Monday 18 February 2013

Personal shopper

I'm reading these days about the "personal shopper" job.
Isn't it interesting to have a job that presumes spending someone else's money with the noble purpose of shaping their clothing style?
I'm convinced the job comes in package with a number of serious responsibilities ... but even so ... I still find it interesting.

What do you think? Do I have any chance to practice this job?
What about you? Would you like to have such a job?



#6


#1


#2


#4


Baroque inspiration...

#5

Citesc zilele acestea despre meseria de "consultant vestimentar" sau "personal shopper".
Nu-i aşa că este interesant să ai un job care să presupună cheltuirea banilor altcuiva cu scopul nobil de a-i modela stilul vestimentar?
Sunt convinsă că jobul vine la pachet şi cu o serie de responsabilităţi serioase... dar şi aşa... tot mi se pare interesant.

Ce părere aveţi? Am şanse să practic şi eu un astfel de job?
Dar vouă? V-ar plăcea?

16 comments:

  1. You could do that job of course, you can do anything you put your mind in to it, but i believe that wearing the clothes you buy it's more fulfilling :)

    ReplyDelete
  2. Of course you could do that job. Love your picks. The third look is my favorite. I couldn´t be one. Most of the time I have no idea what I should wear :-)

    xx

    glamdevils

    ReplyDelete
  3. Eu m-am gandit de multe ori ca ar fi job-ul perfect pentru mine!

    www.petitegigi12.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. depinde daca iti place, presupune foarte mult timp si dedicare, si nu sunt de acord cu personal shopperii care zic doar da sau nu, si impun clientilor ce sa poarte,eu sunt genul de personal shopper/stilist care vrea sa cunoasca ft bine persoana respectiva si pe masura ce o consiliez, ii si explic de ce da..de ce nu..astfel incat sa fie in stare sa se descurce si singura la un anumit moment, atunci cand clientul face combinatii vestimentare bazate pe sfaturile tale mi se pare fulfilling:)

    ReplyDelete
  5. Si eu sunt de parere ca trebuie o oarecare relatie cu clientul.Cunoscandu-l mai bine stii ce fel de persoana este si asa ai sanse mari sa ii adaptezi un stil potrivit, in care sa si arate si sa se simta si bine.

    Si daca iti place mult asta si crezi in tine, da, cred ca poti,cu siguranta sa profesezi!

    ReplyDelete
  6. I am sure you have I shot at it. I would love to be a personal shopper


    www.fashioncadet.com

    ReplyDelete
  7. nu m-as descurca dar logic ca mi-ar placea, tu poate ai sanse

    ReplyDelete
  8. Ma gandesc pentru o astfel de slujba iti trebuie si creativitate, un simt extraordinar al combinarii si a ideilor pe banda rulanta, plus multe altele printre care sa fii deschis, sa nu te impui sa construiesti personaje ci sa imbunatatesti un stil caruia purtatorului sa ii placa si cu care sa se identifice. Ala ar fi persoana ideala. Eu nici macar nu ma apropii.

    ReplyDelete
  9. Imi place jacheta foarte mult. E placut probabil sa cheltui bani stiind ca nu sunt ai tai si sa mai ai si castiguri din asta. Plus ca ti-ai dezvolta stilul si ar trebui sa fii mereu creativa. Succes!

    www.101FashionStreet.com

    ReplyDelete
  10. foarte, foarte faine sunt primele 4 :) la noi in tara cred ca o sa mai dureze cateva decenii pana ce acest manifest al receptivitatii si deschiderii isi va gasi un loc sigur :D

    ReplyDelete
  11. E job-ul visurilor mele! In timpul liber "practic" aceasta meserie pentru cateva persoane si ce placut e cand la finalul zilei esti si rasplatit pentru toata distractia.

    http://the--street.blogspot.ro

    ReplyDelete
  12. I love that glam rock-chic look, the one with black and gold set !!! Great sets dear :)

    I invite you to join my WORLDWIDE GIVEAWAY !!

    www.coffeecreamandthecaffeine.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Mi se pare un super job. Doar ca in Romania, din pacate, e in stare incipienta aceasta meserie.

    ReplyDelete
  14. Cunosc o singura persoana care are acest job si mi se pare minunat! Mi-ar placea la nebunie sa practic si eu meseria asta..e challenging si creativa si ma gandesc ca foarte satisfacatoare. Cred ca te-ai descurca si tu super bine! :D

    ReplyDelete
  15. It is on my 'future possible jobs' list for a while now.. :) I love the idea!

    I think you'll be a very good one, too!

    Andra

    http://www.andradorolti.com/

    ReplyDelete