Friday 17 July 2015

Ce-am făcut când am tăcut... (While beeing silent...)

Ca să răspund simplu. De toate, mai puţin blogging. Am muncit, m-am plimbat, mi-am petrecut timp cu familia, am făcut sport... exact aşa cum mi-a plăcut.

Sunt sigură că ştiţi mai bine decât mine că bloggingul nu este o activitate de ocazie. Este un mod de viaţă şi chiar un job, un job pe care am considerat că nu mai este rentabil să-l fac. Rentabilitatea nu se referă la bani, ci la TIMP. Pentru că timpul... ziceam într-o postare mai veche... este preţios şi trebuie să avem mare grijă cum îl pierdem.

Nu ştiu dacă trec printr-o criză de 30 de ani sau ceva de genul, dar am devenit foarte pretenţioasă cu privire la cum şi cu cine îmi petrec timpul liber... şi nu-mi pare rău. Chiar simt că nu trece viaţa pe lângă mine. ;)

După cum vedeţi mai jos, de fotografie nu mă dezic, fie că sunt în faţa sau în spatele obiectivului.

Aş avea multe să vă mai povestesc despre mine, dar o să mă opresc aici. Mulţumesc Feliciei, dar şi celorlalte fete, care mi-au spus că-mi simt lipsa şi care m-au convins că nu e bine să las vara să treacă fără să fac o postare. Este foarte posibil să mai fie şi altele, dar cel mai probabil după ce voi reveni din vacanţă. Sper ca pe Facebook, Instagram şi Pinterest să rămân activă în continuare (cel puţin la fel de mult ca până acum), aşa că vă invit să mă urmăriţi, dacă vreţi să asistaţi la micile frânturi din viaţa mea.

P.S. Chiar dacă nu comentez la postările voastre să ştiţi că vă urmăresc şi vă apreciez tenacitatea de a continua pe acest drum. <3