Tuesday 18 June 2013

This time it's not classy

If I were to say what kind of person I am in matter of items of clothing I will definitely say I'm a JEANS freak. Maybe it's because I had one pair when I was in high school or maybe it's because I'm sick at some level... but I have around 20 pairs of jeans: boyfriend, skinny, flare, blue, black, gray... you name it.
Am I special in any way? Surely not. Is there someone who doesn't like jeans?


Top :: via miniPrix (old) | Jeans :: via miniPrix (old) | Sandals :: via miniPrix 
Necklace :: Local store | Clutch :: via miniPrix | Sunglasses :: New Yorker

 





Dacă ar fi să spun ce fel de persoană sunt în materie de piese de îmbrăcăminte aș spune cu siguranță că sunt o împătimită a JEANȘILOR. Poate datorită faptului că am avut o singură pereche când eram în liceu sau poate datorită faptului că sunt bolnavă la un anumit nivel... dar am aproape 20 de perechi de jeanși: boyfriend, skinny, evazați, albaștri, negri, gri... de care vreți.
Sunt specială în vreun fel? Cu siguranță că nu. Este cineva căruia să nu-i placă jeanșii?

22 comments:

  1. de acord in totalitate...si eu am vre-o 20 si port vre-o 2 perechi, obsesiv :)))

    ReplyDelete
  2. Si eu sunt la fel, am o groaza de perechi de jeansi si tot vreau sa cumpar altii :))
    Imi place tinuta ta mult, foarte lejera :X Iar sandalele mi se par foarte tari :D

    ReplyDelete
  3. Cat de mult îmi place colierul!!Eu am 2-3 ani de cand achizitionez doar fuste, rochite si pantaloni in genul celor rosii ca ai tai, blugi mai putini, dar măcar am cate o pereche care sa urmeze tendintele enumerate de tine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu încerc astfel de schimbări, dar dacă ar fi să evaluez... preponderent port jeanși.

      Delete
  4. Iarasi descoperim puncte comune: tot o pereche de jeansi am avut si eu in liceu; mama ma ingrozea spunand de fiecare data cand imi lua ceva: Gata, asta e ultimul lucru, pana la finalul liceului nu-ti mai iau!:)

    Lucia, e ceva diferit la tine; si e vorba despre o schimbare pozitiva; dar nu reusesc sa-mi dau seama despre ce e vorba, ce este acel ceva!:)

    Arati superb, look-ul e-atat de relaxat si, totodata, cu personalitate!
    Pupici, draga mea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, Felicia, părinții mei au fost foarte limitați financiar vorbind și de aia au stat cu gura pe mine să învăț. Ceva sechele au rămas.

      Ce pot spune? Poate absența ochelarilor... e acel ceva... Mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

      Delete
  5. Si eu iubesc jeansii, dar nu vara cand sunt 40 de grade. Acum nu ies din fuste si rochii. Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt de aceeași părere, deși eu sunt norocoasă pentru că pe tot parcursul meu zilnic am aer condiționat. E drept că dacă într-o zi se schimbă traseul și m-am nimerit în jeanși... să mă ferească Sfântul...

      Delete
  6. Imi place foarte mult tinuta! Ador colierul si jeansii!!! Ochelarii iti vin perfect! Nota 10

    ReplyDelete
  7. Limitarea financiara a fost si la mine, iar acum nu doar cresc numarul de pantaloni, caci ma feream de rochii si fuste fiind slaba, ci si rochii. Abia acum reusesc sa-mi construiesc o garderoba si nu ma feresc sa spun acest lucru.

    A 5-a poza imi place in mod deosebit!!

    ReplyDelete
  8. Ah si eu adunasem o gramada de perechi de blugi. Si de la o vreme mi-am impus...gata! acum trec la rochite! ( evident ca si din astea am strans o multime, mama cred ca e de vina, ea mi-a cultivat pasiunea pentru haine ).

    ReplyDelete
  9. Esti foarte frumoasa, chiar ma gandeam zilele astea la tine ca nu cred ca te-am vazut prea des fara ochelari si pur si simplu nu-mi imaginam ochii tai. Dap... subscriu... si eu sunt o fanatica a jeans-ilor!

    www.the--street.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. I love your necklace. Such a statement piece! xx

    - Victoria
    www.VICKITAS.com

    ReplyDelete
  11. Cat de frumos porti haine simple si cu buget decent ! Mereu admir perechile tale de ochelari, eu pana gasesc o pereche care mi se potriveste... . Tu-i porti natural, parca te-ai nascut cu ei la ochi si pare ca multe forme ti se potrivesc. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ești foarte drăguță să spui asta, mulțumesc Loredana.

      Delete
  12. esti atat de frumoasa Zadin... plac pozele!

    pupici, DIa.

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
  13. Si eu sunt de parere ca niciodata nu am suficiente perechi de jeansi . Cu singura obiectie ca eu ma plictisesc repede de ei si raman undeva ascunsi prin dulap. Asta pana de curand am inceput proiecte DIY si mi i-am transformat in jeansi scurti.

    ReplyDelete
  14. Nu am decat vreo 5 perechi de jeansi insa cu siguranta mi-as mai cumpara fiindca imi plac mult,poate si datorita faptului ca sunt versatili.

    Tinuta este perfecta,comoda cu accente rebele,just my style!

    Te pup!

    ReplyDelete
  15. Eu ador blugii dar in ultimul timp am incercat sa mai renunt la ei in favoare fustitelor sau a pantalonilor mai eleganti, oricum cand vine vorba de comoditate, ei sunt prima alegere fie ca este vorba despre o tinuta casual sau una chiar mai eleganta.
    Imi place foarte mult cum i-ai purtat tu, colierul este superb!

    ReplyDelete