Wednesday 24 April 2013

Boyfriend jeans - my way vs. their way

I'm starting this post by thanking and giving a big hug to all the girls who left such beautiful comments on my previous post. Your words made me felt close to you and made me realize that blogging it's not a waste of time. So, once again, thank you! ♥

Today I want to show you in pictures a trend I really love - boyfriend jeans. This may be a common topic of discussion for fashion bloggers, but this doesn't mean I can't offer you my vision over it.
This is not the first time I'm writing about this topic and for those of you who want to know who "invented" the concept and what are the particularities of this piece of clothing here is the article. You won't regret reading it, I assure you!

What's your opinion on this matter, do you own such a pair of jeans?


1 | 2 | 3 | 4


1 | 2 | 3 | 4

Încep această postare prin a vă mulţumi şi prin a transmite o îmbrăţişare tuturor fetelor care au lăsat comentarii atât de frumoase la postarea anterioară. Cuvintele voastre m-au făcut să mă simt aproape de voi şi m-au făcut să realizez că bloggingul nu este o pierdere de timp. Încă odată, mulţumesc! ♥

Astăzi doresc să vă arăt în fotografii un trend pe care îl iubesc - jeanşii boyfriend. Acesta este un subiect de discuţie relativ comun printre bloggeri, dar asta nu înseamnă că nu pot să-mi exprim propria viziune cu privire la acesta.

Nu este prima dată când scriu despre acest subiect şi pentru acelea dintre voi care vreţi să ştiţi cine a "inventat" conceptul, care sunt particularităţile acestei piese de îmbrăcăminte, precum şi alte fotografii exemplificatoare, aici puteţi găsi articolul. Nu veţi regreta că l-aţi citit, vă asigur!

Care este părerea voastră cu privire la acest subiect, deţineţi o astfel de pereche de jeanşi?

27 comments:

  1. Mie mi se pare ca jeansii de acest tip sunt foarte pretentiosi pentru ca stau pe o muchie foarte fina... e foarte usor sa cazi din tabara cool in tabara non-feminina. Mi se par mai degraba potriviti fetelor cu picioare lungi si subtiri (ca tine) si ii vad frumosi doar in combinatie cu tocuri... in alte combinatii mi se pare ca stirbesc din feminitate (de exemplu tinuta ta din poza numarul 3 mi se pare cea mai reusita, pentru ca ai realizat un contrast puternic intre jeansii uzati si delicatetea voalului).

    ReplyDelete
  2. Mie mi se par cei mai confortabili blugi! Eu port foarte des acesti jeansi! Dupa cum poti sa vezi si pe blogul meu, foarte multe tinute au un element comun - boyfriend jeans.

    www.the--street.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Desi imi plac f mult inca nu am nici o pereche. I-am pus deja in lista de dorinte, poate poate vine Iepurashu' :) Personal imi place prima si ultima combinatie dintre cele facute de tine.

    ReplyDelete
  4. Si mie imi plac mult cu tocuri, groase sau subtiri, nu conteaza!

    ReplyDelete
  5. imi plac , dar cum nu prea port pantofi decat la diferite ocazii , nu am nicio pereche de boyfriend jeansi :) a treia combinatie imi place , chiar si prima , vad ca cele doua maieute se aseamana :)

    ReplyDelete
  6. sunt innebunita dupa acest gen de jeans
    http://loving-evelyn.blogspot.ro

    ReplyDelete
  7. Niciodata n-am purtat boyfriend jeansi... pur si simplu nu mi se potrivesc corpului.. ma fac mica si indesata :))

    dar tie ti se potriveste foarte bine stilul asta, zic eu :)

    Andra

    http://www.andradorolti.com/

    ReplyDelete
  8. Ador tipul acesta de pantaloni dar cumva pe mine nu arata chiar asa de bine, nu se portiveste cu soldurile mele late, le evidentieaza prea tare! Imi place enorm a treia combinatie din setul tau :)




    http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  9. Mie nu imi place acest gen de blugi....ai vad purtati cu o curea sau cu o bluza care sa nu cada peste talie...deci nu ca in imaginile tale, ...ca sa evidentieze talia...
    Intr-adevar vin mai bine la o persoana inalta si cu tocuri, altfel sunt destul de masculini....
    Ella

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous/Ella nu prea ai idee despre ce este vorba in propozitie?! Asa ca de la anonim la anonim!

      Delete
    2. Ceea ce am spus eu si pare ca nu s-a inteles este ca apreciez mai mult acest tip de jeansi asa cum apar in imaginile ''boyfriend jeans by Bloggers" pentru ca este lasata la vedere talia, fapt ce face tinuta mai feminina si mai ok, dupa parerea mea. In tinutele din imaginile "boyfriend jeansi by Zadin", acesti blugi sunt purtati cu bluze peste talie, ceea ce nu adauga un plus tinutei, din nou, dupa parerea mea...aceasta este diferenta remarcabila pe care se pare ca doar eu am adus-o in discutie..
      Asa ca data viitoare cand mai faci un comentariu, ar fi bine sa incluzi in el si niste argumente, care sunt mai importante decat faptul de a-ti dezvalui identitatea (dupa parerea mea si pentru ca e eficient pentru scopul acestui blog)..Iar intre mine si tine exista o diferenta remarcabila...aceea ca eu nu aduc acuzatii nimanui, asa cum faci tu atunci cand spui "nu prea ai idee despre ce este vorba in propozitie?!" Think about it!
      PS: asa cum am mai spus, acesti jeansi nu sunt in topul lucrurilor mele preferate!

      Delete
    3. In niciuna din exemplificarile "Boyfriend jeans by bloggers" nu este "talia la vedere". Poate ai vrut sa spui ca este la vedere betelia pantalonilor, caz in care e cu totul si cu totul altceva, dar nu este o diferenta chiar atat de "remarcabila".

      Mai spui ca sunt "destul de masculini"... pai tocmai de aceea se numesc "boyfriend jeans".

      Este destul de argumentata parerea mea acum?

      Ti-e usor sa arunci cu noroi? Arata ce poti pentru ca altfel comentariile tale nu reflecta decat o viziune ingusta si atat.

      Delete
    4. O sa ma opresc cu discutia asta aici pentru ca vad ca devine ceva personal pentru tine si chiar nu este cazul...A-ti spune parerea despre un anumit lucru nu implica in mod necesar aprobarea celorlalti,...
      Sunt convinsa ca topicul nu este despre limba romana.....in orice caz nu mai locuiesc in Romania de multa vreme si se pare ca inca mai stiu destul de bine limba romana....De ce crezi tu ca in loc de formularea "blugi cu talie joasa/inalta", nu se spune "blugi cu betelie joasa/inalta'?!
      Si ca sa te ajut sa iti raspunzi la intrebarea asta, iata definitia din dictionar:
      TÁLIE, talii, s. f. 1. Partea de la mijloc, mai subțire, a corpului omenesc, situată deasupra șoldurilor; mijloc, brâu. ♦ Parte a unei rochii sau a unei haine care îmbracă mijlocul; p. ext. corsaj. ◊ Loc. adj. și adv. În talie = îmbrăcat numai în haină sau în rochie (fără palton sau fără pardesiu). ♦ Parte a corpului omenesc cuprinsă între umeri și șolduri; trunchi. 2. Statură, înălțime, mărime. ♦ Mărime după care se confecționează obiectele de îmbrăcăminte. 3. Fig. Nivel, grad (de pricepere, de cunoștințe etc.). ◊ Loc. adj. De talie = de talent, de valoare. ◊ Expr. A fi de talia cuiva = a avea aceeași valoare, pricepere, iscusință, talent etc. ca și altcineva sau ca cineva anume. 4. Timpul cât durează împărțirea cărților de joc la o partidă de bacara. – Din rus. taliia. Cf. fr. taille.
      Cat despre notiunea feminin/masculin, e evident ca stiu ce inseamna "boyfriend jeansi", mai ales ca traiesc de multa vreme intr-o tara vorbitoare de engleza....However, ceea ce spuneam este ca poti sa alegi sa fii masculina in acest gen de jeansi, sau in functie de cum ai accesorizezi si combini, poti fi feminina...
      Gata cu argumentele pe tema asta...ca pierdem esenta discutiei si vremea, evident.. si nu cred ca acest blog e locul potrivit.

      Delete
    5. Ne oprim cu cea mai mare placere pentru ca ai dreptate, nu e locul potrivit pentru conversatii de acest gen.

      Mi-ar fi placut, tinand cont ca spui ca nu mai locuiesti in Romania, sa vad si o schimbare de mentalitate, dar se pare ca in unii dintre noi, samanta romaneasca de scandal a fost mult prea bine sadita.

      Delete
    6. Vezi ca emiti judecati de valoare si nu esti in masura....asa ca opreste-te aici.
      Iar ca sa iti spun un lucru specific romanilor, care imi displace profund, este ca rezuma persoana/individul la lucruri infime....si crede-ma suntem mult mai mult decat ceea ce purtam sau spunem...De aceea iti spun sa te opresti din a-i judeca pe ceilalti pornind de la un comentariu pe un blog...Repet, comentariul meu a fost strict legat de topic si nu de persoana...Sunt convinsa ca in spatele jeansilor boyfriend se ascund persoane minunate...
      Iar daca intr-adevar dai importanta mentalitatii, sa stii ca schimbarea incepe cu propria persoana si nicidecum din jur...

      Delete
  10. Tinuta 3 ( a ta ) imi place f mult si tinuta 4, cu pantofii galben neon :).

    ReplyDelete
  11. Hehe, ce dragut sa ma vad si eu in postarea ta, ai mei nu sunt chiar boyfriend, ei de fapt sunt skinny dar daca ii las putin in jos si in indoi par mai boyfriend! Dintre tinutele tale, preferata mea e a treia dar si celelalte sunt foarte dragute!

    Pupici,
    Julie


    The Lovely Darlings


    ReplyDelete
  12. si eu optez tot pt tinuta nr 3!!!! ador genul asta de jeansi....sunt atat de versatili
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  13. Pozele cu nr 1 si 3 mi se par cele mai frumoase.
    Port cu cel mai mare drag acest gen de pantaloni, fie cu balerini, pantofi gen barbatesti sau cu tocuri.

    ReplyDelete
  14. Yes, I own a pair and I LOVE them. Actually, I have two pairs.:) The baggier the better in my opinion...:)

    ReplyDelete
  15. Incep sa imi placa din ce in ce mai mult si nu-i vedeam asociati cu balerini ci mai degraba cu pantofi cu toc si varf ascutit. Mi se pare cea mai reusita combinatie! INSA, vazand acum primul outfit creat de tine in care ii porti cu balerini, chiar arata bine!

    ReplyDelete
  16. Imi plac doar cei intregi pentru mine si inca nu am gasit o pereche. Nu contest ca nu arata si astia bine, nu sunt genul meu. Cu pantofi toc sau fara e varianta preferata.

    ReplyDelete
  17. Si eu sunt fana a blugilor de tip boyfriend, da pe tine stau mult mai bine pt ca esti inalta!

    Pupici.

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
  18. You rock the boyfriend jeans trend. Love the way your styled them. I own at least one pair and I love them but I know they don´t look great on me if I don´t wear heels :)

    xx

    ReplyDelete
  19. i have boyfriends jeans but most of the time I wear them with trainers as they're super long. I love how you paired yours with heels and flat shoes, it shoes how versatile this trend is.

    ReplyDelete
  20. Imi plac blugi de tipul boyfriend jeans, dar din pacate nu stau bine deloc pe mine asa ca ii evit :( Insa pe tine arata genial, iar prima tinuta este preferata mea! :X

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  21. Da,am si eu o pereche dar trebuie sa ii ajustez nitel fiindca imi sunt cam lungi.

    Imi place cum ai gandit toate tinutele,pe care de altfel le stiam din postarile anterioare si le-am admirat.

    Multumesc pentru link.Abia astept sa citesc!

    Te pup!

    ReplyDelete