe blogul Danei Rogoz şi mi-e ruşine uneori când efectiv nu am ce să spun şi totuşi aş vrea să o fac pentru a obţine un eventual beneficiu la capitolul trafic. E drept ca de cele mai multe ori dacă chiar nu-mi vine ceva original să spun, mai bine nu spun nimic.

      Apreciez sinceritatea ta şi mă bucur că suntem pe aceeaşi lungime de undă.

      Delete
    2. Da, știam această postare a Dorei și practic susține ideea anterior menționată. Avem nevoie de un feedback real și sincer în postări. Degeaba sunt "pretty/amazing/awesome" dacă ai spus-o ca să bifezi un task pe ziua de azi.

      Delete
  10. Inainte de toate m-a atras outfit-ul tau. Maieul asimetric, jeansii si sandalele. Superbe!
    In primul rand, las comentarii blogger-itelor pe care am avut ocazia sa le cunosc personal, clujence de-ale mele. Comentez atunci cand am ceva de spus iar daca se intampla sa am intotdeauna ceva de zis, o fac.
    Comentez persoanelor ce scriu postari 'week in photos' 'instalife', dezvoltand o afinitate pentru genul acesta de postari pe care, de altfel, nu doar le citesc pe alte bloguri ci le scriu cu drag.
    Comentez acelor persoane care reusesc sa ma atraga prin felul in care scriu, prin pozele postate, prin impresia lasata. Bloggeri care imi raman intipariti in minte si pe care ii asociez cu diverse lucruri.
    Gen: pe tine te asociez cu MiniPrix si cu intuitia, experienta, bun gust-ul de a selecta piese versatile sau piese indraznete care denota un simt dezvoltat al modei. Si imi tot spun 'Uite ca iar a reusit sa creeze un outfit frumos la un buget rezonabil'
    Si ma atrage. Ma face curioasa, ma face sa ma intreb 'Oare ce si-a mai luat? Oare ce ne mai prezinta?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că mă asociați cu MiniPrix, exact acesta este lucrul pe care doresc să-l promovez. Putem fi stylish cu toatele, nu trebuie să cheltuim nesăbuit.

      Delete
    2. Nu pot decat sa fiu de acord cu tine! Uneori apelez si la magazinele second-hand si nu imi e rusine sa afirm asta. Caut de ceva vreme o pereche de blugi scurţi cu talie inalta, cu un aspect usor uzat, cu un fermoar lung si buzunare mari. Si am in minte perechea perfecta. Unde am vazut-o? Intr-un second. Pacat ca nu era marimea potrivita.

      Delete
  11. Eu in general comentez pe blogurile celor care imi lasa mie comentarii... dar nu tot timpul, cand imi place ceva foarte mult, un outfit, o idee, o povestire. Adica daca iti scriu tie ceva nu ma astept in mod automat sa-mi scrii si tu. Normal, ma bucur daca o faci, dar nu cred ca ai o obligatie in acest sens.
    Eu intru pe blogurile celor care imi lasa comentarii...indiferent daca scriu sau doar citesc postul.

    ReplyDelete
  12. Ce subiect interesant. De multe ori ma bate si pe mine gandul sa imi fac un blog, dar oarecum prin natura jobului meu nu cred ca ar da bine acest lucru din mai multe puncte de vedere pe care nu le voi expune aici.

    Eu ca si simplu cititor de bloguri, ca si voi, si eu citesc cateva zeci, zilnic sa zic pana in 10 dar saptamanal mult mai multe, apreciez bloggerii care raspund comentariilor cititorilor atunci cand au ceva de spus. Sincera sa fiu, am renuntat in a citi cateva bloguri numai din cauza ca persoana care detinea blogul nu raspundea la nicio intrebare.

    cat legat de blogul Danei Rogoz pe care il citesc zilnic, de multe ori postarile ei sunt de asa natura incat si sa vrei sa zici ceva nu prea stii ce sa zici. Eu personal apreciez postarile in genul celor gasite pe blogul tau Zadin, mult mai personale.

    Sper ca nu m-am bagat ca musca-n lapte :D cu postarea mea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, Monia, în niciun caz, ești bine venită în club. Mi-ar plăcea să te cunosc prin intermediul unui blog.

      Delete
  13. Eu comentez doar la postarile care ma intereseaza, am rezistat si niciodata nu am intrat pe blogurile altor fete sa comentez doar pt ca ele au facut-o. Recunosc asa am pierdut multe comentatoare dar nu mi se pare corect sa comentez inapoi daca nu vreau, doar din curtoazie. Persoanele carora le placi oricum raman si comenteza.
    Blogul tau imi place pt outfit-uri si recunosc Miniprix. Tu mi-ai dat curaj sa incerc si sa comand :D.

    O dupa-amiaza placuta.

    Cu drag,

    Irihoney

    ReplyDelete
    Replies
    1. Corect, e bine să avem coloană vertebrală, dar la unii se traduce cu îngâmfare.

      Delete
  14. Imi place tare mult tinuta ta.

    Incerc sa imi dau si eu cu parerea, desi sunt de abea la inceput.
    Raspund comentariilor primite si le las la randul meu comentarii, recunosc ca unele blogguri imi sunt mai dragi decat altele.
    Pe tine te apreciez tare mult, te-am gasit pe bloggul Danei Rogoz si am intrat din curiozitate, ca mai apoi sa descopar ca te imbraci de la MiniPrix ca si mine ( promovezi shoppingul inteligent), ca esti frumoasa interior + exterior, pe scurt, sa te citesc cu placere.

    O zi faina! Te pup!

    ReplyDelete
  15. Mormocea Mirela30 June 2013 at 21:04

    you look great! i love you

    ReplyDelete
  16. Zadin!! Cred ca daca as fi citit textul as fi recunoscut imediat tonul si corectitudinea ta! Nu incetezi sa ma suprinzi placut prin respectul de care dai dovada in relatia cu noi, cei care iti citim blogul. Am citit intrebarile adresate Danei si raspunsurile ei, intr-adevar asa cum a mentionat cineva mai sus ai "stofa" de jurnalist. In ceea ce priveste tema postului si eu raspund comentariilor lasate pe blog si vizitez toate blogurile care se regasesc la comentarii, insa asa cum ai spus si tu prefer sa ma abtin de la comentarii atunci cand nu mi place tinuta/blogul etc. De asemenea incerc sa-mi scriu opinia concreta si argumentata cu privire la post/tinuta si nu doar un simplu: frumos, exista insa si cazuri in care doar cateva cuvinte imi exprima perfect opinia.
    O saptamana cat mai frumoasa!
    The Lovely Darlings

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru opinia sinceră, mă simt flatată.

      Delete
  17. Apreciez sinceritatea de care ai dat inca o data dovada, mi-a placut felul in care ai adresat intrebarile, parca ai facut-o prin prisma unui junalist, cat despre tinuta, imi plac foarte mult sandalele si topul, te pup
    http://loving-evelyn.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. „Am să îndrăznesc totuşi să-ţi adresez şi eu nişte întrebări/observaţii fără vreo pretenţie de a fi luată în seamă.” – pe blogul Danei Budeanu
    „Sunt sigură că nu sunt o avizată la acest gen de combinație, deci probabil că părerea mea nici nu va conta.” – pe blogul Danei Rogoz

    Mi-a plăcut modul în care le-ai determinat să îți răspundă. Nu ți-aș fi dat șanse la niciuna. Dana Budeanu are puține comentarii pe blog sau deloc. Dana Rogoz în general răspunde la întrebări și nu la păreri.
    Cred că amândouă ți-au răspuns pentru mintea ta ascuțită pe care o manifești în fraze clare și logice.

    Am observat o chestie de mai mult timp. Dana Rogoz îți răspunde pe propriul blog, dar la tine pe blog nu am văzut niciun comentariu din partea ei.
    Dana Budeanu cred că a mai găsit un subiect de dezbatere. Blogul ei mi se pare lipsit de idei, bogat în expuneri personale.

    Ca cititoare de bloguri comentez acolo unde am fost impresionată sau unde am apreciat ceva. Nu fac comentarii negative pentru că îmi dau seama de câtă muncă și cât timp este nevoie că construiești un blog. Îmi plac mai mult blogurile necunoscuților. Pe Dana Rogoz o citesc pentru că am descoperit-o altfel de cât mi-o închipuiam. De curând am întâlnit-o pe stradă și mi-a întărit părerea că este o persoană deosebită.

    Sper să îți lărgești vizibilitatea blogului prin ideile tale originale și nu prin comentarea pe bloguri de „vip”. Pentru mine este important și cum ajungi la un rezultat frumos, nu numai că ai ajuns la acel rezultat frumos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt conştientă că VIP-urile sunt şi ei oameni ca şi noi, dar să zicem cu o viaţă mai complicată şi mai expusă la păreri avizate/neavizate/răutăcioase/laudative. De aceea nu mă aştept să mi se răspundă, cu toate acestea nu fac pe naiva şi sunt conştientă că pot face valuri... într-o manieră mai mult sau mai puţin subtilă...

      Indiferent de gradul de încărcare cotidiană mi se pare corect ca atunci când îţi faci un blog să te aştepţi la dialog pentru că eu cred că oamenii care îţi vizitează blogul trebuie să ştie că sunt luaţi în seamă şi respectaţi. La urma urmei, ei te ridică, dar te şi pot coborî.

      Dana Budeanu e un capitol vast pentru mine şi rezonez din multe puncte de vedere cu ea, o admir. Îmi pare rău că-i lipseşte modestia în relaţia cu publicul şi că nu recunoaşte că în viaţă, spre deosebire de alţii, totuşi nu a pornit de la 0. Eu chiar cred că dacă nu existau nenumărate articole Cancan care să o promoveze mai mult sau mai puţin justificat nu era unde este acum... în plus mă deranjează că ziarul (cu care se identifică sau nu) promovează nişte valori total distincte faţă de lucrurile ZEN de care vorbeşte ea... Poate gândesc prea mult...

      Dana Rogoz îmi e dragă pentru că e modestă şi populară. Mi-a comentat o singură dată când am făcut o postare cu ea, în urma unei întâlniri face to face: http://www.zadinblog.com/2012/11/nice-to-meet-you-dana-rogoz.html.

      Delete
  19. Eu citesc mai mult bloguri de călătorie.
    http://www.blogul-larisei.com/
    http://www.meetsun.ro/
    http://vacantevacante.com/#
    http://aliceee-traveler.blogspot.ro/
    Pe acestea le urmăresc zilnic. Am fost impresionată să constat că Larisa, Claudia, Mihaela, Aliceee răspund fiecărui cititor care a lăsat un mesaj.
    Chiar și un simplu „Mulțumesc!” e un semn de respect.
    Sau am văzut că se mai poartă un ”Mulțumesc tuturor care au comentat!”.
    Sunt absolut de acord că cititorii te ridică și tot ei te coboară.
    Spor la treburi! și Inspirație!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc, asemenea şi ţie, Corina!

      Delete
  20. Buna, Lucia!
    M-am regasit in gandurile acestei postari. M-am intrebat si eu, uneori, din dorinta de a actiona politically correct, aceleasi lucruri; ba chiar m-am intrebat daca exista niste reguli scrise/nescrise in acest sens!:))

    Pana la urma, m-am lasat condusa de feeling!
    Las comentarii la (aproape) orice postare pe blogurile care-mi sunt dragi (le urmaresc de foarte mult timp, apreciez maniera de abordare, imi place stilul de a scrie, ma intereseaza subiectele tratate, imi place persoana care scrie si simt ca rezonez cu ea); las comentarii sporadic acolo unde simt ca am ceva de spus/de intrebat, acolo unde ceea ce am citit mi-a trezit impulsul de a lasa un gand sau mai multe; las comentariu sau intorc vizita acelora care ma viziteaza insa nu insist in a continua daca nu simt ca exista o conexiune, o afinitate; nu las comentarii negative, tac si merg mai departe (poate doar daca sunt provocata/revoltata de ceva, insa caut sa exprim diplomat, fara a rani)!

    Revenind la tinuta pe care o porti: foarte mult imi plac jeansii tai!
    Iti sta bine cu parul prins, arati mai copilaroasa!:)

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  21. You look gorgeous as always and your post is really interesting. Where do I start. Yes I always comment back. I think it's impolite not too and I love visting other blogs. Of course I'm not The Blonde Salad and that's why I leave comments to get people visit our blog. I don't sell my soul to the devil. I refuse all offers to write something nice about a shop (that I haven't tried) and get something in return for example. That would be cheating for me. It's really cool that Dana answered you back publicly. Hope you got a lot of traffic.
    Btw Lola has no secret. She eats candy all the time and gets so grumpy if there isn't enough candy at home <3

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. In this case she clearly has a good gene and so do you.

      Delete
  22. Draga mea Lucia,

    In primul rand trebuie sa iti spun ca imi place tare mult tinuta ta. Topul este chiar deosebit, imi tot propun sa fac si eu o comanda Asos, dar nu mai ajung. Cam asa e cand ai o mamarutza mica si ai impresia ca ea are nevoie de atatea si tu de nimic:))
    Revenind la subiectul postarii tale, trebuie sa recunosc ca eu in ultimul timp nu am reusit sa comentez la toate blogurile pe care le urmaresc.
    De regula, comentez cand am ceva de spus..nu pot sa zic ceva..doar ca sa zic, fara sa am nimic de spus...in esenta. M-ai inteles,nu-i asa?:) apoi, eu citesc in majoritatea timpului seara, in pat , de pe telefon. Asa imi e putin incomod sa comentez, prefer sa spun ceva pe Instagram, de exemplu. Daaaa, acolo unde ai tu fotografiile alea suuuperbe!!!:)
    Te pup draga mea, o seara frumoasa va doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg perfect, prințesa merită toată atenția și timpul. Muțumesc pentru apreciere, dacă nu aș lucra în domeniul IT aș îmbrățișa cu plăcere o carieră de fotograf.

      Delete
  23. Eu citesc cateva bloguri, dar comentez extrem de rar. De multe ori nu simt ca sunt necesare comentariile. Daca e vorba de un cometariu dezaprobator, bloggerul roman nu-l poate tolera.
    Si eu am comentat la blogul Danei Budeanu pentru ca nu m-am putut abitine-nu stie ortografie, iar de punctuatie nu poate fi vorba.
    Nu imi explic de ce nu isi iau corectori de texte, caci e jenant sa pui cratimele aiurea si sa nu stii unde sa pui virgule(mai sunt si cititori de bloguri care stiu un pic de gramatica si pot amenda astfel de erori). E si vorba, pana la urma, de respect fata de cititori.
    Pentru mine un blog ok e unul in care bloggerul respectiv stie sa scrie, are logica, bun simt si modestie. A, si mai spune si cateva lucruri interesante si sincere. Bine, recunosc, la Dana B. m-a deranjat si modul de a critica oameni simpli care nu au nicio treaba cu moda si care, poate, abia au bani de intretinere. Cum sa educi oamenii amarati, postandu-le pozele pe net ca sa vada lumea ce prost gust au? Problema oamenilor modesti din Romania sunt clestii de par si mainile agatate pe poseta?
    Apreciez si blogurile de moda cu poze decente, ca nu intra nimeni sa vada piepturi dezgolite ostentaiv si vulgar sau jeansi scurti cat lenjeria intima.
    Tu, de exemplu, nu ai cele mai sofisticate tinute, dar ai un blog de bun simt, fara buze tuguiate, priviri fatale, zambete fortate si false, etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comentariile dezaprobatoare nu sunt o problemă atât timp cât vin de la o persoană avizată sau cel puțin cu o identitate publică. De ce să accept să fiu jignită într-un comentariu, de o persoană care s-ar putea să nu aibă habar despre ce vorbește și care o mai și face într-un limbaj de 2 lei? Hai să fim mai subtili, eleganți în exprimare și sunt sigură că nu se mai supără nimeni.

      Veleitățile Danei în scris sunt net inferioare veleităților ei de designer. Bașca se laudă că are doctoratul luat, dar constat cu mare uimire că scrie "conpleteaza"!!! Este o diferență între aparență și esență, care din păcate iese la iveală într-o manieră evidentă.

      Și eu dezaprob inițiativa de a critica oamenii obișnuiți din România și mare îmi este mirarea că nu își dă seama că oamenii aceia trăiesc într-o lume cu valori diferite, cu priorități diferite, cu culturi diferite. Eu sunt sigură că demersul ei este să schimbe fața României în materie de fashion și să o aducă mai aproape de idealul ei, Londra... dar pentru a ajunge aici, avem mai întâi de lucrat la capitole multe mai esențiale decât vestimentația...

      Îmi pare bine că ai adus în discuție subiectul modestie. I-am scris într-un comentariu citatul celebru al lui Confucius - "He who speaks without modesty will find it difficult to make his words good.", dar din păcate nu mi l-a publicat. :-). Tot într-un comentariu i-am scris să structureze textul mai bine, să pună diacritice și să micșoreze un pic fontul... din păcate nici pe acesta nu l-a publicat. :-|

      Îți mulțumesc pentru oportunitatea de a scrie acest comentariu.

      Delete
  24. Foarte interesant subiectul tau. E unul dintre acele subiecte la care toti ne gandim , insa putini il abordeaza. Din punctul meu de vedere , mi se pare o lipsa de respect fata de cei care iti citesc blogul sa nu raspunzi unor comentarii de la articolele tale. In schimb , nu comentez intotdeauna pe blogul cititorilor mei , doar daca m-au impresionat cu ceva , ma regasesc in ceea ce scriu ei sau daca am o sugestie legat de ceea ce scriu ei. Nu vreau sa fiu ipocrita , cred ca toata lumea e constienta ca a lasa comentarii pe cat mai multe bloguri constituie o modalitate lejera si rapida de a atrage noi oameni pe blogul tau , dar consider ca e mai important sa stii sa ii pastrezi in continuare prin calitatea articolelor si sinceritatea de care dai dovada.
    In ceea ce priveste blogurile vedetelor , mi se pare absolut normal ca ele sa nu raspunda tuturor , mai ales cand vorbim de Dana Rogoz , care are atat de multe fane . Eu , personal , ador blogurile persoanelor normale. Cu riscul de a parea intr-un anume fel , e normal ca Dana Rogoz sa afiseze o viata aproape de perfectiune , cu cele mai chic hainute si cele mai interesante calatorii. Face parte din jobul ei pana la urma. Dar de laudat sunt si fetele normale , care reusesc sa atraga prin naturaletea , stilul si frumusetea lor.
    Eu am gasit blogul tau pe blogul Danei Rogoz si mi-a placut foarte tare de tine. Felicitari pentru curajul si onestitatea cu care ai scris despre ceea ce simti!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi place că ai decis să-ți exprimi părerea pentru că în acest caz a ieși la iveală o altă chestiune legată de comentarea reciprocă. Eu am intrat pe blog la tine și am văzut potențial în gândurile tale, dar când am vrut să comentez am constatat că trebuie să comentez cu numele de Google, nu cu pseudonimul Zadin, cum o fac pe alte bloguri.
      Prin urmare m-am retras, pentru că efectiv nu îmi doresc să rezult în căutările Google cu numele meu real în cazul în care un potențial angajator o să aibă curiozitatea să descopere ceva despre mine.
      Nu mi-e rușine de ceea ce spun, dar vreau ca părerea mea să se suprapună pe numele Zadin, nu pe cel real.

      Delete
    2. Sunt destul de noua in blogging si din pacate , nu am avut timp sa ma ocup in detaliu de tot. Dar in curand , o sa am o vacanta prelungita si planuiesc sa rezolv mai multe chestiuni si o sa pun pe lista ceea ce ai zis.
      Te inteleg perfect si nici nu are de ce sa iti fie rusine cu ceea ce spui.
      Faptul ca ai vazut potential in gandurile mele nu poate decat sa ma incurajeze sa continui cu ceea ce am inceput. Multumesc!

      Delete
  25. E in natura umana sa ne dorim sa fim apreciati, sa nu lasam indiferenti pe ceilalti- acesta este motivul pentru care ne educam, ne cultivam gusturile, citim, ne imbracam in haine frumoase,etc...Am fost surprinsa sa vad raspunsul Danei Budeanu la intrebarile tale,si te-am suspectat, pe langa o curiozitate sincera, de dorinta de castigare de trafic. Dar cred ca e cea mai directa si mai onesta forma de a atrage cititori cand nu esti o celebritate, cu un trust de media care sa te sustina ( ma refer la Dana Rogoz) sau line ( cand nu ai suficienti bani sa platesti o echipa cu care sa lansezi un proiect media on line, ma refer la Carmen Negoita , care este o surpriza foarte placuta pentru mine), sau relatiile, conexiunile si aparatul logistic al Danei Budeanu. Cred ca promovarea on line a Danei Budeanu , sub forma platformei 22foryou, cu cooptarea prietenei sale Mihaela Radulescu si a renumitilor A. Abagiu si C.S. este o parte dintr-un proiect de marketing si PR mai amplu care sa genereze audienta si bani pentru brandul si numele mai sus amintite. Pana la urma este vorba de bani - bani investiti si profit- orice accesare a site-ului, orice comentariu se transforma n public castigat, audienta, expunere, brand awareness, etc. Pentru ca acum promovarea clasica ( pe TV/radio/ziare, etc nu mai merge... trebuie sa te promovezi on-line! altfel nu vezi nici un ROI). In plus, daca nu iti construiesti un brand awareness puternic, cat timp crezi ca ai sa mai poti invarti hainele pe la Loredana/Corina/Andra/Delia/Adela Popescu, etc... cand nimeni din afara trustului nu ti le cumpara? Ca pana la urma cred ca despre asta e vorba, sa construiesti brandul Dana Budeanu stilist ca sa iti vinzi produsul in afara pietei pe care deja o ai si sa castigi BANI!
    Cat despre faptul ca Dana Budeanu ti-a raspuns, am apreciat modalitatea in care a facut-o, cu sau fara greseli de ortografie ( ca si eu cand scriu, mai apas pe alta tasta din
    cauza vitezei, asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu romaneste).
    A fost draguta, deschisa, mi-a placut ca a scris ca s-a casatorit cu un baiat nu cu un patron... pana la urma fiecare provine dintr-un anumit mediu si daca ea a fost norocoasa sa aiba niste parinti deosebiti, care i-au cultivat talentele si au investit in formarea caracterului si in educatia ei, cred ca le multumeste in fiecare zi prin felul in care se poarta cu ei si vorbeste despre ei ( ma refer la mama ei, despre care vorbeste mereu cu dragoste infinita!).
    Cumva, Zadin, uneori, simt in randurile tale un resentiment fata de cei care au o situatie materiala ai buna- caracterul unui om nu are legatura cu banii lui- poti sa fii un om sarac si bun asa cum pori fiun om sarac si rau - asa cum sunt si oameni bogati deosebiti ( mai rar, e adevarat, sau nu i-am cunoscut noi...)
    Situatia materiala nu poate influenta decisiv caracterul , firea unui om, frustrarile da.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucură nespus comentariul tău pentru că-mi dă prilejul încă o dată să arăt cine sunt.

      În primul rând doresc să spun că îmi pare rău că din rândurile mele se remarcă un resentiment față de persoanele cu o situație materială bună pentru că din păcate este un lucru fals. Ceea ce trebuie să se simtă din rândurile mele este că chiar dacă avem o situație materială bună nu trebuie să uităm de unde am plecat, nu trebuie să uităm ce înseamnă MODESTIA, NU trebuie să ARUNCĂM BANII pe articole scumpe de îmbrăcăminte în condițiile în care încă putem vedea știri despre copii care sunt gasiți zgribuliți de ger, fără șosete, sub un balcon pentru că părinții nu aveau bani să-i țină aproape...

      Eu cred despre mine că am o situație materială bună: am un acoperiș al meu deasupra capului, am mașina mea, am ce mânca, am hainele pe care mi le doresc, plătesc pentru educația fiului meu, îi ofer tot ceea ce visează, fac acte de caritate cu părinții, dar și cu vagabonzii, am un depozit bancar, merg în vacanțe, văd în viitor, nu trăiesc doar pentru clipa curentă... Pentru toate acestea muncim mult atât eu cât și soțul meu și facem sacrificii... și am pornit efectiv de la 0, dacă nu chiar de pe minus. Dacă aș avea ceva împotriva oamenilor înstăriți aș avea ceva cu mine, deci te rog să nu rămâi cu această impresie despre mine.

      Eu înțeleg că tuturor ne scapă lucruri când scriem, dar când ne scapă repetat, nu mai este OK. Este o dovadă de neglijență care la o persoană cu doctorat nu poate fi trecută ușor cu vederea.

      Eu nu vreau să se înțeleagă că am ceva cu Dana, pentru că nu am. Chiar o admir. Am scris două postări epopeice despre ea și niciodată nu le-am publicat... O urmăresc de prima dată când a scris în CIAO. Mă văd în multe din acțiunile ei, dar o vreau perfectă... o vreau modestă... o vreau mai riguroasă... o vreau în alt context față de CanCan.

      Comentariul meu pe blogul ei a fost făcut în prima zi când am aflat că a făcut blog, iar când l-am scris am vrut să sintetizez cele două articole scrise în trecut și nepublicate niciodată. Putea să nu-l publice, dar a facut-o și asta am apreciat la ea.

      Și eu îmi doresc un business al meu pentru că știu că am capacitatea necesară. Știu că va trebui să muncesc triplu să arăt ce pot eu, dar o voi face, pentru că asta fac de când mă știu, chiar dacă asta va însemna uneori să mă bucur de traficul venit din 22foryou. Nu îl cer pe gratis, îl cer în schimbul opiniei mele sincere!

      Proiectul 22foryou este foarte inteligent gândit, dar pe mine nu m-a dat pe spate pentru că din partea lor am așteptările cele mai mari, chiar dacă asta înseamnă să cer text corect scris și structurat, poze calitative, idei inovatoare și nu critică la adresa amărâților.

      Este o diferență între aparență și esență în ceea ce o privește pe Dana Budeanu și am senzația din ce în ce mai mult că o face inconștient... Cum să critici oamenii obișnuiți pentru alegerile lor vestimentare, dar tu, designer, să produci piese de îmbrăcăminte cu prețuri variind între sute și mii de lei? Vrei o provocare adevărată și dreptul să-i crtici? Pune-ți creativitatea la încercare și fă-i stylish la bugetul lor. Got my point?

      Delete
  26. Imi place mult bluza ta, este foarte frumoasa. In legatura cu comm. cred ca in prezent cel mai mult se comenteaza, din pacate, doar din dorinta de promovare proprie, oricum bloggingul a devenit o chestie atat de complicata incat lucrurile normale cu greu isi mai gasesc rostul!

    Pop Culture&Fashion Magic

    ReplyDelete
  27. Eu sunt genul de persoana 99% sincera si corecta insa pentru a trai in lumea aceasta "moderna" trebuie sa fac mici ajustari pentru a avansa cat de cat asa ca apelez la trucuri uneori si asta este valabil pentru orice domeniu, nu numai in blogosfera.Mai fac si chestii care ascund un interes personal si egoist dar pe de alta parte imi pastrez esenta.
    Uite de exemplu dadeam subscribe tuturor celor care imi dadeau mie, din respect si in semn de multumire.Am procedat asa pana la un punct cand deja lista mea devenise uriasa, oricum nu aveam cum sa ii urmaresc pe toti zilnic asa ca m-am oprit.
    Uneori mai lasam si comentarii pe anumite bloguri fix pentru publicitate dar de cele mai multe ori dau comentarii cand si cui doresc,indiferent daca acestia au facut-o pe blogul meu.Nu sunt nesimtita ci selectiva si realista.Blogul este doar o parte din viata mea si nu vreau sa il las sa devina totul pentru mine.

    Imi place top-ul,asimetria lui dar si printul si materialul lejer.

    Te pup!

    ReplyDelete

  28. Vreau să-i mulțumesc mult omului care este în spatele zâmbetelor mele astăzi, reunindu-mă și soțul meu după ce a divorțat de mine, dr. Ilekhojie, care este un caster vrăjitor foarte puternic și mi-a adus soțul înapoi la mine și l-a făcut să mă roage să iarta-l pentru tot ce mi-a făcut, chiar mi-a fost dor de el atât de mult și l-am iubit întotdeauna. Sunt fericit să-l reîntorc în viața mea și toate aprecierile mele merg la doctorul Ilekhojie pentru că m-a ajutat și că mi-a adus soțul înapoi la viață cu marile sale puteri. Prietenii mei de acolo, care se confruntă cu probleme de căsătorie și probleme de divorț, vă asigur că vă puteți recupera iubitul în viața voastră cu ajutorul doctorului Ilekhojie. Îl poți adresa la: (gethelp05@gmail.com) sau îl poți suna și WhatsApp la +2348147400259 Voi continua să-i public numele pe internet din cauza muncii bune pe care a făcut-o pentru mine ...

    ReplyDelete
  29. După ce prietenul meu de un an s-a despărțit de mine, abia puteam să vorbesc fără să plâng. Mă simțeam orbit și nu știam ce să fac. Nu știam dacă aș putea să-l recuperez și anxietatea era insuportabilă. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubisem atât de mult. Așa că am luat legătura cu această minusculă vrăjitoare. El m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra lui și la doar 48 de ore, prietenul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. Dr. Ilekhojie l-a eliberat să știe cât de mult îl iubesc și îl doresc. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste împărtășim. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această minunată vrăjitorie oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți-l pe email la gethelp05@gmail.com sau sunați-l / WhatsApp: +2348147400259 "Sunt atât de recunoscător și pot spune asta dacă aveți am fost despărțit și vreau să recuperez persoana respectivă, dr. Ilekhojie este cel mai bun! Nu voi uita niciodată cât m-a ajutat

    ReplyDelete
  30. faceți ca problema dvs. să rezolve o dată pentru totdeauna. Am mărturisirea acesteia.

    (1) Dacă ai nevoie de fostul tău înapoi.
    (2) dacă aveți nevoie de leac pentru boala hiv
    (3) dacă aveți nevoie de leac pentru boli de piele
    (4) dacă aveți nevoie de tratament pentru virusul Ebola.
    (5) dacă aveți nevoie de vindecarea bolii obezității
    (6) dacă ai întotdeauna vise rele.
    (7) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (8) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
    (9) Dacă doriți un copil.
    (10) Vrei să fii bogat.
    (11) Doriți să vă legați soțul / soția dvs. pentru a fi veșnic.
    (12) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
    (13) Cum ați fost înșelat și doriți să vă recuperați banii pierduți.
    (14) dacă doriți să încetați divorțul.
    (15) dacă doriți să divorțați de soț.
    (16) dacă doriți să vi se acorde dorințele
    contactDr Ilekhojie gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    ReplyDelete
  31. Am nevoie de ajutor pentru a-mi primi comentariile ex post pe bloguri Am aflat despre site-ul dvs. online și am comandat o vrajă Love pentru că prietena mea de 5 ani m-a părăsit pentru un alt bărbat. Am avut o vrajă de dragoste și, după 24 de ore pe care am comandat-o, am început să văd rezultatele. Am început să primesc e-mailuri de la ea care îmi spuneau cât de mult iubește și îmi era dor de mine. Acest lucru este uimitor mai ales că obișnuia să mă ignore de fiecare dată. Nu a fost niciodată atât de compătimitoare și grijulie pentru relația noastră, nu a fost niciodată atât de emoțională. Vă rog, tuturor celor care așteptați rezultatele dvs. nu disperați. Cu toții merităm să fim iubiți și sentimentul este minunat. Vreau să-i mulțumesc Domnului Padman pentru cantitatea de fericire pe care o aduce oamenilor. Sunt mai încrezător acum și viața mea este mai bună doar prin asta. Știu că lucrurile se vor îmbunătăți doar. Multumesc mult, multumesc mult. Sunt atât de recunoscător încât Dr Ilekhojie și toate spiritele iubitoare frumoase susțin iubirea. " Nevoie de ajutor?

    WhatsApp Dr Ilekhojie pe +2348147400259 sau
    E-mail info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com
    Site web: https://gethelps.online

    ReplyDelete
  32. Asta este atat de adevărat. Eu am experimentat-o eu și dr. Ilekhojie m-au ajutat cu probleme serioase în viața mea. Dr. Ilekhojie mi-a stabilit relația în mai puțin de 24 de ore. este minunat și știe cu adevărat ce face. L-am recomandat tuturor. Această cască de vraja este foarte bună. Profesionist, precis, sincer și foarte experimentat. Vă mulțumim pentru munca depusă! Îi mulțumesc prietenului meu că m-a anunțat despre site-ul tău. Trebuie să vă vorbesc despre problemele mele. Nu mă așteptam la rezultate instantanee și eram pregătit să aștept câteva luni. Spre surprinderea și uimirea mea, am început să văd rezultate după câteva zile de la casting. Ești cu adevărat grozav. Acest site este foarte recomandat. Acesta este adevăratul lucru. Încercați și nu veți fi dezamăgiți! ”Aveți nevoie de ajutor?

    WhatsApp Dr Ilekhojie pe +2348147400259 sau
    E-mail info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com
    Site web: https://gethelps.online

    ReplyDelete
  33. Sunt atât de entuziasmat căsătoria mea ruptă a fost restaurată fostul meu soț este din nou după ce a lăsat eu și cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie. Am fost atât de fericit că l-am cunoscut pe dr. Ilekhojie cum îi ajută pe mulți să-l aducă pe Lover înapoi, așa că îl contactez pentru a mă ajuta și pe mine. Așa m-a ajutat dr. Ilekhojie să-mi aduc înapoi soțul meu .. O mulțumire mare pentru tine, dr. Ilekhojie pentru că nu am crezut niciodată că fostul meu soț se va întoarce atât de repede cu vraja ta. Ești cel mai bun și cel mai mare din lume. dacă sunteți aici și aveți nevoie de iubitul dvs. Ex înapoi sau de soțul dvs. mutat la o altă femeie, nu mai plângeți, contactați acum această puternică vrăjitoare.
    contactați-l pe WhatsApp Dr Ilekhojie pe 2348147400259 sau pe e-mail info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com Website: https://gethelps.online

    ReplyDelete
  34. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 7 ani acum. Ne-am căsătorit fericit cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni am început să observ un comportament ciudat din partea lui și câteva săptămâni mai târziu am descoperit că soțul meu vedea cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu vine acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar nu degeaba. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. Într-o zi în care căutam pe Internet, am dat peste un site web care sugera că Dr. Ilekhojie ar putea ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la refacerea relațiilor rupte ș.a. Așa că am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a făcut o vrajă. Două zile mai târziu, soțul meu a venit să mă vadă și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a comis și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Familia mea și cu mine trăim din nou fericiți împreună. Mulțumesc dr. Ilekhojie. Dacă aveți nevoie de un ortograf care să poată arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să-l contactați. Nu te va dezamăgi.

    Iată e-mailul său: info@gethelps.online și gethelp05@gmail.com
    WhatsApp +2348147400259
    site web: https://gethelps.online

    ReplyDelete
  35. Aceasta este mărturia mea despre munca bună a DR Ilekhojie care mă ajută ... Sunt Benita Lewis din Carolina de Nord SUA. Și îmi pare rău că am pus asta pe net, dar va trebui, prin această lume cea mai bună vrăjitorie care mi-a adus înapoi soțul meu care m-a lăsat afară pentru ultimii 3 ani, în cele din urmă, eu sunt acest om pe un site de blog postat de unul dintre clienți. ajutor, i-am explicat totul și mi-a povestit despre o casetă de vraja despre care auzise și mi-a dat o adresă de e-mail pentru a scrie la caseta de vraja pentru a-i spune problemele mele. În doar 1 zile, soțul meu s-a întors la mine. Vreau doar să vă mulțumesc acestui râu veritabil și sincer, vă rog, tot ce mi-ați spus a trecut și vă mulțumesc domnule. Vă rog, vreau să le spun tuturor celor care caută orice soluție la problema lor, vă sfătuiesc să consultați cu drag această casetă de vrajă, el este real, el este puternic, și orice ar spune rula de vraja este ceea ce se va întâmpla, pentru că tot ce înseamnă rula de vrajă mi-a spus că a trecut. Îl puteți contacta cu drag: adresa de e-mail este gethelp05@gmail.com sau direct pe whats-app 2348147400259

    ReplyDelete
  36. Numele meu este Diana Stones, locuiesc și lucrez în Marea Britanie. Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsătorie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am simțit că am terminat totul, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat cu nimic, am fost emoțional în tot acest timp. Mulțumesc unui mare casator de vrăji numit Dr. Ilekhojie pe care l-am cunoscut online, care mi-a adus soțul înapoi la mine. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am dat peste câteva mărturii despre dr. Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că și-a readus iubitul Ex înapoi, alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și alte boli, mulțumesc! contactați Dr. Ilekhojie gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    ReplyDelete
  37. CUM ÎȚI ÎNȚELEZĂ MULȚI EX ÎNAPOI CU AJUTORUL DR Ilekhojie ....... Numele meu este Muna Vassel, din Canada, vreau să spun lumii că există o casetă de vraja online reală și eficientă, care este puternică și autentic, numele lui este Dr. Ilekhojie, m-a ajutat recent să-mi reîntâlnesc relația cu soțul meu care m-a părăsit. Când l-am contactat pe dr. Ilekhojie, mi-a aruncat o vrajă de dragoste și soțul meu care a spus că nu are nimic de făcut. cu mine din nou, m-a sunat și a început să mă roage să revin. el se întoarce acum cu atâta dragoste și grijă. Astăzi mă bucur să vă anunț pe toți că această cască de vrăji are puterile de a restabili relația ruptă și de a le readuce. pentru că acum sunt foarte fericit cu soțul meu. Pentru toți cei care citesc acest articol și au nevoie de ajutorul său, dr. Ilekhojie poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor, cum ar fi soluționarea cauzelor de divorț, a cauzelor de judecată, a vrăjii, a protecției spirituale. Mulțumesc! adresa de e-mail de contact: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    ReplyDelete
  38. Un apel de vrăjitoare a apelat dr. Ajayi m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu după 2 ani de separare din cauza neînțelegerii și l-am implorat de mai multe ori să se întoarcă acasă pentru a fi cu mine și cu cei trei copii ai noștri, dar refuză să rămân cu o altă femeie care cred îl manipulează. Am văzut o mărturie despre drăgălașul dr Ajayi, în timp ce căutam ajutor online, care i-a explicat cum a ajutat-o ​​să-și scoată fratele din închisoare după ce a executat o vrăjire de iertare pentru ea, chiar vreau ca soțul meu să se întoarcă acasă, așa că îi trimit textul vrăjitor pe WhatsApp: 2347084887094 și mi-a spus ce trebuia făcut, k am urmat toate instrucțiunile și astăzi trebuie să-mi împărtășesc mărturia, deoarece soțul meu s-a întors acasă la trei zile după ce dr. Ajayi a efectuat o vraja pentru ca el să se întoarcă acasă, trăiesc fericiți acum. Aveam îndoieli, dar acum nu mai am îndoieli, deoarece toți Spell Caster mi-au spus ce s-a întâmplat așa cum mi-a explicat el, deci dacă aveți nevoie de ajutorul unui turnător de vrăji pentru orice fel de problemă cu care vă confruntați în viață, contactați Dr. Ajayi e-mail: drajayi1990@gmail.com sau WhatsApp: +2347084887094.

    ReplyDelete
  39. Bună ziua, sunt NIRA SHALOM, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume despre modul în care mi-am revenit fosta iubire. Înnebuneam când dragostea mea m-a părăsit pentru o altă fată luna trecută, dar când întâlnesc o prietenă care-mi prezintă Baba Wale da Wiseman marele mesager, i-am povestit problemei lui Baba Wale despre cum ma părăsit fosta mea iubire și, de asemenea, cum aveam nevoie să obțin un loc de muncă într-o companie foarte mare. Mi-a spus doar că am ajuns în locul potrivit unde îmi voi dori dorința inimii fără efecte secundare. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce s-a făcut, în următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău pentru că m-am trăit înainte și, de asemenea, în următoarea săptămână după pledând pentru iertare, am fost chemat pentru interviu în compania mea dorită, dacă aveam nevoie să lucrez ca supraveghetor. Sunt atât de fericită și copleșită încât trebuie să spun asta lumii întregi despre modul în care Baba Wale mă ajută să îmi acord dorința inimii. Baba Wale este un specialist în tot felul de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de orice fel de contacte, Baba Wale, la următoarea adresă de e-mail: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551 Viber +2348136951551 Îmi mulțumesc mai târziu

    ReplyDelete
  40. Bună, spectatori, postez acest lucru pentru că am găsit o mulțime de oameni care au probleme de căsătorie, pe care le-am experimentat și eu. Am găsit recent ajutorul unui bărbat numit Dr. Ilekhojie. A făcut o treabă grozavă care a făcut-o pe soția mea să se îndrăgostească din nou de mine după nouă luni de despărțire. Vreau să știi că este un adevărat jucător de vrăji. Dacă cineva de acolo are nevoie de ajutor, îl poate contacta Viber sau Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com și spune-i că Juan Esposito te-a recomandat

    ReplyDelete
  41. Scriu acest articol pentru a-i mulțumi dr. Ilekhojie, puternicul jucător de vrăji care m-a ajutat recent să-mi readuc fostul iubit care m-a lăsat pentru o altă femeie fără niciun motiv în ultimii 8 ani. După ce am văzut o postare pe internet a Jennei din SUA, spunând cum a fost ajutată de dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales decât să îmi recuperez iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când iubitul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt; gethelp05@gmail.com Număr Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  42. Viața este un mister cu multe întrebări care au nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ?
    Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Aceasta este o mărturie a unui mare jucător de vrăji „Dr. Ilekhojie” care m-a ajutat să-mi redau viața amoroasă înapoi. În ziua în care soțul meu m-a părăsit, lucrurile păreau sumbre, iar atmosfera era plină de incertitudini. Totul părea palid și așa că am decis să caut ajutor în aparatele care fac capabilitatea de a-l aduce pe fostul meu soț la mine. După cum am preconizat, am intrat pe internet și, după cum ați văzut și dvs. în căutarea unui jucător de încredere, am văzut o mulțime de mărturii făcute de jucătorii de vrăji în recuperarea foștilor soți și a celor dragi. Condus de credința în dr. Ilekhojie. L-am contactat și, după ce i-am explicat lucrurile, a acceptat să facă față provocărilor de pe teren. S-a descurcat strălucit. Fostul meu soț se întoarce la mine cu mai multă grijă și afecțiune. Prin urmare, aș dori să profit de această ocazie pentru a-i aduce un omagiu pentru serviciul său altruist adus situației mele. Lăudabil, el a arătat un mare curaj în a-și asuma sarcina descurajantă de a găsi soluții la orice problemă dată. Trimiteți un e-mail la gethelp05@gmail.com sau WhatsApp Dr. Ilekhojie la +2348147400259

    ReplyDelete
  44. Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care te face să te confuze și să-i vrei înapoi în viață? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  45. După ce a fost căsătorit timp de patru ani, soțul meu a decis să plece. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care i-o am pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. prietena și ea mi-au sugerat că ar trebui să-l contactez mai degrabă pe doctorul Ilekhojie ca să mă poată ajuta să exprim vraja de reconciliere pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj doctorului Ilekhojie și m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de trei zile. A aruncat vraja și, în mod surprinzător, în a doua zi, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el. De asemenea, puteți contacta doctorul Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor

    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie.
    6) Vrăjile de despărțire
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Doriți să fiți promovați în vrăjile dvs. de la birou / loterie
    9) mărirea penisului
    10) problema sarcinii

    WhatsApp Dr Ilekhojie pe (+2348147400259) sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  46. Mulțumită unei puternice roți de vrăji numită dr. Ayo după 3 ani de separare am reușit să mă împac cu soțul meu, nu cred niciodată când ne vom întoarce vreodată împreună, dar când l-am întâlnit pe Dr. Ayo, și-a dat seama că nimic nu este posibil, am decis să-l încerc, i-am spus Dr. Ayo despre soțul meu și alte lucruri necesare pe care trebuie să le știe, astfel încât soțul meu să se poată întoarce, îmi spune ce să fac și i-am urmat instrucțiunile, după o săptămână de vrăji de dragoste, bărbatul l-a sunat pe bărbat și a implorat să vină Acasă. de atunci căsnicia noastră a înflorit și avem un examen. Dacă aveți nevoie de ajutor din partea expertului cu probleme, contactați dr. Ayo el. E-mail: drayo47373@gmail.com sau Whatsapp / +2347055691377 și vei fi cea mai fericită persoană de pe pământ ca mine.

    ReplyDelete
  47. Fostul meu m-a lăsat cu atât de multe dureri și de atunci am fost inimă frântă și spulberată. Am contactat mulți jucători de vrăji și ei îmi smulg banii fără niciun rezultat. Am trimis prin e-mail atât de multe site-uri online în căutarea unui jucător de vrăji bun până când am fost îndrumat de un vechi 45 de oameni pe care dr. Ilekhojie l-a ajutat până acum, pentru a-l contacta pe dr. Ilekhojie, nu am crezut niciodată, dar după ce am făcut așa cum a condus el, fostul meu a revenit la eu, mi-am spus să-l iert și am făcut-o și astăzi sunt mulțumit de căsătoria mea, contactați e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau sunați-l +2348147400259

    ReplyDelete
  48. Functioneaza! Fostul meu m-a blocat pe fiecare platformă. A durat ceva timp, cam două luni sau ceva, dar EL M-A DEBLOACAT DOAR CU CÂTEVA ORE! Nu renunțați! FUNCTIONEAZA! contactați-l pe Dr. Ilekhojie pentru ajutor acum. suntem din nou impreuna. Aveți încredere în acest proces..Aici contactul său..WhatsApp lui: +2348147400259,
    Trimite-i un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  49. Functioneaza! Fostul meu m-a blocat pe fiecare platformă. A durat ceva vreme, cam două luni sau ceva, dar EL M-A DEBLOACAT DOAR CU CÂTEVA ORE! Nu renunțați! FUNCTIONEAZA! contactați-l pe Dr. Ilekhojie pentru ajutor acum. suntem din nou impreuna. Aveți încredere în acest proces..Aici contactul său..WhatsApp lui: +2348147400259,
    Trimiteți-i un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  50. Functioneaza! Fostul meu m-a blocat pe fiecare platformă. A durat ceva vreme, cam două luni sau ceva, dar EL M-A DEBLOACAT DOAR CU CÂTEVA ORE! Nu renunțați! FUNCTIONEAZA! contactați-l pe Dr. Ilekhojie pentru ajutor acum. suntem din nou impreuna. Aveți încredere în acest proces..Aici contactul său..WhatsApp: +2348147400259 sau trimiteți-i un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  51. Bună tuturor, sunt Betty Lucas, sunt atât de încântată acum pentru că am fost atât de supărată când am aflat că soțul meu are o aventură în afara căsătoriei noastre, când m-am confruntat cu el, m-a bătut și m-a lovit pe mine și pe fiica mea afara din casa. de parcă viața mea ar fi fost un coșmar cu ochii mei, nu știu ce mi-a venit în minte să intru online, așa că du-te să primești ajutor, apoi am văzut diverse mărturii despre dr wazobia, cum i-a ajutat pe oameni să se întoarcă acolo EX sau cum a putut să readucă bucuria oamenilor, așa că am decis să-l contactez, mi-a spus ce să fac, așa că am făcut tot ce mi-a spus până la ultima scrisoare, așa că după toate cele spuse, soțul meu mă va contacta în 48 de ore el a spus doar că soțul meu este în legătură cu mine, implorându-mă să-l iert pentru că nu știe ce i s-a întâmplat și mi-a promis că nu o să se întâmple niciodată, acum suntem din nou împreună ca o familie fericită. doctorului Wazobia și vraja lui puternică, care mă ajută să-mi fac soțul. Dacă întâmpinați aceeași problemă sau orice altceva, puteți contacta DR wazobia la adresa sa de e-mail: drwazobiatemple@gmail.com, îl puteți suna sau adăuga la numărul său de Whatsapp +2349074303650

    Fă cum te ghidează credința

    ReplyDelete
  52. Soția mea cocheta cu un alt bărbat. până când a dispărut, am fost disperată să o recuperez, am pierdut atât de mult timp și bani încercând să o recuperez pe soția mea, am încercat aproape toate posibilitățile să o am înapoi și nimic nu a funcționat. Am devenit singur. Pentru a o face scurtă, am găsit un jucător de vrăji, dr. Ilekhojie. Am văzut mărturiile bune despre minunata sa operă și, după ce am citit Testimoniile, am decis că trebuie să încerc și să fac o ultimă încercare și După vrăji, s-a întâmplat un miracol, soția mea a venit acasă. A fost minunat, oricine are nevoie de ajutor ar trebui să-l trimită prin e-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp / Sunați-l la +2348147400259

    ReplyDelete
  53. După ce am văzut o postare pe internet a Jennei din SUA, spunând cum a fost ajutată de Dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, pentru că nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt iubitul și fericirea. Spre marea mea surpriză, iubitul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert, am fost cu adevărat uimit și șocat când amantul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt numărul Whatsapp +2348147400259 sau Email; gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, de mai multe ori amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte fete, am fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu a spus eu despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăjile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, Când l-am contactat, mi-a spus mie tot ce trebuia să fac și am făcut și el m-a ajutat să arunc o vraja de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fete și este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    SUNĂ / WHATSAPP: +2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  55. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a spus să fac. Acum, soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea lui. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până când nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vindecări pentru orice boală, vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă cu Doctorul Ilekhojie acum, e-mailul său este (gethelp05@gmail.com) Puteți, de asemenea, să-l Whatsapp la +234 (81) 47400-259

    ReplyDelete
  56. Iubitul meu a început să iasă cu alte fete și să-mi arate dragoste rece, de mai multe ori amenință să se despartă de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre aventura lui cu alte fete, am fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu a spus eu despre un jucător de vrăji pe internet Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu relația lor și problema căsătoriei prin puterile dragostei Vrăjile, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încerc, Când l-am contactat, mi-a spus mie tot ce trebuia să fac și am făcut și el m-a ajutat să arunc o vraja de reconciliere și în termen de 28 de ore iubitul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu fete și este cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat.

    Iată contactul lui ..
    SUNĂ / WHATSAPP: +2348147400259
    E-MAIL: (gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Treci prin dureri în casa ta matrimonială și vrei o soluție durabilă? Dr. Ajayi este bărbatul potrivit pentru slujbă, treceam prin iad în căsătoria mea, când am întâlnit diferite mărturii despre cum a ajutat el să salveze multe femei de la divorț prin soțul lor și, de asemenea, a binecuvântat multe femei cu rodul uterului, această perioadă soțul meu vrea să divorțeze după ce a fost cu el de 17 ani, i-am explicat situația mea doctorului Ajayi și s-a făcut o vrăjeală de dragoste, soțul meu a rupt hârtia de divorț și am trăit în pace și dragoste. Nu fi timid să cauți ajutor, contactează doctorul Ajayi și salvează-ți căsnicia sau relația ruptă. Whatsapp / Viber: +2347084887094

    ReplyDelete
  58. După ce a fost căsătorit timp de patru ani, soțul meu a decis să plece. Am făcut totul la îndemâna mea pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit să se întoarcă atât de rău din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu toate, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. prietena și ea mi-au sugerat că ar trebui să-l contactez mai degrabă pe dr. Ilekhojie ca să mă poată ajuta să exprim vraja de reconciliere pentru a-l aduce înapoi. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj doctorului Ilekhojie și m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă înainte de trei zile. A aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că i-a părut atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el. De asemenea, puteți contacta Dr. Ilekhojie dacă aveți nevoie de ajutor

    1) Vrajile dragostei
    2) Vrajile dragostei pierdute
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrajile casatoriei
    5) Vrajă obligatorie.
    6) Vrăjile de despărțire
    7) Alunga un Iubit trecut
    8.) Doriți să fiți promovați la biroul dvs. / Vrajă la loterie
    9) mărirea penisului
    10) problema sarcinii

    WhatsApp Dr Ilekhojie pe (+2348147400259) sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  59. Dacă vă confruntați cu divorțul și doriți o soluționare în afara instanței sau doriți ca fostul soț sau soție să se întoarcă acasă Dr. Ajayi este bărbatul potrivit pentru slujbă, slujba lui este cu adevărat impresionantă și fără stres, nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar el a fost capabil să-mi schimbe percepția când l-a adus pe soțul meu înapoi acasă după 10 luni de separare și trăim fericiți acum, situația noastră financiară s-a îmbunătățit și sunt pace în casă. Îi sunt recunoscător dr. Ajayi pentru că nu m-am crezut niciodată și soțul meu va reveni vreodată împreună, dar dr. Ajayi a făcut acest lucru posibil. Dacă aveți nevoie de serviciul unui jucător de vrajă pentru orice fel de problemă de viață, Dr. Ajayi este omul potrivit pentru această slujbă. îl puteți contacta prin Whatsapp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Soția mea cocheta cu un alt bărbat. până când a dispărut, am fost disperată să o recuperez, am pierdut atât de mult timp și bani încercând să o recuperez pe soția mea, am încercat aproape toate posibilitățile să o am înapoi și nimic nu a funcționat. Am devenit singur. Pentru a o face scurtă, am găsit un jucător de vrăji, dr. Ilekhojie. Am văzut mărturiile bune despre minunata sa operă și, după ce am citit Testimoniile, am decis că trebuie să încerc și să fac o ultimă încercare și După vrăji, s-a întâmplat un miracol, soția mea a venit acasă. A fost minunat, oricine are nevoie de ajutor, trebuie să-l contacteze:

    E-mail: gethelp05@gmail.com
    WhatsApp / Sunați-l la + 234-814-740-0259

    ReplyDelete
  61. Am văzut atât de multe mărturii despre dr. Ilekhojie, o groază de loterie care te va ajuta să arunci o vrăjie de loterie și să îți ofere numerele de drept pentru a câștiga la loterie, nu am crezut, la început, dar pe măsură ce viața s-a îngreunat, am decis să iau o încercare, l-am contactat și eu și i-am spus că vreau să câștig o loterie, a lansat o vrăjie de loterie pentru mine pe care o folosesc și joc și am câștigat 300.000 de dolari (TREI SUTE DE MII DOLARI). Îi sunt atât de recunoscător dr. Ilekhojie și le fac cunoscut tuturor celor care au încercat toată ziua să câștige la loterie, credeți-mă că aceasta este singura modalitate de a câștiga la loterie, acesta este adevăratul secret pe care l-am căutat cu toții pentru. Nu pierdeți timp contactați-l astăzi pentru a deveni și câștigător informațiile de contact de mai jos.

    E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    WhatsApp: +2348147400259

    ReplyDelete
  62. Îi sunt foarte recunoscător lui DR WALE, că mi-a adus soțul care m-a lăsat pentru o altă femeie, în acel moment în care soțul meu a părăsit-o, am crezut că am pierdut totul până când un prieten de-al meu mi-a dat DR WALE, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-am spus durerea prin care treceam, așa că mi-a spus că totul va fi bine că, dacă am credință și cred în el, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu va reveni cu siguranță acasă și mi-a spus ce să da, deci acele lucruri s-au făcut în câteva zile, mai târziu soțul meu s-a întors acasă cerându-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător lui DR WALE, dacă aveți nevoie de ajutor DR WALE îl puteți stabili pe WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete

  63. Văzând o postare pe internet spunând cum a fost ajutată de dr. Ilekhojie, am decis, de asemenea, să-l contactez pentru ajutor, deoarece nu aveam de ales, nu îmi doream decât să-mi recapăt soțul și fericirea. Se încurca cu o mulțime de femei și m-a rănit foarte tare. Cu toată disprețul pe care Henry îl făcea, încă îl iubeam și nu voiam să-l pierd. Spre marea mea surpriză, soțul meu a venit acasă, în genunchi, că ar trebui să găsesc un loc în inima mea să-l iert. Sunt într-adevăr lipsit de expresii și nu știu cât să vă transmit aprecierea mea Dr. Ilekhojie. Ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili o relație ruptă, iar acum sunt o femeie veselă. datele sale de contact sunt numărul Whatsapp +2348147400259) sau Email; gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete

  64. Vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi unui bărbat grozav pe nume Dr Ilekhojie pentru că m-a ajutat să-mi recuperez logodnicul după 6 luni de separare, cu puterile sale de vrăji transmise lui de către strămoșul său, nu cred niciodată în vrăji, dar am decis să-i dau. o încercare, sincer, el m-a uimit cu marea sa putere de vrajă. Nu mă gândesc niciodată că fac o astfel de mărturie, dar fac asta pentru că sunt plin de bucurie, deoarece acum sunt fericit căsătorită. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de vrăji, ar trebui să îl contactați pe Dr. Ilekhojie pe WhatsApp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com Doar contactați Dr. Ilekhojie pentru orice fel de probleme fizice sau spirituale și să le ia la revedere

    ReplyDelete
  65. Joc la loterie de la 19 ani și acum am 47 de ani, ceea ce înseamnă că joc la loterie de 28 de ani. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o vreodată în viața mea a fost 1200 de dolari. Dar într-o zi povestea mea se transformă în istorie după ce am găsit numele acestui om pe internet că el este cel mai bun când vine vorba de câștigarea la loterie. Acest om este un doctor foarte puternic care dă numerele care nu pot eșua niciodată. După toți anii de muncă și de eforturi pentru a câștiga la loterie, am câștigat în sfârșit (5.000.000 USD) EMAIL-ul lui este: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp El pe +2348147400259

    ReplyDelete
  66. Vraja PERFECTĂ DE LOTERIE CARE FUNcționează RAPID ÎN 48 DE ORE

    Am văzut atât de multe mărturii despre Dr. Ilekhojie, un mare vrăjitor de loterie, care te va ajuta să faci o vrajă la loterie și să-ți ofere numerele potrivite pentru a câștiga la loterie, nu am crezut asta la început, dar pe măsură ce viața a devenit mai grea, am decis să iau. o încercare, l-am contactat și eu și i-am spus că vreau să câștig la loterie, a făcut o vrajă la loterie pentru mine pe care o folosesc și joc și am câștigat 3.000.000 de dolari (TREI MILIOANE DE DOLARI). Sunt atât de recunoscător acestui om, Dr. Ilekhojie și fac acest lucru cunoscut tuturor celor care au încercat să câștige la loterie, credeți-mă, acesta este singurul mod de a câștiga la loterie, acesta este adevăratul secret în care am fost cu toții. căutare de. Nu pierde timpul contactându-l astăzi pentru ca tu să fii, de asemenea, informațiile de contact ale câștigătorului de mai jos. gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber +2348147400259

    ReplyDelete
  67. Imaginați-vă că deveniți foarte bogat peste noapte. A fi un câștigător la o loterie de mai multe milioane de dolari va fi cu siguranță un eveniment care va schimba viața pentru aproape fiecare câștigător la loterie. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu vrăji? Am cunoscut acest faimos vrăjitor cunoscut sub numele de Dr Ilekhojie și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. Oricât de șocant a fost pentru mine, celebrul meu comentariu adresat presei a fost „Mă duc să mă ascund în patul meu”. Nu am crezut niciodată că doctorul Ilekhojie m-a făcut bogat peste noapte. Dacă vrei să ai șansa ta de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactează-l pe Dr Ilekhojie la gethelp05@gmail.com SAU WHATSAPP-L la +2348147400259 și vei câștiga cu siguranță.

    ReplyDelete

  68. Soția mea a auzit zvonuri despre mine și aceste probleme au făcut-o să solicite divorțul și totul s-a întâmplat, iar acest caz și gândul de a-mi pierde familia acum mi-au ținut inima nefericită, așa că m-am rugat pentru o soluție și un mod în care să pot Adu-mi înapoi soția și copiii înapoi și demonstrez-i că toate aceste lucruri pe care le-a auzit despre mine și despre cealaltă doamnă care lucrează în biroul meu sunt minciuni pentru că în adâncul inimii mele știam că nu îmi voi înșela niciodată soția. Pentru a scurta povestea, soția mea, sora mea din SUA, a auzit toate problemele pe teren și mi-a cerut imediat să-l contactez pe DR Ilekhojie, ea mi-a dat datele de contact și am făcut așa cum a spus ea, iar doctorul Ilekhojie ne-a împăcat și ne-a restabilit conexiunea. Acum suntem fericiți și căsnicia noastră de încredere este fericită. Aveți nevoie de ajutor de la Dr. Ilekhojie, contactați-l pe Whatsapp sau viber +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Îmi bucură inima să știu că am pe cineva la care să alerg mereu, indiferent de situația în care am în viață. Dr Ilekhojie este un Dumnezeu într-un corp uman care nu a greșit niciodată pe nimeni, deoarece eu sunt un martor viu al faptelor sale bune. Am fost separat de femeia mea de mai bine de 2 ani și am crezut că am pierdut totul până când am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care m-a ajutat să-mi recâștig relația pierdută cu femeia mea în 48 de ore. Dr Ilekhojie mi-a pregătit o vrajă de reconciliere care a adus-o înapoi pe femeia mea și acum ne-am reunit cu mult mai multă dragoste și fericire. Nu fi sceptic în privința asta, pentru că am trecut prin asta și s-ar putea să fii următorul norocos care să-ți recupereze soțul pentru totdeauna în 48 de ore. Oricine sunteți și aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să luați legătura cu Dr. Ilekhojie acum prin e-mailul său; gethelp05@gmail.com sau prin WhatsApp sau Viber la: +2348147400259

    ReplyDelete
  70. Vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi unui om grozav numit Dr Ajayi pentru că m-a ajutat să-mi recuperez logodnicul după 6 luni de despărțire, cu puterile sale de vrăji transmise lui de către strămoșul său, nu cred niciodată în vrăji, dar am decis să-i dau. o încercare, sincer, el m-a uimit cu marea lui putere de vrajă, nu mă gândesc niciodată că fac o astfel de mărturie, dar fac asta, ci pentru că vreau ca alții care suferă de durere în relațiile lor diferite să găsească fericirea așa cum am făcut-o mine. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de vrăji, ar trebui să îl contactați pe Dr. Ajayi pe WhatsApp sau Viber: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    De asemenea, îl puteți contacta pentru următoarele:
    1. Vrăji de loterie
    2. Ierburi care vindecă orice tip de cancer
    3. Vrăji de promovare a locurilor de muncă
    4. Vrăjiți pentru a câștiga orice proces
    5. Ierburi pentru a rămâne însărcinată.

    Doar adresați-vă Dr. Ajayi pentru orice fel de problemă fizică sau spirituală și luați-vă la revedere de la ei

    ReplyDelete
  71. Doar fii fericit! Fii iubit si iubeste! FI cea mai bună versiune a ta pentru tine!!! . Am vrut doar să împărtășesc o poveste de succes! Tocmai mi-am recuperat soțul cu ajutorul vrăjitorului DR, Ilekhojie .. De când m-a ajutat DR, Ilekhojie, soțul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. De asemenea, puteți contacta acest vrăjitor și vă puteți repara relația. Iată contactul lui,
    WhatsApp-i: +2348147400259
    Trimiteți-i un e-mail la: (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  72. This is a testimony that I will tell everyone in the world. i have been married for 4 years and on the fifth year of my marriage, another woman had a spell to take my husband away from me and my husband left me and the kids and we have suffered for 2 years until i meant a post where Dr Ilekhojie have helped someone and i decided to give him a try to help me bring my lovely Husband home and believe me i just send my picture to him and that of my husband and after 48 hours as he have told me after doing everything he asked me to do and my husband returned. There are a lot of wicked people who will not want to see you happy with your partner out of jealousy. I am happy that i met Dr Ilekhojie early enough. You can also ask him for help. Email: gethelp05@gmail.com or Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete

  73. Sunt casatorita de vreo 6 ani acum. Eram fericiți căsătoriți și aveam doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu se vede cu altcineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așa că am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și i-am spus problemele mele și el mi-a spus ce să fac și am făcut-o și mi-a făcut o vrajă 24 de ore mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și mi-a promis că nu va mai face niciodată. Dacă aveți probleme similare, vă rugăm să discutați cu el. WHATSAPP ȘI SUNAL: +2348147400259 EMAIL: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Multumesc Dr Ogundele! Soțul meu a vrut să divorțeze pentru că se vedea cu o altă femeie, am aflat despre un vrăjitor grozav. După munca doctorului Ogundele, soțul meu a anulat procesul privind divorțul. Și ne-am întors acasă după 24 de ore și acum suntem fericiți împreună. I-am spus doctorului Ogundele că îi voi împărtăși munca bună, de aceea împărtășesc asta aici pentru ca oamenii să știe despre acest om mare și cinstit, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme, îi puteți scrie pe WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Numele meu este Sabina.

    ReplyDelete
  75. A pierde pe cineva pe care-l iubești este ca și cum ți-ai rupe inima în două bucăți mai ales când ești profund îndrăgostit de acea persoană, dragostea este o emoție esențială și are puterea de a face totul fericit și plăcut, dar a venit o vreme când am fost abandonată de soțul meu care m-a lăsat pentru noul său asistent. Ne-a spart casa și i-a lăsat pe cei 4 copii ai noștri trecând prin serii de emoții rele. Totul a mers prost și copiii mei cândva fericiți au devenit plictisiți și tăcuți pentru că nu era niciun tată în preajmă care să-i ghideze și să-i protejeze. După 3 săptămâni, am văzut o postare online despre Dr Ilekhojie și, deși nu știam nimic despre vrăji, inima m-a împins să-i cer ajutorul. Mi-a explicat că va ajuta cu o vrajă de reconciliere pe care o va întoarce soțul meu. După ce a făcut totul pentru a-i permite să efectueze vraja de reconciliere, soțul meu și-a concediat asistentul și s-a întors acasă, totul într-un interval de 3 zile. Mulțumesc Dr Ilekhojie. Având probleme similare în relația sau căsătoria dvs., contactați-l pe Dr. el Whatsapp/Telegram +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  76. Aveam probleme serioase în relație cu soțul meu și asta l-a făcut să se mute. Lucrurile s-au înrăutățit, a început să meargă în cluburi, să se îmbată și să leșine. Uneori, când vorbeam la telefon, mă amenința, pur și simplu nu era el însuși și copiii noștri sufereau de toată drama. Îl iubesc foarte mult și am fost căsătoriți de 15 ani, ceea ce ne-a dat trei băieți frumoși. De asemenea, pierdusem mulți bani pe terapeuți și vrăjitori. Eram îndatorat și simțeam că mi se prăbușește lumea. Am fost prezentat cu un vrăjitor numit Dr Ajayi de către prietenul meu pe care l-a ajutat cu același lucru și am crezut că a fost doar o înșelătorie din nou, dar de data aceasta a fost diferit. Am făcut tot ce mi-a cerut Dr. Ajayi să fac și după câteva zile, soțul meu a sunat și a spus că se întoarce acasă și că nu știe ce i s-a întâmplat. Soțul meu are acum un loc de muncă și a fost treaz, asta ne-a ajutat să ne îmbunătățim finanțele și astăzi suntem fără datorii. Este un miracol pe care nu l-am crezut niciodată posibil, îmi pierdusem orice speranță până l-am găsit pe Dr. Ajayi, puternicul vrăjitor. Dacă întâmpinați dificultăți în căsătorie/relație și orice fel de problemă de viață, cred că Dr. Ajayi vă poate ajuta să îl contactați pe Dr. Ajayi pe Viber / Whatsapp: +2347084887094 sau E-mail:drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  77. A trecut mai bine de o lună și totul pare că a revenit la normal. El a început să mă trateze mai bine și a fost un proces de vindecare pentru amândoi. Coșmarul care durase aproape 2 ani s-a încheiat în sfârșit. Parcă ne-am îndrăgostit din nou! Amândoi am lăsat trecutul în urmă și încercăm să mergem înainte – și pentru prima dată după mult timp, viitorul pare mult mai luminos. Nu pot exprima în cuvinte cât de recunoscător îi sunt doctorului Ilekhojie! Este ca și cum am redescoperit în sfârșit acele lucruri unul despre celălalt care ne-au făcut să ne îndrăgostim în primul rând. Toate îngrijorările și stresul au dispărut pur și simplu. Îți mulțumesc Dr. Ilekhojie pentru că mi-ai salvat Căsnicia ruptă. Eu și soțul meu trăim din nou fericiți.. Toate datorită lui Ilekhojie. Contactați-l pentru a vă restabili căsătoria E-mail: gethelp05@gmail.com Sunați sau Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  78. Bună ziua prieteni, sunt medic de profesie. Nu am crezut niciodată în superfeshier din cauza experienței mele profesionale până când l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, un puternic vrăjitor care este minunat cu munca lui. Aveam probleme în căsnicia mea de 12 ani când am descoperit că soțul meu avea o aventură cu colegul său, așa că l-am confruntat, tot ce mi-a putut spune este că ar trebui să fiu gata de divorț pentru că s-a săturat de mine, asta a fost cu adevărat surprinzător. pentru ca in doua zile primesc actul de divort de la el, il implor sa se opreasca dar s-a purtat ciudat nici nu se gandeste cum ne va afecta copiii, atunci am discutat cu o prietena despre problema mea si mi-a spus cum ea a fost într-o situație similară, dar dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste pentru ea care i-a salvat căsnicia, am fost sceptic, dar chiar nu vreau o căsnicie eșuată, așa că l-am contactat pe doctor pentru ajutor, după ce i-am explicat situația mea, mi s-a spus ce este de făcut și astăzi soțul meu este din nou în pace cu mine și a întrerupt toate actele sale rele față de mine. Dacă aveți o problemă în relația dvs., Dr Ajayi este ultima ta oprire pentru o soluție. Puteți contacta pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau E-mail: drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Vreau să folosesc aceste mijloace posibile pentru a aprecia un bărbat pe care îl țin cu recunoștință sinceră și mare stima pentru ajutorul și bunătatea pe care mi l-a oferit. Vreau să-i spun UN MARE MULȚUMESC lui DR WALE, într-adevăr, ești CEL MAI MARE CĂSTRATOR DE Vrăji din lume. Fără a compromite cuvintele, DR WALE m-a ajutat să-mi recuperez căsnicia pierdută de mult cu soțul meu și, de asemenea, să-mi readuc viața la lumină când credeam că totul a dispărut. Sunt o creatură nouă acum cu ajutorul vrajei sale puternice. Prieteni de aici, vă rog, vă rog să nu căutați mai departe spammeri care acționează ca adevărați aruncători de vrăji, CEL MAI ADEVARAT și CEL MAI ADEVĂRAT CASTER este DR WALE, CEL MAI MARE din lume. este atât de fidel cuvintelor sale și cuvintele lui sunt substanțiale. contactați-l acum pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Soțul meu m-a lăsat să fiu cu o altă femeie după 12 ani de căsnicie, a călătorit într-o călătorie de afaceri și nu a vrut să se întoarcă acasă din nou pentru a fi cu familia lui, am căutat ajutor când am dat de Dr Ajayi, o vrajă puternică turnător. I-am explicat situația mea și s-a dezvăluit că soțul meu a fost vrăjit de cealaltă femeie, de aceea a uitat de acasă, doctorul Ajayi a făcut o vrajă și soțul meu a fost eliberat din robie și sunt fericit că s-a întors acasă. după 3 ani de separare, dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, nu ezitați să îl contactați pe dr. Ajayi pe whatsapp / Viber: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail:drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  81. A plecat de la mici neînțelegeri în urma cărora cred că s-a transformat într-o despărțire. Nu mai vine acasă. Acest lucru mi-a adus atât de multă durere pentru că suntem împreună de la liceu și el a fost prima și singura mea dragoste. Am căutat ajutor peste tot pe internet și apoi am văzut atât de mulți oameni care au făcut comentarii despre Dr. Ilekhojie, i-am luat legătura dintr-unul dintre comentarii și am vorbit cu el despre situația mea și mi-a explicat procesul de reconciliere și cum va ajuta. mă împac cu el în trei zile. A trecut exact o lună în care l-am contactat acum și totul a fost perfect cu Moh și a trebuit să pun aceste comentarii pentru că el merită toată laudele pentru că m-a ajutat. Vă las aici contactul cu toți sincer E-mail: gethelp05@gmail.com sau contactați-l la numărul său de telefon direct sau Whatsapp +2348147400259

    ReplyDelete
  82. Marele doctor Ilekhojie despre care toată lumea a vorbit pe internet m-a ajutat și cu vraja lui de reconciliere. Mi-a restabilit relația ruptă și mi-a adus înapoi fostul meu iubit. Am fost cu inima zdrobită în ultimele 6 luni după ce iubitul meu s-a despărțit de mine, dar după ce am văzut comentarii online despre Dr. Ilekhojie, am fost cu adevărat sceptic să-l contactez ca la acel moment. Mi-a spus ce trebuie să adun și a făcut vraja de reconciliere și chiar înainte de a putea termina, iubitul meu m-a sunat cerându-mi iertare și acum suntem fericiți împreună și așteptăm primul nostru copil. Vreau să-l apreciez pe doctorul Ilekhojie pentru marele său ajutor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți contacta și prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau sunați-l la +2348147400259

    ReplyDelete
  83. Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit Dr Ajayi, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate Dr Ajayi vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe whatsapp: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă după 9 luni de separare, el este, de asemenea, capabil să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

    ReplyDelete
  84. CASTER DE VORAȚI DE DRAGOSTE URGENT ȘI EFICIENT PENTRU A VA AJUTĂ ȘI ÎNVĂȚI FOARTE IUBITĂ FOARTE RAPID WHATSAPP: +2347054019402
    Vreau să-i mulțumesc lui DR WALE pentru lucrul bun pe care l-a făcut pentru mine, deși nu sunt sigur dacă acesta este cel mai bun forum pentru a-mi arăta bucuria și fericirea pentru ceea ce a făcut pentru mine, dar nu pot ascunde fericirea și Bucuria mea, așa că trebuie să o împărtășesc cu oamenii, căsnicia mea s-a prăbușit cu câțiva ani în urmă și am încercat tot ce am putut în puterea mea, dar fără rezultat. Am văzut o postare și o mărturie despre lucrurile bune pe care DR WALE le face, așa că am decis să încerc. deși este întotdeauna un bărbat ocupat, dar când a răspuns la WhatsApp-ul meu, mi-a dat săptămâni pentru ca căsnicia mea să fie restabilită, exact așa cum a spus că de atunci căsnicia mea a fost restaurată, sunt fericit și trăiesc fericit, sunt atât de recunoscător DR WALE . poți oricând WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  85. Sufer de fibrom în ultimii 3 ani și 8 luni, și de atunci am urmat o serie de tratamente, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale Dr. Ilekhojie despre modul în care a vindecat diferite persoane de diferite. boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis câteva ierburi care îmi vor micșora fibroamele și îmi vor crește șansele de a rămâne însărcinată. Cu instrucțiunile lui, am folosit plantele timp de 8 zile și mi s-a cerut să merg la spital unde medicul mi-a confirmat reducerea dimensiunii. În 14 zile, firboid a dispărut. Acum am plecat deja de 8 luni și abia aștept să fiu mamă. Inima mea este atât de plină de bucurie. Este posibil doar pentru că am avut curajul să am încredere în doctorul Ilekhojie, indiferent câți oameni m-au înșelat. Vă rugăm să vorbiți cu el în cazul în care aveți fibrom sau orice altă boală și el vă va ajuta cu ierburile sale puternice. E-mail: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp-i pe +2348147400259

    ReplyDelete
  86. Cum să-ți recuperezi fostul iubit chiar dacă pare imposibil.
    După ce iubitul meu de trei ani s-a despărțit de mine, abia am putut vorbi fără să plâng. M-am simțit orbit și nu știam ce să fac și am fost devastat. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată pentru el. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat surorii mele problema mea și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu aveam de ales decât să-i dau o urmă. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR WALE, care m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi în regulă și mi-a spus ce trebuie făcut și i-am oferit lucrurile necesare. A făcut vraja și, în mod surprinzător, în câteva săptămâni mai târziu, iubitul meu m-a sunat. A fost atât de surprinzător, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, și a vrut să ne întoarcem împreună. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. multumesc lui DR WALE . dacă ești aici și iubitul tău te refuză, sau iubitul tău s-a mutat la o altă fată, nu mai plânge, contactează acum DR WALE pentru ajutor.. Aici contactul lui.
    WhatsApp-i la: +2347054019402 sau
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Ești o femeie care caută fructul pântecului, vrei să auzi vocile copiilor din casa ta, dar nu ai reușit să rămâi însărcinată, nu te mai îngrijorează pentru că dr. Ajayi te va ajuta să ai un copil al tău, mă confruntam situație similară când un bărbat mărturisește cum marele vrăjitor Dr. Ajayi l-a ajutat să-și recapete iubita soție înapoi acasă după 9 luni de separare, l-am contactat pe Dr. Ajayi i-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și mi-a pregătit o ierburi. băutură pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am fost însărcinată cu gemeni, acum sunt o mamă mândră. contactați Dr. Ajayi vrăjitorul pentru orice situație de viață. El este un om bun. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail:drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  88. Nu pot să cred că voodoo a crescut în măsura în care îl poți folosi pentru a câștiga la loterie. Am văzut un comentariu online al unui vrăjitor numit Dr Ajayi care m-a ajutat cu un voodoo care m-a făcut să câștig la loteria Powerball de 450.000 USD. Mi-a mai spus că dacă m-aș fi dus pe milioane aș fi câștigat și eu. Dar problema a fost că poți folosi vraja o singură dată, ceea ce înseamnă că nu există a doua șansă de a juca de două ori, deoarece este împotriva voodoo-ului spus de omul spiritual. Am fost atât de recunoscător pentru că acest lucru nu credeam că va funcționa vreodată, dar astăzi am putut să-mi plătesc datoriile. Dr Ajayi este un om spiritual puternic care vă poate ajuta să rezolvați orice fel de problemă de viață pe care o întâmpinați, fie ea fizică sau spirituală, vă puteți baza în totalitate pe Dr. Ajayi. îl puteți contacta pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail:drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit îngrozitor și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tati. Mulțumesc Dr. Ilekhojie pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a întors acasă pe soțul meu și a restabilit pacea între noi. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre dr. Ilekhojie și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și sunt fericit acum că totul a ieșit bine pentru mine la sfârșit. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, spuneți-mi că vă va putea ajuta. Contactați Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    ReplyDelete
  90. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit îngrozitor și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tati. Mulțumesc doctorului Ilekhojie pe care l-am cunoscut pe facebook, care l-a întors acasă pe soțul meu și a restabilit pacea între noi. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr. Ilekhojie și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și sunt fericit acum că totul a ieșit bine pentru mine la sfârșit. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Aveți probleme similare, contactați Dr. Ilekhojie E-mail: gethelp05@gmail.com sau sunați la +2348147400259

    ReplyDelete

  91. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-ar fi avut sub o vrajă malefică, Collin s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat la începutul acestui an, eram disperat să se întoarcă pentru că am construit multe împreună și le-ar rupe inimile copiilor. Am folosit fiecare site web de vrăji pe care l-am putut găsi fără rezultate. Apoi am văzut o mărturie specială despre Dr. Ilekhojie și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine în aprilie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, Collin este aici chiar acum lângă mine, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe Dr Ilekhojie. Îl poți contacta pentru ajutor. Whatsapp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  92. Soțul meu m-a lăsat să fiu cu o altă femeie după 8 ani de căsnicie, a călătorit pentru o călătorie de afaceri și nu a vrut să se întoarcă acasă din nou pentru a fi cu familia lui, am căutat ajutor când am dat de Dr Ajayi, o vrajă puternică turnător. I-am explicat situația mea și s-a dezvăluit că soțul meu a fost vrăjit de cealaltă femeie, de aceea a uitat de acasă, doctorul Ajayi a făcut o vrajă și soțul meu a fost eliberat din robie și sunt fericit că s-a întors acasă. după 3 ani de separare, dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, nu ezitați să îl contactați pe dr. Ajayi pe whatsapp / Viber: +2347084887094 sau trimiteți un e-mail:drajayi1990@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Salutare prieteni, sunt fericit să vă împărtășesc experiența pe care am avut-o lucrând cu Dr. Ajayi, treceam prin momente dificile în relația mea pentru că logodnicul meu de un an a spus brusc că ar trebui să anulăm nunta, că nu mai este interesat de el. Eu, am fost confuz și am implorat să continuăm cu planurile noastre de a ne căsători, dar logodnicul meu a refuzat, acest lucru m-a determinat să caut ajutor în altă parte, așa l-am întâlnit pe Dr. Ajayi online și i-am explicat situația mea. Dr. Ajayi a făcut o vrajă de dragoste și logodnicul meu s-a întors după câteva zile, a plecat în genunchi să-și ceară scuze. Datorită doctorului Ajayi, suntem căsătoriți fericiți. Contactați Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 Sau E-mail: drajayi1990@gmail.com Cred că și el vă va putea ajuta.

    ReplyDelete
  94. Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să-și ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați.
    WhatsApp: +2348147400259
    E-mail: gethelp05@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Mă numesc Eliza, soțul meu de 5 ani m-a lăsat cu bebelușul nostru de 2 ani pentru că l-am confruntat că a înșelat pentru că a stat noaptea târziu afară, înainte să știu ce se întâmplă soțul meu locuia cu o altă femeie, m-am întâlnit cu o prietenă care mi-a prezentat Dr. Ajayi un puternic vrăjitor. I-am spus Dr. Ajayi situația mea și a fost făcută o vrajă de dragoste, în 3 zile soțul meu s-a întors acasă și trăim din nou o viață fericită. contactați Dr. Ajayi pe Whatsapp: +2347084887094 pentru rezolvarea problemelor dvs. maritale.

    ReplyDelete
  96. soțul meu este un bărbat grijuliu și iubitor, dar de aproximativ 6 luni s-a îndepărtat de mine și de copii, nu-i mai pasă de bunăstarea noastră și abia doarme acasă, l-am rugat de mai multe ori, dar toate rugămințile mele cad pe surde. urechi să fiu prieteni sinceri, că 6 luni a fost un iad pentru mine. Am discutat problema mea cu o prietenă, ea mi-a povestit despre acest minunat doctor de vrăji pe nume Dr. AJAYI, care și-a ajutat vărul în căsnicia ei. Eram sceptic, dar am decis să încerc, i-am explicat doctorului AJAYI tot ce se întâmplă în familia mea și el a spus eu să fac anumite lucruri acasă, i-am urmat toate instrucțiunile și, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a venit acasă a treia zi, spunând că nu știe ce i s-a întâmplat că îi pare rău pentru ceea ce mi-a pus pe mine și pe copii prin , acum trăim din nou ca o familie. Dacă aveți nevoie de ajutor în casa dvs. conjugală, contactați E-mail:drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp/Număr Viber: +2347084887094. Ne întoarcem să-mi mulțumim, aceasta este o promisiune

    ReplyDelete