Thursday 27 June 2013

Life is full of beauty...

One of the reasons for starting this blog was the desire to share with you, fine people who read my blog, my vision over what is beautiful in the world surrounding us. If this vision over the beauty around us could give me the energy to live without having to eat anymore I would definitely leave my job, take my family and travel around the world till the end of time... Maybe one day all this will be possible and I will be the happiest woman on earth...
...until then, here you have some of the photos we took in our recent vacation to the Black Sea. I wish that these pictures reflect my soul in the last days and give you a feeling of GOOD. ♥

P.S. In case you wondered, the photos were taken with a NIKON5100 semi-professional camera with NIKON 55-200mm f/4-5.6G AF-S DX VR lenses.
The camera can also be found here: Nikon 5100 (NIKON 55-200mm f/4-5.6G AF-S DX VR)



 















De fiecare dată când vine vorba să mergem la mare ne punem întrebarea logică dacă locația rămâne și de data aceasta litoralul Mării Negre. Dacă nu ar trebui să călătorim cu o zvârlugă de copil, care nu cunoaște temenul de repaos, probabil că răspunsul ar fi unul diferit de Marea Neagră - România, slavă Domnului că mi-aș dori nespus să văd/revăd Grecia, Turcia, Italia etc.

Momentan, atât eu cât și soțul meu suntem de acord că o călătorie cu avionul, dar și cu mijloacele de transport auxiliare ar fi un efort suplimentar în condițiile în care la momentul curent scopul nostru primar rămâne odihna retinei cu un altfel de peisaj și bălăceala în apă a flăcăului.

Acestea fiind zise, pozele de mai sus reflectă frumusețea spațiului nostru autohton văzută prin lentilele aparatului meu foto. V-ați fi dat seama din fotografii că e vorba de țara noastră?

De fiecare dată când revin la malul mării îl redescoper, ca dovadă că până la această vârstă nu am reușit să văd răsăritul dinspre mare. Anul acesta nu l-am mai ratat, deși a presupus să mă scol de la 4 dimineața. Nu am regretat nicio clipă și m-am bucurat că am asistat la un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Apa a fost foarte caldă, am avut parte și de valuri (se impunea puțină talazoterapie pentru relaxarea neuronilor), ne-am plimbat cu telegondola, am asistat la fenomenul supermoon, am făcut celebrele fotografii ♥ în lanul de floarea soarelui și în lanul de grâu, am fost doar NOI timp de 4 zile și asta este cel mai important, indiferent de unde ne-am încadrat spațial.

Îmi doresc ca aceste fotografii să reflecte sufletul meu din ultimele zile și să vă aducă o stare de BINE.

19 comments:

  1. Ce frumos e totul!!!! Chiar mi-au adus o stare de BINE imaginile!

    ReplyDelete
  2. Superbe fotografiile! Nu am mai fost pe litoralul romanesc din 2005, dar as vrea sa fac un week-end cel putin... nu stiu daca reusesc sa ajung anul acesta :(
    Oricum, felicitari pt foto...sunt superbe! Te pup!

    ReplyDelete
  3. Superbe fotografii ! Marea ma relaxeaza mereu :) Te pup

    ReplyDelete
  4. Foarte, dar foarte frumoase fotografii, nu ma satur sa vad marea chiar si in poze!!
    Eu nu am reusit sa ma balacesc, dar m-a relaxat teribil numai cat am vazut-o, auzit-o.

    ReplyDelete
  5. superbe pozele!! a patra e preferata mea, as putea sa ma holbez la ea ore intregi.
    si noi am fost la mare tot de supermoon, si am vazut si rasaritul, speechless. :)


    noissapym.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. Stii ce m-am intrebat eu(mamica din mine)? Cu cine a ramas baiatul tau cand ai vazut rasaritul. Parca ziceai ceva de sora ta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exact Georgiana, ai reținut bine... cu sora mea.

      Delete
  7. Cand am inceput sa admir fotografiile, m-am gandit ca eu sunt singura persoana care n-a vazut rasaritul dinspre mare pana acum.. Desi am fost pe acolo de cateva ori. Dar cand am citit, nu stiu, parca m-ai incurajat si am simtit ca niciodata nu-i prea tarziu sa-l vad.
    Oh, fotografiile sunt fara cuvinte.. <3

    ReplyDelete
  8. superbe pozele! mi-ai facut "pofta" de mare, de soare, de poze facute la rasarit ;)
    pup!

    ReplyDelete
  9. frumusetea lucrurilor o gasesti oriunde, important e sa-ti deschizi ochii cu adevarat :) ca doar unii au descoperit-o si in bube, mucegaiuri si noroi... da, si eu nu ma satur sa ma minunez cat de frumoasa e tara noastra, cat de frumoasa e natura... cu cate minuni e presarata, dar noi suntem prea adanc afundati in problemele cotidiene incat nu mai avem ochi si pentru ea...

    ReplyDelete
  10. Sunt minunate pozele... Mi-e dor de mare. Gasesti si pe blogul meu ceva poze cu ultima mea escapada.

    www.the--street.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Ce frumoase sunt fotografiile cu apusul soarelui si cea in lanul de floarea soarelui! :D Superrr! Am un concurs pe blog, poate te intereseaza ;)

    ReplyDelete
  12. Sunt foarte frumoase fotografiile, intr-adevar si la noi este foarte frumos la mare, daca oamenii ar pastra curatenia ar fi si mai frumos. Sper ca ai avut parte de o vacanta frumoasa si relaxanta!

    Pupici!
    Julie
    The Lovely Darlings

    ReplyDelete
  13. Pozele sunt spechless. Chiar mi-e un dor nebun de mare. Ai surprins perfect momente superbe. Te imbratisez cu drag!!

    ReplyDelete
  14. Indeed,

    Pozele voastre sunt incarcate de o energie pozitiva, fantastica, molipsitoare. Ma bucur din suflet ca v-ati relaxat si mai ales ca ai ales sa imparti aceste momente cu noi!

    ReplyDelete
  15. Imi plac tare mult pozele. Nu e rau nici la noi, desi te inteleg si eu imi doresc din suflet sa mai ies putin macar din tara.

    ReplyDelete
  16. Your photos are full of beauty. Makes me wish I were at the sea too. Glad you had an amazing vacation <3

    xx

    ReplyDelete
  17. beautiful between sunflowers

    every day I fight for my dreams
    follow the signs to the heart dictates me

    ReplyDelete